Superpesis: Hippoksella pitkästä aikaa miesten Superpesistä iltasanomat 09:04 14.06

Sotkamon Jymy isännöi Alajärven Ankkureita Jyväskylässä torstaina. Perjantaina on sitten vuorossa erittäin intohimoisia derbyjä.


Niinistö närkästyi Nato-patistelusta – Kanerva: "Ymmärrän, että häntä ärsyttää" iltasanomat 17:17 10.06

Alexander Stubb totesi presidentin mielipiteellä olevan suuri merkitys suomalaisten Nato-kannalle. Niinistö ei Nato-vankkureita halua ryhtyä vetämään.


Yle: Aimo Nikulainen on kuollut iltalehti 23:57 26.04

Lukuisille suomalaisille tutuksi tullut Aimo Nikulainen on kuollut, Yle uutisoi. Nikulainen oli tunnettu radiotoimittaja ja yksi Ylen pitkäaikaisimpia radiouutisten ankkureita, Yle kertoo. Nikulaisen ääni on monille Ylen radiokanavien kuuntelijoille tuttu. Häntä kuultiin Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 1966.


Näkökulma: Ei ihme, että Vapaavuorta ottaa pattiin iltalehti 21:52 08.04

Sote- ja maakuntauudistuksesta löytyy koko ajan uusia piirteitä, jotka saavat keskustalaiset hykertelemään, kirjoittaa Iltalehden Juha Ristamäki. Kymmenkunta vuotta veivatun sosiaali- ja terveysuudistuksen loppusuora häämöttää. Ensi viikolla eduskunnassa asiasta lausuvat tuomionsa sote-professorit. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) arveli sunnuntaina Ylen pääministerin haastattelutunnilla, että uudistuksen vastustajien kapinointi tulee muuttumaan yhä vain raisummaksi. Isoimpien kaupunkien kapinavankkureita vetää Helsinki ja sen pormestari Jan Vapaavuori (kok). Kyydistä tippuivat viikonvaiheessa muun muassa Turun ja Oulun kaupunginhallitusten puheenjohtajat, jotka ovat valmiita nielemään maakuntauudistuksen sote-uudistuksen kylkiäisenä.


ammotti tyhjänä – ettei ymmärrystä aina hoitaakseen ja KJT näyn moottori­tiellä neljä loukkaantunut vakavasti paljasti ”Boatengin Sergio Agüero iski ”Virhe

Uutiset