Näyttelijä Anna-Maija Tuokko jakoi suloisen lapsuuskuvan vuosien takaa – kouluasu kuin suoraan 80-luvulta iltalehti 21:11 12.08

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko muisteli Instagramissa omaa koulunaloitustaan. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko palaa koulunaloitusmuistoihin söpöllä kuvallaan, jonka hän julkaisi Instagramissa. Kuvassa Tuokolla on yllään paita, jossa on koiran kuva, vaaleanlila tuulitakki ja kivipestyt farkut.


Vesa-Matti Loiri valkokankaalla tänä syksynä – Katso traileri Mestari Cheng -elokuvasta iltalehti 12:06 02.08

Syyskuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa loistavat myös muun muassa Kari Väänänen ja Anna-Maija Tuokko. Mika Kaurismäen uusi elokuva Mestari Cheng kertoo kiinalaisesta mestarikokista, joka saapuu poikansa kanssa suomalaiseen syrjäkylään. Se on draamakomedia hyvästä ruoasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla. Elokuva on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta.


Kommentti: Gynekologi vertasi munasarjojani hevosen lautasiin, joita pitäisi vähän ”läimäistä, että saadaan hommat liikkeelle” iltasanomat 18:55 28.06

Kenenkään tehtävä, ei poliitikkojen, ei pappien eikä sukulaisten, ole käskeä, milloin lapsia pitää ryhtyä hankkimaan, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Anna-Maija Naakka.


Web ennätysvauhdissa Bergsåkerissa

Uutiset