Epäilty sarjamurhaaja kuoli piirityksessä Arizonassa – tutkitaan julkkispsykiatrin ja kolmen muun surmaamisesta iltasanomat 19:17 04.06

Piirityksessä käytiin laukaustenvaihtoa epäillyn ja poliisin erikoisryhmien välillä. Miehen kuolemasta tiedon toi motellin sisälle lähetetty robotti.


Treffikumppanilleen 65 000 tekstiviestiä lähettänyt amerikkalaisnainen tapasi miehen miljonääreille tarkoitetulla seuranhakupalstalla iltalehti 21:30 13.05

Nainen uskoi löytäneensä sielunkumppanin. Videolla nainen kertoo rakastumisen tunteestaan. Arizonassa viime vuonna tapahtuneet, katastrofaaliset treffit ovat saaneet harvinaisen paljon julkisuutta. Netin seuranhakupalstalla tavanneiden naisen ja miehen treffien jälkiseuraamus kun oli se, että nainen lähetti miehelle 65 000 tekstiviestiä ja joutui lopulta pidätetyksi.


”Älä yritäkään jättää minua, tapan sinut” - amerikkalaisnainen kävi miehen kanssa yksillä treffeillä ja lähetti perään 65 000 tekstiviestiä iltalehti 14:36 11.05

Nainen sai maanisen touhunsa takia syytteen. Videolla nainen kertoo syyn tekstailuunsa. Kunpa en olisi mennyt niille treffeille, saattaa moni miettiä, jos seuralainen on epämiellyttävä. Yksi heistä on takuuvarmasti mies, joka kävi viime vuonna Arizonassa treffeillä 31-vuotiaan, netin seuranhakupalstalla tapaamansa naisen kanssa. Nainen osoittautui nimittäin hyvin erikoiseksi persoonaksi.


Kotimainen junttikauhuelokuva palkittiin jälleen maailmalla - Kyrsyä -Tuftland vahvasti esillä Cannesissa iltalehti 14:13 10.05

Kyrsyä - Tuftland niittää mainetta maailmalla. Roope Oleniuksen esikoisohjaus Kyrsyä - Tuftland on palkittu kolmannen kerran kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Elokuva pokkasi parhaan debyyttielokuvan palkinnon eilen keskiviikkona Horrorant Film Festivaaleilla Ateenassa, Kreikassa. Suomen elokuvateattereissa huhtikuun aikana nähty elokuva on aiemmin palkittu parhaasta ohjauksesta Teksasissa ja parhaana elokuvana Arizonassa.


Aku Louhimies pakeni kohua Yhdysvaltoihin: ”En tiedä, koska tarkalleen palaan” iltalehti 08:33 09.05

Ohjaaja Aku Louhimies on parhaillaan Yhdysvalloissa. Hän tekee siellä töitä ja lomailee. Kyseenalaisista työtavoista syytetty elokuvaohjaaja Aku Louhimies, 49, lähti kohun jälkeen Yhdysvaltoihin. - En tiedä, koska tarkalleen palaan. Nyt Olen Yhdysvalloissa ja kiertelen, parhaillaan olen Arizonassa. Teen töitä ja lomailen. Viron ensi-ilta on 5. kesäkuuta (Tuntematon sotilas) ja sinne menee isompi joukko tekijöitä, Aku kertoo Yhdysvalloista Iltalehdelle.


Kuusi nuorta kuoli yksityiskoneen maahansyöksyssä Arizonassa – Instagram-tähti julkaisi videon vain hetki ennen turmaa MTV 13:56 12.04

Kuusi nuorta sai surmansa pienkoneen maahansyöksyssä maanantaina Etelä-Arizonassa Yhdysvalloissa. Viranomaiset ovat julkaisseet nyt kuolleiden nimet.


Pienkone syöksyi golfkentälle Arizonassa – turmassa menehtynyt Instagram-malli julkaisi koneessa kuvatun videon juuri ennen lähtöä iltasanomat 10:39 12.04

Maanantaina Phoenixin lähellä sattuneessa lento-onnettomuudessa kuolleet olivat kaikki aktiivista elämää viettäneitä alle 30-vuotiaita.


Amerikkalaisäiti käytti Taseria herättääkseen poikansa pääsiäiskirkkoon iltalehti 12:08 03.04

Pojalla oli vaikeuksia päästä sängystä pääsiäisjumalanpalvelukseen. Phoenixissä Arizonassa asuva Sharron Dobbins, 40, yritti saada 17-vuotiaan poikansa ylös sängystä, jotta he olisivat lähteneet pääsiäiskirkkoon. Poika oli valittanut, että ei hänen kavereidensakaan tarvitse käydä kirkossa.


Kaksi lasta löytyi kuolleina autosta Arizonassa - 20-vuotiasta äitiä syytetään murhasta iltalehti 22:41 28.03

Lasten isä kuoli alle vuosi sitten. Nuorta yhdysvaltalaisäitiä syytetään kahden lapsensa murhasta. Lapset löytyivät kuolleina perheen talon etupihalle parkkeeratusta autosta Superiorin kylästä Arizonasta. Toinen lapsista oli 2-vuotias poika ja toinen 10-kuukautinen tyttö. Lapset olivat turvavöissä. 20-vuotias Brittany Velasquez pidätettiin maanantaina, kun hän palasi kotiin työpaikaltaan italialaisesta ravintolasta, jossa hän oli aloittanut työt samana päivänä. Hän soitti itse poliisille.


Uberin testit jäihin Arizonassa – jalankulkija kuoli itsestään ajavan auton alle MTV 10:29 27.03

Yhdysvalloissa Arizonan osavaltion kuvernööri Doug Ducey on jäädyttänyt kyytipalvelu Uberin luvan tehdä koeajoja itsestään ajavilla autoilla osavaltion yleisillä teillä.


Uberin testit jäihin Arizonassa – jalankulija kuoli itsestään ajavan auton alle MTV 10:29 27.03

Yhdysvalloissa Arizonan osavaltion kuvernööri Doug Ducey on jäädyttänyt kyytipalvelu Uberin luvan tehdä koeajoja itsestään ajavilla autoilla osavaltion yleisillä teillä.


Itseohjautuva auto osui naiseen tappavin seurauksin Arizonassa – video olosuhteista julki iltasanomat 15:23 22.03

Mahdollinen rikosoikeudellinen vastuu on historiallisen liikenneonnettomuuden kuuma peruna.


Nainen jäi Uberin robottiauton alle Arizonassa ja kuoli: oli ylittämässä katua suojatien ulkopuolella iltalehti 21:07 19.03

Nainen käveli Tempen kaupungin kadulla, kun robottiauto ajoi hänen päälleen. Yhdysvaltojen Arizonassa 49-vuotias nainen on jäänyt kohtalokkaasti Uberin robottiauton alle. Uber kertoi maanantaina tekevänsä poliisin kanssa yhteystyötä naisen kuolemaan johtaneen onnettomuuden selvittämiseksi. Uberin ajoneuvo oli itseohjautuvassa tilassa, kun se törmäsi tiellä kävelleeseen naiseen Tempen kaupungissa, uutistoimisto AFP ja New York Times kertoivat.


rajoittaa Leoa” teki oman maalin – ”Lauri Markkanen

Uutiset