Brittiministeri paljasti hämmentävän brexit-vedon­lyönnin hallituksen sisällä

iltasanomat 22:18 20.10

Britannian hallituksen ministerit Michael Gove ja Dominic Raab kommentoivat kimuranttia brexit-tilannetta sunnuntaiaamuna tv-haastatteluissa.


Analyysi: Keskusta ja vihreät ruokasodassa – lihavero jakoi puolueita jo Ylen vaalikoneessa

yle 15:00 20.10

Keskustelussa lihan- ja maidontuotannon tulevaisuudesta ääripäät löytyvät Antti Rinteen (sd.) hallituksen sisältä, kirjoittaa politiikan toimittaja Pekka Kinnunen.


Antti Rinne brexitistä: Näen lisäajan myöntämisen järkeväksi

iltasanomat 13:19 20.10

Pääministeri kommentoi sotkuista brexit-tilannetta STT:lle.


NHL:n yön suomalaiset: Henri Jokiharjulta loistavaa jälkeä – Antti Raannan pitkä odotus päättyi komeasti

MTV 09:18 20.10

Henri Jokiharju syötti kaksi Buffalo Sabresin maalia 4–3-voitossa San Jose Sharksia vastaan jääkiekon NHL:ssä.


Josveis vahvisti kärkiasemaansa Kavioliigassa – Antti Ojanperän talli putsasi palkintopöydän

iltasanomat 18:44 19.10

Antti Ojanperän valmennettavat ja niiden ohjastaja Santtu Raitala olivat liekeissä Seinäjoella.


Antti Niemelle sattui taas pahoja mokia – Jokerit mureni kotijäällä

iltalehti 17:46 19.10

Jokerit taipui Torpedolle jatkoajalla 3–4. Stanley Cup -voittaja Antti Niemen siirto Jokereihin nostatti isoja otsikoita, mutta konkarivahdin alku KHL:ssä on ollut surkea. Ennen lauantaita hänen kuuden ottelun saldonsa oli yksi voitto, torjuntaprosentti 88 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,71.


Antti Niemelle sattui paha moka Jokereiden maalilla – tehnyt sen jälkeen hienoja pelastuksia

iltalehti 17:46 19.10

Antti Niemen alku Jokereissa on ollut murheellinen. Stanley Cup -voittaja Antti Niemen siirto Jokereihin nostatti isoja otsikoita, mutta konkarivahdin alku KHL:ssä on ollut surkea. Kuuden ottelun saldo on yksi voitto, torjuntaprosentti 88 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,71.


Antti Niemelle sattui paha moka Jokereiden maalilla – ”Sellaisen laukauksen ei missään nimessä pitäisi mennä maaliin”

iltalehti 17:46 19.10

Antti Niemen alku Jokereissa on ollut murheellinen. Stanley Cup -voittaja Antti Niemen siirto Jokereihin nostatti isoja otsikoita, mutta konkarivahdin alku KHL:ssä on ollut surkea. Kuuden ottelun saldo on yksi voitto, torjuntaprosentti 88 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,71.


Nyt maalaa TPS! 24-vuotias liigadebytantti iski heti maalin ja perään toisen

iltalehti 19:53 18.10

Joel Janatuisen liigaura sai satumaisen alun. TPS on katkaisemassa tappioputkeaan Vaasassa perjantaina. Turkulaisilla on ottelun puolivälissä mukava 5–1-johto. TPS:n maaleista kaksi on tehnyt liigadebytantti Joel Janatuinen. Tutosta poimittu 24-vuotias hyökkääjä sai heti paikkansa ykkösketjussa Ilari Filppulan ja Greg Squiresin vierellä. Myös ylivoimavastuuta on tullut.


RadioPlay: Runoilija Heli Laaksonen kertoo suhdehuhuista - yhdistettiin Lauri Tähkään romanttisesti: ”Onhan se nyt kauhean namu”

iltalehti 13:34 18.10

Runoilija Heli Laaksonen kertoo podcastissa suhdehuhuista. Runoilija Heli Laaksonen yllättää RadioPlayn Sadun sunnuntaivieras -podcastissa kertomalla suhdehuhuista laulaja Lauri Tähkään liittyen. Hänen mukaansa pari on ollut pitkään ystäviä. Ulkopuoliset ovat yrittäneet viritellä parivaljakon välille romanttisiakin tunteita. - Kyllä sitä silloin tällöin kysytään. En sitä ihmettele, onhan se nyt kauhean namu, kertoo Heli Laaksonen nauraen juontaja Satu Kotoselle.


"Suomalaisella ruuantuotannolla ei ole koko maailman mittapuulla merkitystä" – opiskelijaravintolan päätös luopua naudanlihasta puhuttaa yhä

yle 11:36 18.10

Kansanedustajat Antti Kurvinen ja Emma Kari keskustelivat kasvis- ja liharuuan ympäristövaikutuksista Aamu-tv:ssä.


Pakolaiset tukkivat tien pois Qamishlin kurdikaupungista: "Miksi olet menossa sinne", kysytään Ylen toimittajalta Irakin ja Syyrian rajalla

yle 10:43 18.10

Tulitauon juhlinta loppui kurdialueella lyhyeen, kun sana sopimuksen sisällöstä levisi, kertoo Ylen toimittaja Antti Kuronen.


Video: Jokerien pitkä voittoputki katkesi – maalivahti Antti Niemelle sattui paha lipsahdus, Petri Kontiola teki historiaa

iltalehti 21:57 17.10

Konferenssikärki Kazan kaivoi voiton jatkoajalla. Katso videolta Antti Niemen luistimen kautta uponnut Kazanin johtomaali. KHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Helsingin Jokerien peräti kuuden ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki katkesi torstaina.


Yle Pohjois-Syyriassa: Katso videolta, kuinka ihmiset pakenevat Turkin ilmaiskuja vain noin kilometrin päässä rajalta

yle 20:16 17.10

Ylen toimittaja Antti Kuronen matkusti illalla Pohjois-Syyriaan Turkin rajan tuntumaan.


HPK saa komean kasan kahisevaa Pohjois-Amerikasta: ”Olemme budjetoineet varovaisesti näitä rahoja tähän kauteen”

iltalehti 20:08 17.10

HPK saa suomalaisseuroista eniten NHL:n kasvattajakorvauksia. HPK saa kasvattajakorvausta neljästä pelaajasta: NHL:n tulokassopimuksen solmineista pelaajista HPK kuittaa Eetu Tuulolasta (100%), Emil Larmista (75%), Niclas Almarista (75%) ja Oula Palveesta (25%) yhteensä noin 832 000 dollaria eli noin 758 000 euroa. –?Olemme erittäin tyytyväisiä tulevaan korvaukseen. Neljä vuotta sitten tehdyn strategiauudistuksemme yksi iso osa oli nuorten pelaajien kehittäminen. Takana on paljon työtunteja, ja ilman satsauksia tällaiseen ei olisi päästy, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen sanoo.


Keskusta vaatii ajankohtais­keskustelua lapsista ja perheistä – vara­puheenjohtaja oudoksuu lapsi­vapaisiin hotelleihin tehtäviä pakettimatkoja

iltasanomat 17:43 17.10

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen visioi ”varamummosysteemistä”.


Virolaislehti: Suomalainen huippukirurgi operoi Magnus Kirtin olkapään

iltasanomat 15:32 17.10

Urho Väätäisen potilaina olleet myös Antti Ruuskanen ja Janne Happonen.


Herätys: Kodittomiksi päätyy yhä nuorempia, valtava kauppakeskus avataan Helsingissä, kimuranttia brexit-sopua hierotaan heti aamulla

yle 06:31 17.10

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Uusi sarja tuo julkisuuteen taas Jammu-sedän, Vilja Eerikan kuoleman ja Abderrahman Bouananen

iltalehti 06:11 17.10

Rikoksen anatomiassa käsitellään myös muun muassa Kauhajoen kouluampumista ja Heinojen murhaa. Näyttelijä Antti Reini jatkaa tosipohjaisten anatomia-sarjojen tekemistä, kun Katastrofin anatomian jälkeen tänään käynnistyy Rikoksen anatomia. Esityskanava on vaihtunut Nelosesta TV5:een, mutta runko on ennallaan. Reinin johdolla käydään läpi koko kansaa koskettaneita ja meihin jälkensä jättäneitä tapauksia. Nyt käsittelyssä ovat aiempaa selvemmin vain rikokset ja hirmuteot, kuten tekijät kertovat. Niihin kuuluvat pienen Vilja Eerikan kuolema, Jammu-setä, Vihdin poliisimurha, Kauhajoen kouluampuminen, Imatran kolmoissurma, Lönnrotinkadun yliajo, Töölön kidnappaus, Heinojen murhat sekä Kampin autopommi.


Kommentti: 40-vuotias Kimi Räikkönen jättää F1-maailmalle perinnön, jota ei olisi saatu ilman lukua Alfa Romeolla

MTV 06:00 17.10

Mitä jos Kimi Räikkösen ura F1-sarjassa olisi päättynyt vuosi sitten tulleeseen eroon Ferrarin kanssa? Tänään 40 vuotta täyttävä suomalaismestari on vuoden aikana jättänyt varikkosuoralle itsestään sellaisen jäljen, jota ilman kuva hänestä olisi jäänyt valitettavan yksipuoliseksi, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


miljoonia euroja peli­tuotoistaan yritettiin elvyttää laivan – Evo

Hot topics