Tässä tulevat maailman parhaat jalkapalloilijat – taisteleeko supertähtikaksikko legendaarisesta palkinnosta viimeistä kertaa?

MTV 09:22 22.10

Portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo ja argentiinalainen Lionel Messi kisaavat jälleen parhaalle jalkapalloilijalle jaettavasta Kultainen pallo -palkinnosta (Ballon d'Or). France Football -lehti nimesi 30 miesehdokasta myöhään maanantaina.


Ero Maisa Torpasta stressasi - Jari-Matti Latvala avautuu sotkun seurauksista: ”Vietin kaksi päivää puhelimessa”

iltalehti 08:55 22.10

Jari-Matti Latvala kommentoi viimeaikaista eroaan rallin maailmanmestaruussarja WRC:n verkkosivuilla julkaistussa jutussa. Suomen rallitähti lähetti toissaviikolla tiedotteen, jossa hän kertoi, että suunnitellut häät kihlatun Maisa Torpan kanssa on peruttu. Pariskunta ehti pitää yhtä reilun kolmen vuoden ajan.


F1-mestarin tytär menehtyi huumeiden yliannostukseen 21-vuotiaana – oli vielä Monzassa juhlimassa isänsä juhlavuotta

MTV 08:51 22.10

Ferrarilla F1-mestaruuden voittaneen Jody Scheckterin tytär Ila menehtyi viime torstaina vain 21-vuotiaana. Syyksi epäillään huumausaineiden yliannostusta.


Megasopimuksen tehneellä NHL-tähdellä ei ole rahasta pulaa – pienen palveluksen tehnyt joukkuekaveri sai messevän palkkion

MTV 08:45 22.10

Kesällä seitsemän vuoden pituisen ja 70 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Florida Panthersin kanssa tehnyt Sergei Bobrovski joutui seuranvaihdon jälkeen uuteen tilanteeseen.


Katso 13 kuvaa: Näin Naruhito kruunattiin Japanin uudeksi keisariksi – seremonia kuhisi kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 08:31 22.10

Ilta-Sanomat seurasi suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kesti puoli tuntia.


Diabeteksen puhkeaminen sekoitti Niko Kytösahon hypyn vuosiksi ja laittoi vastakkain terveyden ja tulevaisuuden: “Lääkärit eivät ymmärtäneet, että olen huippu-urheilija”

yle 08:22 22.10

Niko Kytösaho sairastui diabetekseen vuonna 2015, juuri läpimurtonsa jälkeen. Diabeteksen hoitoa on hankala yhdistää tiukan painokurin mäkihyppyyn. Nyt Kytösaho on viimein löytänyt tasapainon ja aikoo lunastaa vuosien takaisia odotuksia.


Maasturi törmäsi ravintolan seinään Saariselällä – auto syttyi tuleen, yksi matkustaja loukkaantui

iltasanomat 08:10 22.10

Inarissa miehen epäillään viime yönä ajaneen autolla humalassa päin Saariselällä sijaitsevan ravintola Teerenpelin seinää, kertoo Lapin poliisilaitos.


Japanin uuden keisarin Naruhiton kruunajaiset – seremonia kuhisi kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 08:07 22.10

Ilta-Sanomat seurasi suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kesti puoli tuntia.


Kuninkaallinen kerma saapui Japanin keisarin kruunajaisiin – Ruotsin kruununprinsessa Victoria vangitsi katseet veistoksellisella juhlaeleganssillaan

iltasanomat 08:05 22.10

Kuninkaalliset ympäri maailmaa saapuivat todistamaan kruunajaisseremoniaa.


Suora lähetys: Japanin uuden keisarin Naruhiton kruunajaiset käynnissä – seremonia kuhisee kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 08:02 22.10

Ilta-Sanomat seuraa suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kestää puoli tuntia. Voit seurata tästä artikkelista suoraa lähetystä.


Poliisi varoittaa netin huijariostajista – tekaisevat kuitteja ja väärentävät tiliotteita

stara 08:00 22.10

Huijarit ovat keksineet uuden tavan höynäyttää tavaroitaan netin osto- ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 22.10

Huijarit ovat keksineet uuden tavan höynäyttää tavaroitaan netin osto- ja


Brittiparlamentti sai eteensä 110-sivuisen lakipaketin ja kolme päivää aikaa – seuraa suoraa lähetystä kello 13.30

iltasanomat 07:48 22.10

Kuluva viikko määrittelee paljolti sen, voiko Britannia erota EU:sta ensi viikolla, kuten pääministeri Johnson toivoo.


Kahdesti roihahtanut omakotitalo herätti päivystävän palomestarin epäilykset Lahdessa

iltasanomat 07:39 22.10

Syttymissyytä ole vielä vahvistettu.


Rammstein ja AC/DC pauhasivat vaikka ketään ei ollut kotona – hevimusiikki ja perättömät lastensuojelu­ilmoitukset toivat 20?000 euron laskun

iltasanomat 07:35 22.10

Heinolalainen pariskunta aiheutti 7–8 vuoden ajan häiriötä omakotialueella.


Rammstein ja AC/DC pauhasi vaikka ketään ei ollut kotona – hevimusiikki ja perättömät lastensuojelu­ilmoitukset toivat 20?000 euron laskun

iltasanomat 07:35 22.10

Heinolalainen pariskunta aiheutti 7–8 vuoden ajan häiriötä omakotialueella.


Valtavia miljoonasijoituksia jalkapalloon, Ari Lahti riemuitsee nyt yhden unelman täyttymisestä: ”Tässä ne osingot saa hieman eri tavalla”

iltalehti 07:34 22.10

KuPSin pääomistaja Ari Lahti on sijoittanut miljoonia tuoreeseen mestariin. Hän sanoo, että Kuopiossa on uusien esikuvien aika. Kuopion Palloseuran pääomistaja Ari Lahti on noin 22 vuoden aikana sijoittanut seuraan 6-7 miljoonaa euroa. Yhtään hän ei sano saaneensa takaisin, mutta osinkojakin voi ajatella monella tavalla. – Tässä ne osingot, mitkä normaalisijoittamisessa tulevat, saa hieman eri tavalla. Ne tulevat tunnekuohuina, tunteina sekä ylä- ja alamäkinä, mitkä saa kokea.


Muistatko vielä Salkkareiden Roosan? Häntä näytellyt Sanna Sepponen kihlautui tv:stä tutun Timon kanssa

iltalehti 07:31 22.10

Toisenlaiset frendit -sarjasta tutut Sanna ja Timo ovat vaihtaneet kihlat. Sanna Sepponen ja Timo Laine ovat nyt kihlapari. Iloiset uutiset julkistettiin Ylen Toisenlaiset frendit -ohjelman Facebook-sivulla. Kihlajaisia on vietetty viikonloppuna. – Tänään on ollut rakkauden päivä! Sannan ja Timon kihlajaiset! Onnea, päivityksessä lukee kihlaparin kuvien kera.


Suora lähetys: Japanin keisari Naruhiton kruunajaiset käynnissä – seremonia kuhisee kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 07:29 22.10

Ilta-Sanomat seuraa suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kestää puoli tuntia. Voit seurata tästä artikkelista suoraa lähetystä sekä hetki hetkeltä -seurantaa.


Suora lähetys: Japanin keisari Naruhiton kruunajaiset käynnissä – IS seuraa

iltasanomat 07:28 22.10

Ilta-Sanomat seuraa suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kestää puoli tuntia. Voit seurata tästä artikkelista suoraa lähetystä sekä hetki hetkeltä -seurantaa.


Kahdesti roihahtanut lastensuojelu­ilmoitukset toivat 20?000 maailmanmestari Patrik Sjöberg miljardia – raha­peli­auto­maattien

Hot topics