Harvinaista videota aamuyöltä - salaisilla jatkoilla ainakin Litmanen, Arhinmäki ja Räikköset iltalehti 08:55 07.12

Linnan juhlien jatkot jatkuivat myöhään yöhön. Katso videolta, kuinka monta itsenäisyyspäivän juhlijaa tunnistat. Jääkiekkolegenda Teemu Selänne yhdessä puolisonsa Sirpan kanssa jatkoi Linnan juhlien jälkeen matkaansa Kaivohuoneelle. Sinne jatkoivat myös F1-tähti Kimi Räikkönen yhdessä vaimonsa Minttu Räikkösen kanssa, kuten myös Paavo Arhinmäki ja Jari Litmanen.


Paavo Arhinmäki perussuomalaisista ja sinisistä: ”Eduskunnan Pilli ja Pulla” iltasanomat 16:39 22.11

Kriittisimmät puheenvuorot keskiviikkona on esittänyt Laura Huhtasaari.


Oppositio kritisoi Sipilän hallituksen EU-linjaa: ”Tuetaanko aseteollisuutta eikä köyhiä? Ei kiitos EU:n sanelulle” iltalehti 15:40 22.11

Oppositiopuolueet kritisoivat Suomen EU-linjaa eduskunnassa keskiviikkona. Sotilaallisen yhteistyön kasvattaminen on väärä suunta EU:lle, sanoi vasemmistoliiton kansanedustaja, suuren valiokunnan ja ulkoasiainvaliokunnan jäsen Paavo Arhinmäki. - Samaan aikaan kun monet kansalaiset kamppailevat työttömyyden, leikkausten ja kasvavan eriarvoistumisen kanssa, keskittyy EU yritysten vapauden edistämiseen ihmisten hyvinvoinnin ja toimeentulon kustannuksella. Kaikki unionin jäsenmaat ovat kilpaa leikanneet julkisia menojaan viimeisten vuosien aikana, Arhinmäki kritisoi puheessaan.


Paavo Arhinmäki ei lähde mukaan Palloliiton puheenjohtajakisaan iltalehti 10:38 22.11

Vasemmistoliiton kansanedustaja ja entinen urheiluministeri Paavo Arhinmäki ei lähde ehdolle Palloliiton puheenjohtajavaaleihin. Jalkapalloihmisenä tunnettu Arhinmäki ilmoitti päätöksestään Facebook-tilillään. Hän kertoo olevansa mielestään sopiva ihminen tehtävään, mutta ajankohdan olevan väärä. - Miten olisi mahdollista yhdistää vaativa kansanedustajan työ, kahden päiväkoti-ikäisen lapsen isänä oleminen ja Palloliiton puheenjohtajuus? Olen tullut siihen tuloksen pitkällisten pohdintojen jälkeen, ettei se ole mahdollista, maalivahtina pelannut Arhinmäki kirjoittaa.


Paavo Arhinmäki ei lähde Palloliiton puheenjohtajakisaan – ”Nyt ei ole sen aika” iltasanomat 10:04 22.11

Arhinmäki ei kahden päiväkoti-ikäisen lapsen isänä ja kansanedustajana näe löytävänsä aikaa Palloliiton puheenjohtajuuteen, mutta jättää takaportin auki.


Paavo Arhinmäki harkitsee ehdokkuutta - näin hän määrittelee Palloliiton puheenjohtajuuden vaatimukset: ”Pitää olla vahva jalkapallotausta” iltalehti 20:20 21.11

Kansanedustaja Paavo Arhinmäki ei ole ilmoittanut asettuvansa ehdolle Palloliiton puheenjohtajaksi. Jos Paavo Arhinmäki lähtee mukaan puheenjohtajakilpailuun, hän pyrkii samaan kuin urheiluministerinä. Hän haluaa satsaukset pois rakenteista ja ruohonjuuritasolle mahdollisimman paljon resursseja. Arhinmäki toivoo, että huippupelaajien lisäksi kasvatettaisiin myös huippukatsojia, jotta jalkapallokulttuuri vahvistuisi. - Aidosti pohdin asiaa edelleen. Olen tavannut ihmisiä, ja ollaan käyty läpi asioita myös [Palloliiton] työryhmässä olevien ihmisten kanssa, Paavo Arhinmäki sanoo.


Kirja: Timo Jutila muistelee Paavo Arhinmäen juhlintaa Sotshissa - "Hän putosi tiskiltä lähes suorilta jaloilta" iltalehti 14:51 18.10

Kulttuuriministeri Arhinmäen juhliminen aiheutti kohun Sotshin olympialaisissa. Paavo Arhinmäki (vas) juhli Leijonien olympiapronssia yhdessä pelaajien ja joukkueenjohdon kanssa Sothissa helmikuussa 2014. Arhinmäelle tuli ylilyönti, joka päätyi Suomessa nopeasti otsikoihin. Muun muassa Iltalehti kirjoitti kulttuuri- ja urheiluministerin ”riehakkaasta käytöksestä”.


Uutiset