Spoilerivaroitus! Modernin perheen yllätyskäänne puhuttaa faneja stara 16:00 12.11

Moderni perhe -komediasarjassa päästään kurkistamaan omintakeisen suvun elämää Kalifornian Los


Antti julkaisi päivityksen bussikuskeista – nyt jo tuhannet levittäneet sitä stara 15:20 12.11

Suomessa eletään parhaillaan vuoden synkintä aikaa, kun ulkona on harmaata,


Janne Juvonen Itävallasta SHL-kaukaloihin jatkoaika.com 15:16 12.11

Janne Juvonen siirtyy täydentämään ruotsalaisen Moran maalivahtiosastoa.


Strömberg vahvistamaan KooKoo-hyökkäystä: "Tänne oli helppo tulla" jatkoaika.com 14:00 12.11

387 Liigan runkosarjaottelua urallaan tahkonnut Kim Strömberg vahvistaa KooKoon hyökkäystä loppukauden ajan.


SaiPan kausi on tienhaarassa - Horisontissa siintää menestys tai kurimus jatkoaika.com 12:00 12.11

Vaikka SaiPa onkin hyvissä asemissa sarjataulukossa, tilastot kielivät ongelmista kiekollisessa pelissä. Maaottelutauon jälkeiset pelit näyttävät suuntaa juhlakauttaan viettävälle seuralle, jolla on paljon potentiaalia, mutta myös paljon parannettavaa.


Harrastekiekkoilijat ovat jääkiekon todellisia sotureita jatkoaika.com 08:09 12.11

Ennenkuin muut ovat aamulla heränneet tai kun muut jo illalla nukkuvat, pelaavat harrastejääkiekkoilijat ympäri Suomen rakkaudesta lajiin. Tässä jaksossa GrIFK GG:n Harri Nyberg ja HC Keravan Vitali Rabotsev valoittavat harrastekiekon glamouria. Toisaalta vastapainona epäinhimmillisille harjoitusvuoroille on harrastekiekossa parhaat turnausmatkat, mikä myös selviää haastatteluista.


Viasat-studio: Ville Nieminen Rantasesta: ”Kaikki eväät, että 100 pistettä menee rikki” jatkoaika.com 17:32 11.11

Viasatin lauantainen NHL-studio otti esiin NHL:n syöttö- ja pistepörssiä johtavan Mikko Rantasen. Ville Niemisen mukaan Rantasella on erinomaiset mahdollisuudet nousta historian kolmanneksi yli 100 pistettä kaudessa tehneeksi suomalaispelaajaksi.


USU: Eero Lehti lähtee sittenkin ehdokkaaksi – ”Tilanne on muodostunut sdp:n ja kokoomuksen välille sen verran tiukaksi” uusisuomi 15:16 11.11

Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti, 74, asettuu eduskuntavaaliehdokkaaksi. Alun perin hän oli ajatellut, että kolme kautta eduskunnassa riittää.


Ministerien hyllyttämä lakihanke puhuttaa edelleen: ”Eikö hallituksen sisällä käydä lainkaan eettistä keskustelua?” uusisuomi 15:12 11.11

Sdp:n kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen pitää täysin käsittämättömän lakihanketta, joka sallisi poliisin pääsyä arkaluonteisiin potilastietoihin. Vaikka tämä lakihanke on nyt kuopattu ainakin tämän hallituskauden ajaksi, tilanne on Mäkisalo-Ropposen mukaan huolestuttava.


”Sellaista kyvykkyyttä tiedetään Venäjällä olevan” – Juha Sipilä otti haastattelutunnilla kantaa Suomessa annettuun harvinaiseen varoitukseen uusisuomi 15:00 11.11

Pääministeri Juha Sipilän mukaan Lapissa tällä viikolla tapahtunut GPS-häirintä korostaa tarvetta hybridivaikuttamiseen varautumiselle.


Juha Sipilä mielenosoituksista Ylelle: ”Kolme vuorokautta on kyllä pitkä aika” uusisuomi 14:34 11.11

Pääministeri Juha Sipilä ei muuttaisi mielenosoituksista annettavien ennakkoilmoitusten määräaikoja radikaalisti. Hän linjasi pääministerin haastattelutunnilla Radio Suomessa sunnuntaina, etteivät mielenosoitukset ole Suomessa iso asia. 


F1-tuomaristolta omituista logiikkaa – suomalainen eturivi jäi toteutumatta uusisuomi 22:57 10.11

Valtteri Bottas starttaa sunnuntaina ajettavaan Brasilian F1-kisaan kolmannesta ja Kimi Räikkönen neljännestä ruudusta.


Kissa metsästi rottaa – sitten osat kääntyivät stara 16:40 10.11

Kissat ovat jahdanneet erilaisia jyrsijöitä läpi historian niin tosielämässä kuin


Viihdelehti Stara.fi stara 16:40 10.11

Kissat ovat jahdanneet erilaisia jyrsijöitä läpi historian niin tosielämässä kuin


Jukka Tarkka Suomessa annetusta harvinaisesta varoituksesta: ”Todellisen aseellisen kriisin päällä ollessa niin tapahtuu vuorenvarmasti” uusisuomi 10:50 10.11

Valtiotieteilijä, historian tutkija Jukka Tarkka pitää GPS-häirintää rutiinina kriisitilanteissa.


Matti Vanhanen vaatii reagointia GPS-häiriöön: ”Kyse vähintään samasta kuin ilmatilaloukkauksissa” uusisuomi 09:36 09.11

Eduskunnan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen (kesk) vaatii Suomen Lappiin annetun ilmaliikenteen GPS-varoituksen taustojen selvittämistä.


Yle: Harvinainen GPS-varoitus annettiin Suomessa – Norjassa syytetään Venäjää uusisuomi 08:29 09.11

Lennonvarmistuksesta vastaava valtionyhtiö ANS Finland antoi alkuviikosta ensimmäistä kertaa ilmaliikenteelle varoituksen GPS-suunnistuksen laajasta häiriöstä Lapissa, kertoo Yleisradio.


Alkukauden onnistujat: HPK:lla ja Kärpillä vahva edustus jatkoaika.com 08:00 09.11

Liigan runkosarjaa on takana lähes kolmannes. Pelaajakohtaisiin onnistujiin mahtuu alkukauden perusteella kaksi pelaajaa sekä HPK:lta että Kärpiltä.


Alkukauden alisuorittajat: Kokeneilla pelaajilla käynnistymisvaikeuksia jatkoaika.com 07:00 09.11

Liigan runkosarjaa on takana lähes kolmannes. Alkukauden suurimpiin pettymyksiin lukeutuu useita kokeneita pelaajia, joiden piti johtaa joukkojaan etulinjassa, mutta toisin on käynyt.


Maajoukkuedebytantti Lindbohm: "Tilaisuus nähdä, missä oma taso on" jatkoaika.com 14:00 08.11

Yksi Suomen joukkueen kahdeksasta debytantista on puolustaja Petteri Lindbohm. Neljä vuotta Pohjois-Amerikassa toivat tilille 40 NHL-ottelua, mutta nyt hän hakee vauhtia Sveitsin Lausannesta.


Uutiset