Kirjeenvaihtajan kommentti: Trump kumosi oman siirtolaisperheiden kiusaamiskäytäntönsä ja toivoo siitä kiitosta MTV 07:31 21.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump osaa pelata poliittisia pelejä. Surullisinta hänen viimeisimmässä on se, että pelinappuloina ovat turvapaikanhakijoiden lapset.


YK:n pääsihteeri Guterres varoittaa älyaseista: ”Täysin ihmiskontrollista riippumattomia” iltasanomat 17:45 18.06

YK:n pääsihteerin Antonio Guterresin mukaan itsenäiset älyaseet ja kybersodankäynti ovat totta jo lähitulevaisuudessa, mutta maailma ei ole valmistautunut niiden tuloon.


Hulvaton otos – jalkapallolegenda Eric Cantona vitsailee Neymarin kustannuksella MTV 16:55 18.06

Entinen ranskalainen jalkapallosuuruus Eric Cantona vitsailee Neymarin uuden hiustyylin kustannuksella omalla Instagram-tilillään. 


Presidentti Niinistö ja YK:n pääsihteeri kiteyttivät maailman tilan iltasanomat 15:48 18.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres kiteyttää maailman tilanteen Kultaranta-keskustelut päättävässä puheenvuorossaan.


Suora lähetys Kultarannasta klo 16.05 – presidentti Niinistö ja YK:n pääsihteeri kiteyttävät maailman tilan iltasanomat 15:48 18.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres kiteyttää maailman tilanteen Kultaranta-keskustelut päättävässä puheenvuorossaan.


Pääkirjoitus: Kultaranta etsii eväitä kaaokseen iltasanomat 21:00 17.06

Presidentti Sauli Niinistön isännöimät Kultaranta-keskustelut keskittyvät tänä vuonna kansainvälisen järjestelmän tulevaisuuteen, kuten esimerkiksi YK:n asemaan. Naantalin päävieras on YK:n pääsihteeri António Guterres, joka lausuu keskusteluiden päätössanat maanantaina.


Kultaranta-keskustelut alkavat tänään – mukana myös YK:n pääsihteeri MTV 15:10 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Kaksipäiväinen keskustelutilaisuus alkaa tänään, mutta tiettävästi Guterres osallistuu tapahtumaan vasta huomenna. Presidentti Niinistön lehdistötilaisuus katsottavissa täältä.


Live klo 16.00: Kultaranta-keskustelut alkavat tänään – katso presidentti Niinistön lehdistötilaisuus suorana MTV 15:10 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Kaksipäiväinen keskustelutilaisuus alkaa tänään, mutta tiettävästi Guterres osallistuu tapahtumaan vasta huomenna.


Suomesta evästystä Putinin luo: YK:n pääsihteeri Guterres jatkaa Kultarannasta Venäjälle iltasanomat 14:45 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres jatkaa Helsingistä matkaansa ensin Norjaan ja sen jälkeen Vladimir Putinin luo Moskovaan katsomaan kotimaansa Portugalin MM-jalkapallopeliä.


Kultaranta-keskustelut alkavat tänään – Niinistön vieraaksi huomenna YK:n pääsihteeri Antonio Guterres MTV 05:24 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Kaksipäiväinen keskustelutilaisuus alkaa tänään, mutta tiettävästi Guterres osallistuu tapahtumaan vasta huomenna.


Niinistölle arvovaltainen vieras: YK:n pääsihteeri Guterres saapuu Kultarantaan MTV 05:24 17.06

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres osallistuu Naantalissa tänään ja huomenna pidettäviin Kultaranta-keskusteluihin. Presidentti Sauli Niinistön isännöimä ulko- ja turvallisuuspoliittinen keskustelutilaisuus järjestetään tällä kertaa otsikolla "Pallo hallussa?".


Jalkapallon MM-avauksessa nöyryytys kruununprinssin edessä – toistaako karu historia itseään? MTV 06:12 15.06

Jalkapallon MM-kisojen avauksessa 0-5-tappion isäntämaa Venäjälle kokeneen Saudi-Arabian päävalmentaja Juan Antonio Pizzi näki joukkueen antautuneen pitkälti ilman vastarintaa.


MTV Uutisten kirjeenvaihtaja “kahden titaanin kohtaamisesta”: Miten Kim selittää takinkääntönsä kansalle? MTV 08:57 12.06

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Petri Saraste arvioi, että Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean Kim Jong-unin tapaamiselta on turha odottaa nopeita ja suuria ratkaisuja. Vain 45 minuutin tapaamisessa ei ratkaista ongelmia, joita on eletty 45 vuotta.


Ohjaaja paljastaa edesmenneen näyttelijälegendan erikoisen vaatimuksen: ”Se oli kirjattu hänen sopimuksiinkin” iltasanomat 14:38 09.06

Viime syyskuussa kuollut näyttelijälegenda Harry Dean Stanton teki elämänsä lopussa vielä yhden ison roolin. Ohjaaja John Carroll Lynch kertoo, miten se syntyi.


Tunteikas video oikeudesta – romanttinen suhde sukulaisten välillä ajoi hirmutekoon keittiöveitsellä MTV 21:48 08.06

Yhdysvaltojen San Antoniossa on selvitelty harvinaisen kiemuraista henkirikosta. Tekijällä ja uhrilla oli salasuhde, mutta he olivat myös sukua toisilleen.


Tiina tarjosi Anthony Bourdainille karjalanpaistia tähden Suomen-visiitillä: "Olimme vähän humalassa" mtv 15:15 08.06

Tiina Kantonen esiintyi Anthony Bourdainin rakastetussa televisiosarjassa. 


Video: 6-vuotias ihastuttaa ilmiömäisillä taidoillaan – parantumaton sairaus ei estä haavetta huippujalkapalloilijan urasta iltasanomat 19:03 04.06

Brasilialaista Marco Antoniota on ehditty tituleerata uudeksi Neymariksi.


Deandre Aytonista NBAn huippusalaista Operaatio päävalmentaja selitti, Potteria, – Saksalla

Uutiset