Flunssasta toipunut Bernard torjui kaiken voittomaalikilpailussa ? "Tämä oli todella hyvä taistelu joukkueelta" jatkoaika.com 22:07 17.10

Andreas Bernard torjui kaikki TPS-pelaajien maalintekoyritykset voittomaalikilpailussa: Ilkka Heikkinen, Tomi Kallio ja Patrik Virta joutuivat kukin vuorollaan nöyrtymään, ja kaksi sarjapistettä matkasivat Poriin lukemin 3?2.


Ässät vahvempi Turussa – ratkaisu vasta rangaistuslaukauksilla iltasanomat 21:42 17.10

Sarjakärjessä viilettävä Ässät kukisti TPS:n. Ratkaisu nähtiin vasta rangaistuslaukauskilpailussa, jossa sankariksi nousi Ässävahti Andreas Bernard.


Miten käy Suomen mäkihyppyvalmentajan? "Pitää pohtia, voisiko jotain tehdä toisin" iltalehti 19:08 17.10

Suomen mäkimaajoukkueen päävalmentajana toista kauttaan toimivan itävaltalaisen Andreas Mitterin pesti on katkolla ensi keväänä. - Työnantajan puolelta olemme häneen tyytyväisiä, mutta en osaa sanoa riittävän tarkasti, miten hän on onnistunut lajiteknisessä mielessä. Pitää pohtia, voisiko jotain tehdä toisin, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala sanoo. Mitterin aikakaudella Suomi on joukkueena mennyt hennosti eteenpäin, mutta merkittävää kehitystä ei toistaiseksi ole tapahtunut. Viime vuonna Hiihtoliitto satsasi hyppypukuihin ja alusasuihin ennätysmäärän. Urheilijoiden mahdollisuus harjoitella ammattimaisesti on herättänyt keskustelua.


Uutiset