Bill Gates paljasti tapaamisestaan Trumpin kanssa: Presidentti ei tiedä, mitä eroa on HIV:llä ja HPV:llä - ”Erikoista, että joku sotkee ne keskenään” iltalehti 08:15 20.05

Microsoftin perustaja kertoo tavanneensa presidentin kahdesti Trump Towerissa. Bill ja Melinda Gates kritisoivat Trumpia tv-haastattelussa. Arkistovideo. -uutiskanavan haluunsa saamassa videomateriaalissa monimiljardööri, Microsoft-yhtiön perustaja Bill Gates kertoo hämmentävistä tapaamistaan presidentti Donald Trumpin kanssa.


Nuori amerikkalaisnainen joutui tehohoitoon käytettyään sähkötupakkaa kolmen viikon ajan iltalehti 01:03 18.05

Naisen keuhkoihin kertyi nestettä ja hänet jouduttiin kytkemään hengityskoneeseen. Suomessa sähkötupakkaa säädellään tupakkalailla. Arkistovideo. 18-vuotias pennsylvanialainen ravintolatyöntekijä joutui viime vuonna sairaalahoitoon keuhko-oireiden vuoksi.


Nuori amerikkalaisnainen joutui tehohoitoon käytettyään sähkötupakkaa vain kolmen viikon ajan iltalehti 01:03 18.05

Naisen keuhkoihin kertyi nestettä ja hänet jouduttiin kytkemään hengityskoneeseen. Suomessa sähkötupakkaa säädellään tupakkalailla. Arkistovideo. 18-vuotias pennsylvanialainen ravintolatyöntekijä joutui viime vuonna sairaalahoitoon keuhko-oireiden vuoksi.


Tatuoija teki kirjoitusvirheen ruotsalaisäidin käsivarteen - vanhemmat vaihtoivat lapsensa nimen, koska se oli helpompaa: ”Uusi on parempi” iltalehti 16:41 16.05

Pieleen mennyt tatuointi johti pikkupojan nimen muuttamiseen Ruotsissa. Tatuointien poistot ovat yleistyneet tekniikan kehityttyä. Arkistovideo. Kyrkhultilainen Johanna Giselhäll Sandström tatuoi taannoin molempien lastensa nimet käsivarteensa. Hän antoi nimet tatuoijalle, kävi tämän piirtämän suunnitelman sekä sovitun sijoituspaikan läpi ja istahti tyytyväisenä leimattavaksi.


Mikä moka! Äidin tatuointi meni yhdellä kirjaimella pieleen - perhe pani lapsen nimen vaihtoon iltalehti 16:30 16.05

Kaksivuotias ruotsalaispoika on nyt Kelvin aiemman Kevinin sijaan. Tatuointien poistot ovat yleistyneet tekniikan kehityttyä. Arkistovideo. Kolmen lapsen äiti Johanna Sandstrom Ruotsin Kyrkhultista halusi ikuistaa kahden lapsensa nimet iholleen.


TMZ: Paris Hilton joutui tietomurron uhriksi, menetti rahaa ja alastonkuvia - hakkeri saa tuomionsa maanantaina iltalehti 06:47 05.05

Syyttäjän mukaan tietomurron teki Paytsar Bkhchadzhyan, nykyisin 31-vuotias losangelesilainen nainen. Paris Hilton tunnetaan näyttävästä tyylistään. Arkistovideo. Viihdemedia kertoo, että seurapiirijulkkis Paris Hilton joutui hakkerin hyökkäysten kohteeksi vuosina 2015 ja 2016.


TMZ: Kanye West avautuu lääkeriippuvuudestaan, tapasi Trumpin lääkehuuruissa vuonna 2016 iltalehti 05:10 02.05

Viime viikolla tähti herätti kummastusta Twitter-viesteillään, joissa hän muun muassa kertoi ”rakastavansa Trumpia”. Kanye West ja vaimo Kim Kardashian. (arkistovideo) Kanye Westille tehty rasvaimu toissa vuonna ajoi tähden käyttämään kovia kipulääkkeitä, ja lääketokkura puolestaan ajoi hermoromahdukseen.


Espoo Unitedin taru päättyy - seura hakeutuu konkurssiin! iltalehti 16:19 25.04

Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonoja kertoo, että seura hakeutuu konkurssiin. Arkistovideo: Jussi Salonoja kertoi Espoo Unitedista ja suunnitelmista kesällä 2016. Salonojan allekirjoittamassa ja keskiviikkona julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että seurasta on päätetty jättää konkurssihakemus.


Koira putosi rehusäiliöön Hirvensalmella - pelastaja työnsi eläimen maan pinnalle iltalehti 01:01 25.04

Kyseessä on noutajarotuinen koira, labradorinnoutajaa pienempi, toteaa pelastuslaitos. Näinkin hullusti voi käydä. Koira päätyi toiselle puolelle maailmaa. Arkistovideo. Hirvensalmella asustava noutaja joutui vaaraan pudottuaan pihapiirissään rehusäiliöön tiistaina illalla.


Koira putosi rehusäiliöön Hirvensalmella - pelastaja työnsi eläminen maan pinnalle iltalehti 01:01 25.04

Kyseessä oli noutajarotuinen koira, labradorinnoutajaa pienempi, toteaa pelastuslaitos. Näinkin hullusti voi käydä. Koira päätyi toiselle puolelle maailmaa. Arkistovideo. Hirvensalmella asustavan noutaja joutui vaaraan pudottuaan pihapiirissään rehusäiliöön tiistaina illalla.


TMZ: Justin Bieber muistuttaa fanejaan pääsiäisen merkityksestä - ”Jeesus muutti elämäni” iltalehti 01:49 02.04

Bieber osallistuu tätä nykyä aktiivisesti jumalanpalveluksiin. Arkistovideo: Justin Bieber hyväntuulisena. Justin Bieber saa voimaa kristinuskosta.


avautuu Jorma eksyneen naisen Lieksassa ensi viikolla saapuva legendaaristen

Uutiset