Yle ja KSML: Kaupungit valmiita estämään työntekijöidensä pääsyn Yle Areenaan - syynä olympialaiset iltalehti 22:32 14.02

Ainakin Hämeenlinna, Tampere ja Jyväskylä ovat rajoittaneet työntekijöiden pääsyä Yle Areenaan Pyeongchangin olympialaisten vuoksi, kertovat Yle ja Keskisuomalainen. uutisoi keskiviikkona, että muutamat kaupungit ovat rajoittaneet työntekijöidensä pääsyä Yle Areenan verkkopalveluun, jotta tietoliikennemäärät eivät kasvaisi ongelmallisen suuriksi. Räjähdysmäinen kuormituksen kasvu on johtunut olympialaisten seuraamisesta. Parhaillaan käynnissä olevat kisat järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa, ja aikaeron vuoksi suurin osa kisatapahtumista ajoittuu Suomen aikaa aamuihin ja aamupäiviin.


Muistatko Metsoloiden Riitta Vanhasen? Häntä esittänyt Miisa Lindén myös käsikirjoitti sarjaa iltalehti 12:55 13.02

Miisa Lindén ei saanut sarjasta yhtä vahvaa leimaa kuin Metsolan Erkki tai Kaukovaaran Kari. Silti ”naapurin nainen” tunnistetaan. Käsi ylös, kuka ei ole vielä katsonut joulun tienoilla Yle Areenaan saatua Metsolat-sarjaa? 1990-luvun alussa kuvattu ja vuosina 1993-95 ensi kerran esitetty sarja on villinnyt suomalaiset vauvasta vaariin. Urjan rinteiden kehitystä, Metsoloiden ja Kaukovaaran kärhämöintiä ja nostalgisia ysärituulipukuja tapitetaan tietokoneen ruudulta nyt yhtä intensiivisesti kuin aikoinaan keskiviikkoiltaisin televisiosta.


Leijonat ensi kertaa Pyeongchangin olympiajäällä - ja heti löytyi paha epäkohta iltalehti 08:11 09.02

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue pääsi tänään ensimmäistä kertaa ottamaan tuntumaa Gangneungin jääkiekkoareenaan. Pelkistetyn ja kliinisen oloinen halli vetää kymmenisen tuhatta katsojaa ja vaikutti katsojan vinkkelistä jokseenkin toimivalta. Mutta mitä päätähtiin tulee, heti löytyi moitittavaa. - Jää oli muuten tosi hyvä, mutta olisi kiva, jos saisi tolpat pysymään pystyssä, maalivahti Mikko Koskinen ruoti.


Metsolat-sarjan näyttelijä Juha Hyppönen: ”Kari Kaukovaara pilasi urani” iltalehti 07:16 29.01

Juha Hyppönen muistetaan edelleen Metsoloiden Kari Kaukovaarana, vaikka mies on tehnyt monipuolisen uran näyttelijänä. Hän on myös tuttu mainosääni. Metsolat-televisiosarjaa esitettiin ensi kerran 1993-95, uusintana se on nähty 2000-luvun taitteessa ja vielä vuonna 2008. Joulun tienoilla koko sarja 41 jaksoineen paukahti katsottavaksi Yle Areenaan, josta monet katsojat ovat sen jo löytäneet. Sarjaa seurannut saattaa miettiä, mistä ihmeestä Kari Kaukovaarana nähtävä Juha Hyppönen on tuttu. Sitten se jysähtää mieleen: 1980-luvun vehnäjauhomainoksista!


Jaroslav Otevrel palaa Isomäki Areenaan vuosien tauon jälkeen jatkoaika.com 10:41 16.01

Parikymmentä vuotta sitten liigapelissä vakavasti loukkaantunut tšekkihyökkääjä Jaroslav Otevrel saapuu Poriin helmikuussa Ässien vieraaksi.


Syke-sarjan kaikki jaksot Yle Areenaan - jatkosta käydään keskusteluja iltalehti 14:45 12.01

Sykkeen alkuperäisidean äiti ja vastaava tuottaja Petja Peltomaa sanoo, ettei kirvestä ole heitetty kaivoon. Supersuositun sairaalasarja Sykkeen kaikki neljä tuotantokautta eli yhteensä 40 jaksoa ilmestyy Yle Areenaan katsottaviksi 25. tammikuuta. Sarjan fanit janoavat lisääkin herkkua, mutta sitä ei juuri nyt ole luvassa.


Uutiset