Ensitreffit alttarilla -sulhanen myöntää tunteensa: "Jo silloin hakuvaiheessa sanoin, että..." mtv 21:45 17.09

Villen ja Anniinan yhteinen taival avioparina on lähtenyt hyvin käyntiin.


Mörkö-Markoa juhliva Ville saa Anniinan hämmentymään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Sain kyllä mitä tilasin” iltalehti 09:48 17.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue eteenpäin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa matkataan pariskuntien häämatkalle. Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin, Katja ja Olli Prahaan ja Oskari ja Heidi Pariisiin. 38-vuotiaan Villen ja 31-vuotiaan Anniinan yhteiselo alkaa yhtä siirappisissa tunnelmissa kuin mihin hääjakso tiistaina päättyi.


Ensitreffit alttarilla -morsian ahdistuu häiden jälkeen: ”Kliseitä käyttäen sellainen tunteiden vuoristorata” iltalehti 11:47 11.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue juttua pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Ollin ja Katjan matkakohteena on Praha, Oskarin ja Heidin Pariisi ja Villen ja Anniinan Budapest.


Ensitreffit-Ville kohtasi morsiamensa ensimmäistä kertaa: "Tuntuu tosi hyvältä" mtv 21:30 10.09

Ville kohtasi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa morsiamensa Anniinan ensimmäistä kertaa – ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin.


Ensitreffeillä avioituneelta Villeltä yllättävä veto heti alkuun – morsian täysin hämillään mtv 14:02 07.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Anniinan kanssa avioituva Ville yllättää morsiamensa heti alkuun. Varo juonipaljastuksia!


Yksi Ensitreffit alttarilla -käänne sai murskatuomion faneilta: "Setämiehet meni erotiikkaliikkeeseen" iltalehti 18:41 04.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudes tuotantokausi alkoi tiistaina. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan tänä syksynä Villen ja Anniinan, Ollin ja Katjan sekä Heidin ja Oskarin avioliittoa alusta alkaen. Ohjelman asiantuntijoina toimivat tällä kertaa Kari Kanala, Marianna Stolbow ja Elina Tanskanen. Ensimmäistä jaksoa on kommentoitu tiuhaan niin Twitterissä, Facebookissa kuin Jodelissakin. Osallistujien kypsyys saa erityisesti kehuja.


Antti Rinnettä – hampain hetkellä – näin poistumassa Rinnettä – sai rypistys

Hot topics