Suomalainen NHL-vahti Antti Raanta kertoi koiransa vaikeuksista Arizonassa: ”Tassut palavat” iltasanomat 07:31 05.08

Harvaan asuttu Arizona sopii pikkukaupungissa kasvaneelle Antti Raannalle – ja perheen shetlanninlammaskoiralle – paremmin kuin New Yorkin metropoli.


Tarjoilijan omatunto soimasi 20 vuotta – palautti viimein varastamansa rahat stara 21:20 04.08

Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitseva El Charro -niminen ravintola on kertonut saaneensa


Tarjoilijan omatunto soimasi 20 vuota – palautti viimein varastamansa rahat stara 21:20 04.08

Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitseva El Charro -niminen ravintola on kertonut saaneensa


Viihdelehti Stara.fi stara 21:20 04.08

Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitseva El Charro -niminen ravintola on kertonut saaneensa


Hiekkamyrsky iski – katso hurja video, kuinka hiekkaseinä nielaisee kaupungin Yhdysvalloissa iltasanomat 21:41 03.08

Myrskyvaroitus on edelleen voimassa Arizonassa.


Arizonassa ampumavälikohtaus motellilla – tekijä edelleen kateissa MTV 16:42 30.07

Arizonalaiskaupunki Phoenixissa on tapahtunut vakava ampumavälikohtaus, jonka seurauksena neljä ihmistä on haavoittunut.


Myrskybongari ikuisti maailmanlopun näyn – valtava hiekkamyrsky kuin kauhuelokuvista stara 20:40 11.07

Monsuunikauden myötä Yhdysvaltojen Arizonassa on päästy todistamaan näyttävää luonnonilmiötä. Aavikon


92-vuotias nainen ei halunnut muuttaa vanhainkotiin Arizonassa – ampui poikansa iltasanomat 23:34 04.07

Nainen oli ennen veritekoa piilottanut kaksi tuliasetta kylpytakkinsa taskuun. Kun poliisi saapui paikalle, hän istui nojatuolissa odottamassa.


Ekman-Larsson pysyy Arizonassa kahdeksan vuotta jatkoaika.com 19:50 01.07

Arizona Coyotes sai tehtyä pitkän jatkosopimuksen ruotsalaisen Oliver Ekman-Larssonin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 56,75 miljoonaa dollaria.


Epäilty sarjamurhaaja kuoli piirityksessä Arizonassa – tutkitaan julkkispsykiatrin ja kolmen muun surmaamisesta iltasanomat 19:17 04.06

Piirityksessä käytiin laukaustenvaihtoa epäillyn ja poliisin erikoisryhmien välillä. Miehen kuolemasta tiedon toi motellin sisälle lähetetty robotti.


Treffikumppanilleen 65 000 tekstiviestiä lähettänyt amerikkalaisnainen tapasi miehen miljonääreille tarkoitetulla seuranhakupalstalla iltalehti 21:30 13.05

Nainen uskoi löytäneensä sielunkumppanin. Videolla nainen kertoo rakastumisen tunteestaan. Arizonassa viime vuonna tapahtuneet, katastrofaaliset treffit ovat saaneet harvinaisen paljon julkisuutta. Netin seuranhakupalstalla tavanneiden naisen ja miehen treffien jälkiseuraamus kun oli se, että nainen lähetti miehelle 65 000 tekstiviestiä ja joutui lopulta pidätetyksi.


”Älä yritäkään jättää minua, tapan sinut” - amerikkalaisnainen kävi miehen kanssa yksillä treffeillä ja lähetti perään 65 000 tekstiviestiä iltalehti 14:36 11.05

Nainen sai maanisen touhunsa takia syytteen. Videolla nainen kertoo syyn tekstailuunsa. Kunpa en olisi mennyt niille treffeille, saattaa moni miettiä, jos seuralainen on epämiellyttävä. Yksi heistä on takuuvarmasti mies, joka kävi viime vuonna Arizonassa treffeillä 31-vuotiaan, netin seuranhakupalstalla tapaamansa naisen kanssa. Nainen osoittautui nimittäin hyvin erikoiseksi persoonaksi.


Kotimainen junttikauhuelokuva palkittiin jälleen maailmalla - Kyrsyä -Tuftland vahvasti esillä Cannesissa iltalehti 14:13 10.05

Kyrsyä - Tuftland niittää mainetta maailmalla. Roope Oleniuksen esikoisohjaus Kyrsyä - Tuftland on palkittu kolmannen kerran kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Elokuva pokkasi parhaan debyyttielokuvan palkinnon eilen keskiviikkona Horrorant Film Festivaaleilla Ateenassa, Kreikassa. Suomen elokuvateattereissa huhtikuun aikana nähty elokuva on aiemmin palkittu parhaasta ohjauksesta Teksasissa ja parhaana elokuvana Arizonassa.


Aku Louhimies pakeni kohua Yhdysvaltoihin: ”En tiedä, koska tarkalleen palaan” iltalehti 08:33 09.05

Ohjaaja Aku Louhimies on parhaillaan Yhdysvalloissa. Hän tekee siellä töitä ja lomailee. Kyseenalaisista työtavoista syytetty elokuvaohjaaja Aku Louhimies, 49, lähti kohun jälkeen Yhdysvaltoihin. - En tiedä, koska tarkalleen palaan. Nyt Olen Yhdysvalloissa ja kiertelen, parhaillaan olen Arizonassa. Teen töitä ja lomailen. Viron ensi-ilta on 5. kesäkuuta (Tuntematon sotilas) ja sinne menee isompi joukko tekijöitä, Aku kertoo Yhdysvalloista Iltalehdelle.


Kuusi nuorta kuoli yksityiskoneen maahansyöksyssä Arizonassa – Instagram-tähti julkaisi videon vain hetki ennen turmaa MTV 13:56 12.04

Kuusi nuorta sai surmansa pienkoneen maahansyöksyssä maanantaina Etelä-Arizonassa Yhdysvalloissa. Viranomaiset ovat julkaisseet nyt kuolleiden nimet.


Pienkone syöksyi golfkentälle Arizonassa – turmassa menehtynyt Instagram-malli julkaisi koneessa kuvatun videon juuri ennen lähtöä iltasanomat 10:39 12.04

Maanantaina Phoenixin lähellä sattuneessa lento-onnettomuudessa kuolleet olivat kaikki aktiivista elämää viettäneitä alle 30-vuotiaita.


Amerikkalaisäiti käytti Taseria herättääkseen poikansa pääsiäiskirkkoon iltalehti 12:08 03.04

Pojalla oli vaikeuksia päästä sängystä pääsiäisjumalanpalvelukseen. Phoenixissä Arizonassa asuva Sharron Dobbins, 40, yritti saada 17-vuotiaan poikansa ylös sängystä, jotta he olisivat lähteneet pääsiäiskirkkoon. Poika oli valittanut, että ei hänen kavereidensakaan tarvitse käydä kirkossa.


Kaksi lasta löytyi kuolleina autosta Arizonassa - 20-vuotiasta äitiä syytetään murhasta iltalehti 22:41 28.03

Lasten isä kuoli alle vuosi sitten. Nuorta yhdysvaltalaisäitiä syytetään kahden lapsensa murhasta. Lapset löytyivät kuolleina perheen talon etupihalle parkkeeratusta autosta Superiorin kylästä Arizonasta. Toinen lapsista oli 2-vuotias poika ja toinen 10-kuukautinen tyttö. Lapset olivat turvavöissä. 20-vuotias Brittany Velasquez pidätettiin maanantaina, kun hän palasi kotiin työpaikaltaan italialaisesta ravintolasta, jossa hän oli aloittanut työt samana päivänä. Hän soitti itse poliisille.


Uberin testit jäihin Arizonassa – jalankulkija kuoli itsestään ajavan auton alle MTV 10:29 27.03

Yhdysvalloissa Arizonan osavaltion kuvernööri Doug Ducey on jäädyttänyt kyytipalvelu Uberin luvan tehdä koeajoja itsestään ajavilla autoilla osavaltion yleisillä teillä.


Keskustelin tapaamisesta etukäteen

Uutiset