Kiekkolegenda Juhani Jylhä on kuollut 71-vuotiaana iltasanomat 14:34 19.01

Raumalainen kiekkolegenda Juhani Jylhä on poissa.


North West ei voi sietää uutta pikkusiskoaan – saa mustasukkaisuuskohtauksia stara 14:30 19.01

Kim Kardashianin ja Kanye Westin perhe kasvoi äsken uudella pienoikaisella.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 19.01

Kim Kardashianin ja Kanye Westin perhe kasvoi äsken uudella pienoikaisella.


Valtakunnansyyttäjä Nissinen Ylelle – "Luulen tietäväni, miltä Jari Sillanpäästä on tuntunut" MTV 13:23 19.01

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen kertoo Ylen haastattelussa pohtineensa viime aikoina sitä, pitäisikö asian saama julkisuus ottaa nykyistä enemmän huomioon rangaistuksia määrättäessä.


Rikoksesta tuomittu valtakunnansyyttäjä Ylelle: ”Luulen tietäväni, miltä Jari Sillanpäästä tuntuu” iltasanomat 13:20 19.01

Korkein oikeus tuomitsi valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen virkavelvollisuuden rikkomisesta joulukuussa.


Tällä miehellä on Suomen laajin toimenkuva: Raimo Länsman on poliisi, maistraatti, Kela sekä te-toimisto iltalehti 13:12 19.01

Palveluneuvoja ja elinkeinosihteeri Raimo Länsmanilla on kirjaimellisesti Suomen laajin toimialue ja työsarka. Länsman on Utsjoen kunnan poliisi, maistraatti, Kela ja te-toimisto. Valtionhallinnon yhteispalvelupiste aloitti Utsjoella toimintansa vuonna 2010 ja Raimo Länsman on sen ainoa työntekijä. - Käytännössä en tee mitään päätöksiä, vaan neuvonta on ykkösasia. Työni on lomakkeiden jakamista ja vastaanottamista sekä verkkopalvelujen neuvontaa. Kelan palveluista eniten käsittelen matkakorvaushakemuksia ja opastan myös paljon verkossa asioinnissa.


Oikaisuja juttuun Utsjoen palveluneuvojasta iltalehti 13:07 19.01

Iltalehden perjantaina Utsjoen palveluneuvoja Raimo Länsmanista oli virheitä. Jutussa väitettiin aiemmin virheellisesti, että elinkeinosihteeri ja palveluneuvoja Länsman hoitaisi myös oikeusapua Utsjoella. Todellisuudessa Länsman on Utsjoen kunnan poliisi, maistraatti, Kela ja te-toimisto.


Blac Chyna hävisi oikeudessa – jatkaa taistelua Kardashaneja vastaan stara 13:00 19.01

Julkkispari Rob Kardashianin ja Blac Chynan elämää seurannut Rob &


Huippu-urheilija Mikael Forssell paljastaa yllättävän paheensa: "Tämä on henkireikäni" mtv 12:26 19.01

Jalkapalloilija Mikael Forssell myöntää, ettei hänenkään ruokavalio ole täydellinen. Forssell esittelee paheensa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.


Häkkisillä ensimmäinen hääpäivä: Mika Häkkinen ilmakitaran kimpussa, Daniel-pojan ilme huvittaa iltalehti 12:12 19.01

Marketa Häkkinen on jakanut sosiaaliseen mediaan tunnelmakuvia vuodentakaisista häistään. Mika Häkkinen ja tsekkiläissyntyinen Marketa vihittiin avioliittoon Rovaniemellä 14. tammikuuta 2017. Yksivuotishääpäivänään Marketa jakoi sosiaaliseen mediaan otoksen häistään. Kuvassa valkoisiin pukeutuneet morsian ja sulhanen seisovat vierekkäin. - Kauniita muistoja vuosi sitten, Marketa kirjoittaa kuvansa ohessa.


Lauri Markkanen sai osuvan vastauksen Iivo Niskaselta – hiihtäjä lainasi NBA-tähden slogania MTV 12:03 19.01

Vuoden urheilijan valinnasta hiihtäjä Iivo Niskasta onnitellut koripalloilija Lauri Markkanen sai vastauksesi lauseen, jonka oli itse heittänyt ilmoille tällä viikolla.


Piristynyt Pelicans yrittää jatkaa liitoaan - riittääkö JYPin koneessa bensa? jatkoaika.com 11:44 19.01

Liigan keskikastissa painiva Pelicans ja ylempään keskikastiin kuuluva JYP kohtaavat jälleen perjantaina. Joukkueet iskevät yhteen viiden viikon sisään jo kolmannen kerran, ja aiemmista keskinäisistä mittelöistä kumpikin on mennyt hurrikaanipaitojen nimiin selvin numeroin 4?1 ja 5?2.


Piristynyt Pelicans yrittää jatkaa liitoaan - riittääkö JYP:n koneessa bensa? jatkoaika.com 11:44 19.01

Liigan keskikastissa painiva Pelicans ja ylempään keskikastiin kuuluva JYP kohtaavat jälleen perjantaina. Joukkueet iskevät yhteen viiden viikon sisään jo kolmannen kerran, ja aiemminsta keskinäisistä mittelöistä kumpikin on mennyt hurrikaanipaitojen nimiin selvin numeroin 4?1 ja 5?2.


Yli sata ehdokasta sai ääniä Vuoden urheilijaksi – Tero Pitkämäki tasapisteissä biljardijoukkueen ja frisbeegolffarin kanssa iltasanomat 11:39 19.01

Urheilutoimittajain liiton jäsenet äänestivät peräti 117 eri ehdokasta.


Influenssa-aalto iski rajajääkärikomppaniaan - 17 sairastunutta varusmiestä eristetty iltalehti 11:18 19.01

Sairastuneet varusmiehet rokotettiin ensimmäisellä palvelusviikolla, mutta rokote ei ehtinyt antaa suojaa influenssaa vastaan. Lapin rajavartioston rajajääkärikomppaniassa 17 varusmiestä on sairastunut influenssaan. Sairastuneet varusmiehet ovat eristyksessä eristystuvalla sekä sairastuvalla, kertoo Lapin rajavartiosto tiedotteessa. Sairastuneet jäävät komppaniaan viikonlopuksi. Influenssaan sairastuneet varusmiehet astuivat palvelukseen 8.1.2018, ja heidät rokotettiin ensimmäisellä palvelusviikolla. Lapin rajavartioston mukaan rokote ei kuitenkaan ehtinyt antaa suojaa influenssaa vastaan. Osa varusmiehistä otti influenssarokotteen jo syksyllä.


Tällä miehellä on Suomen laajin toimenkuva: Raimo Länsman on poliisi, maistraatti, Kela sekä te- ja oikeusaputoimisto iltalehti 11:13 19.01

Palveluneuvoja ja elinkeinosihteeri Raimo Länsmanilla on kirjaimellisesti Suomen laajin toimialue ja työsarka. Länsman on Utsjoen kunnan poliisi, maistraatti, Kela, te-toimisto ja oikeusaputoimisto. Valtionhallinnon yhteispalvelupiste aloitti Utsjoella toimintansa vuonna 2010 ja Raimo Länsman on sen ainoa työntekijä. - Käytännössä en tee mitään päätöksiä, vaan neuvonta on ykkösasia. Työni on lomakkeiden jakamista ja vastaanottamista sekä verkkopalvelujen neuvontaa. Kelan palveluista eniten käsittelen matkakorvaushakemuksia ja opastan myös paljon verkossa asioinnissa.


Matkustajat säikähtivät junassa - ikkuna pamahti säpäleiksi kesken matkan iltalehti 11:12 19.01

Pieksämäeltä Helsinkiin matkalla olleen Intercity-junan ikkunalasi hajosi kovaäänisesti kesken matkan. Intercity-juna 140:n matkustajat saivat torstaina aamupäivällä todistaa erikoista sattumusta junan vitosvaunussa. Juna oli matkalla kohti Helsinkiä, kun hieman ennen Vantaan Tikkurilan asemaa yksi junan ikkunoista pamahti rikki. Tilanteesta kertoo paikalla ollut naismatkustaja.


Uutiset