Kimi Räikkösen tallikaveri sivuutettiin Ferrari-valinnassa – tallipäällikön lausunto pahassa ristiriidassa suomalaistähden korvaamisen kanssa

MTV 11:21 18.05

Jo vuosia tilaisuuttaan Ferrarin organisaatiossa odottanut italialaiskuski Antonio Giovinazzi ei ollut tarpeeksi kypsä F1-kuljettaja nostettavaksi Alfa Romeolta huipputiimiin, kertoo tallipäällikkö Mattia Binotto.


Miksi Ferrari sivuutti oman suojattinsa kuskivalinnassa? Tallipomolta tyhjentävä vastaus

iltasanomat 06:40 17.05

Huhut veivät Antonio Giovinazzia Ferrarille. Italialaistallin valinta kuitenkin kohdistui Carlos Sainziin.


Euroopan menestysvalmentajaan verrattu Veikkausliigan debytanttiluotsi jahtaa menestystä erityisin opein – "Jotain sellaista, mitä ei rahalla saa"

MTV 19:02 15.05

36-vuotias Ilir Zeneli debytoi Veikkausliigan päävalmentajana, kun hän lähtee johdattamaan FC Lahtea kuuden parhaan joukkoon heinäkuussa alkavalla kaudella. Menestysluotsi Antonio Conteen verrattu Zeneli haluaa tuoda joukkueeseensa oman mausteensa, joka erottaa Lahden muista kärkijoukkueista.


Mika Salo hämmästyi kuullessaan uutisia Ferrarin uudesta F1-kuljettajasta – ”Kuulostaa kaukaa haetulta”

iltasanomat 06:02 13.05

Mika Salon mielestä Antonio Giovinazzi olisi luontevampi valinta Ferrarille kuin Carlos Sainz.


Valtteri Bottas Ferrarille? F1-toimittajalta herkullinen näkemys suomalaisen valteista italialaistallille

iltalehti 14:30 12.05

F1-sarjan kuskimarkkinat villiintyivät. Ferrarin ja Sebastian Vettelin polkujen eriytyminen tämän vuoden jälkeen käynnisti formula ykkösten silly seasonin. Spekulaatiot toisesta Ferrari-paikasta käyvät tällä hetkellä valtoimenaan. Charles Leclercin rinnalle on ehdotettu Daniel Ricciardoa, Carlos Sainzia ja Antonio Giovinazzia. myös Mercedeksellä sarjaa viime vuodet hallinneen Lewis Hamiltonin siirrolla on spekuloitu, Ferrari kun on aina halunnut pitää riveissään sarjan kärkikuljettajia.


Showpainilegenda sai syytteen seksuaalisesta väkivallasta – naiselta hyytävä kertomus tapahtumista poliisille

iltalehti 22:54 11.05

Entinen showpainija Alberto Del Rio on saanut syytteen seksuaalisesta väkivallasta. Asiasta uutisoi Fox San Antonio. Entinen showpainimestari Jose A. Rodriguez Chucuan on pidätetty ja saanut syytteen useita kertoja toistuneesta seksuaalisesta väkivallasta, kertoo Fox San Antonio. Rodriguez Chucuan tunnetaan paremmin showpaininimellään Antonio Del Rio.


Urheilulehti 18: Nyt puhuvat he, joille NHL jäi unelmaksi

iltasanomat 07:00 30.04

Tuoreen numeron hahmoja ovat myös Sanna Kämäräinen, Martti Kuusela ja Antonio Rüdiger.


Kimi Räikkösen tallikaveri pyörittelee päätään – F1-sarjan käynnistämissuunnitelma erittäin vaativa rasti kuljettajille

MTV 16:39 17.04

Alfa Romeon kuljettaja Antonio Giovinazzi ei ole aivan varma, onko F1-sarjan käynnistäminen kuukausien odottelun jälkeen valtavalla ryminällä hyväksi kuskien rasituskestävyyden kannalta.


Suomessa asuvat ulkomaalaiset kertovat korona-arjestaan – Antonio huomasi, mitä ihmiset tekivät toisin Italiassa ja Espanjassa

iltasanomat 12:17 11.04

Kolme ulkomaalaista veikkausliigapelaajaa, kolme tarinaa koronasta. Niitä yhdistää huoli perheestä.


Tallikaveri sanoo suoraan: Kimi Räikkönen teki elämästä todella vaikeaa, jakaa myös kiitosta suomalaiselle – "Se oli hänen ansiotaan"

MTV 17:05 08.04

Alfa Romeon F1-kuljettaja Antonio Giovinazzi sanoo olevansa iloinen, että saa ajaa toisenkin kauden Kimi Räikkösen tallikaverina. Vielä viime kauden alussa asetelma oli 26-vuotiaalle italialaiselle vaikea.


Kimi Räikkösen tallikaveri kertoi haasteistaan suomalaistähden rinnalla – ”Yritin ajatella asiaa eri tavalla”

iltasanomat 09:23 08.04

Kimi Räikkönen on Antonio Giovinazzin tallikaveri.


HJK:n espanjalaisvahti kehuu suomalaisia koronaviruksen hoidossa kotimaansa medialle – ”Täällä on hyvä olla”

MTV 15:27 02.04

Maalivahti Antonio Reguero valmistautuu epävarmoissa tunnelmissa ensimmäiseen kauteensa HJK:n maalin suulla. Koronavirusepidemia on siirtänyt kotimaisen Veikkausliigan alkua kesäkuulle, eikä pelien käynnistyminen tuolloinkaan ole lainkaan varmaa.


Hurja kaahaminen johti kuolonkolariin – uutta tietoa jalkapallotähden auton vauhdista onnettomuushetkellä

iltasanomat 13:21 02.04

Jose Antonio Reyes kaahasi kovaa vauhtia ennen kuolemaansa johtanutta onnettomuuttaan.


Uutta tietoa jalkapallotähti Jose Antonio Reyesin kuolonkolarista – onnettomuushetkellä hurja tilannenopeus

iltasanomat 13:21 02.04

Jose Antonio Reyes kaahasi kovaa vauhtia ennen kuolemaansa johtanutta onnettomuuttaan.


HJK-pelaaja avautuu kotimaansa medialle – kehuu suomalaisten toimintaa: ”Kun katson, mitä kotimaassani on tapahtunut”

iltalehti 11:25 02.04

Espanjalaisen Antonio Regueron mukaan Suomi on nyt turvallinen paikka. HJK:ssa pelaava espanjalaiskonkari Antonio Reguero on kommentoinut Suomen koronavirustilannetta espanjalaiselle La Vanguardialle. Lehti kutsuu Suomea ja Pohjoismaita ”hyvinvoinnin kehdoksi” ja kysyy, miten maalivahti on pärjännyt koronatilanteen keskellä. – Mikään paikka ei ole hyvä tällaisen kriisin läpikäymiseen, mutta kun katson, mitä kotimaassani on tapahtunut, täällä kaikki on hyvin. Jos minun pitäisi valita, olisin Espanjassa perheeni kanssa, mutta täällä on turvallinen olo.


Italialaislääkäri neuvoo, miten Suomi voi välttää maan karmean kohtalon – nostaa esiin kaksi olennaista asiaa

iltasanomat 07:58 29.03

Bolognalainen keuhkotautien erikoislääkäri Antonio Domenico Di Taranto kertoo IS:n haastattelussa, miten Suomen kannattaa valmistautua koronavirusepidemian kiihtymiseen.


Sebastian Vettelin paikka kiikarissa – F1-kuski sanoo suorat sanat Ferrari-pestin metsästämisestä

MTV 11:00 19.03

Samalla kun huhuja Sebastian Vettelistä kiinnostuneista F1-talleista alkaa tulla lisää, taustalla paikkaa Ferrarilla vaaniva Antonio Giovinazzi tunnustaa tähtäävänsä mestarin tilalle italialaistiimiin.


F1-tähdet kisaavat virtuaalisesti – perutulle Australian GP:lle kasattiin parikin korviketta, osallistujalistat kovaa luettavaa

iltalehti 15:31 15.03

Virtuaalinen kilvanajo toimii helpotuksena formulakiimaan. Koronavirus on saattanut pysäyttää urheilumaailman, mutta virtuaalikilpailuille tämä on suuri mahdollisuus. Peruttu F1-kauden aloitus Australiassa on saanut lukuisia virtuaalisia vaihtoehtoja. Mukana on jopa F1-kuskeja. Max Verstappen tähdittää The Race All-Star esports Battle -nimellä kulkevaa kilpailua, joka on paraikaa käynnissä. Kilpailun osallistujalista on nimekäs. Mukana ovat omien sarjojensa tähdet, kuten Antonio Felix da Costa, Felix Rosenqvist ja Simon Pagenaud. Lisäksi mukana on mielenkiintoisia nuoria nimiä, kuten Sebastian Montoya ja Colton Herta. Virtuaaliratojen tähdistä mukana ovat F1-sarjan mestari Brendon Leigh sekä suosittu tubettaja Jimmy Broadbent.


Alfa Romeo hassutteli Kimi Räikkösen kuvilla F1-kauden kunniaksi

iltalehti 17:36 09.03

Moottorit startataan Melbournessa perjantaina. F1-kausi alkaa virallisesti tällä viikolla. Australiassa ajetaan perjantaina ensimmäiset harjoitukset ja viikonloppu huipentuu sunnuntain kilpailuun. Alfa Romeon rattia kääntävät tälläkin kaudella Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi.


Sähköformulat tarjosivat jännittävän kilpailun Marokossa – voittajan leikittely palkinnollaan oli päättyä nolosti

iltalehti 10:05 01.03

Viisi kilpailua ovat tarjonneet viisi eri voittajaa. Antonio Felix da Costa ajoi voittoon Formula E -sarjan Marokon osakilpailussa lauantaina. Sähköformulakisa tarjosi tuttuun tapaan paljon tapahtumia ja taisteluita kilpailun aikana. Paalupaikalta kisaan startannut portugalilainen taisteli voitosta BMW-kuski Maximilian Güntheria vastaan. Lopulta da Costa vei kauden ensimmäisen voiton nimiinsä sangen turvallisella marginaalilla, akun energiatasojen kanssa kamppailleen Güntherin joutuessa hidastamaan menoaan ja taistelemaan takana vaanijoita vastaan. Kolmanneksi kilpailussa ajoi da Costan tallikaveri ja puolustava sarjan mestari Jean-Eric Vergne.


Hot topics