Nuori mies vältti täpärästi lähes varman kuoleman Sotkamossa - juna osui auton takakulmaan iltalehti 10:59 21.01

Perjantaina nuori sotkamolainen ajautui autolla suoraan tavarajunan eteen, mutta ripeä kaasujalka pelasti hengen. Nuori mies ajautui autollaan perjantaina iltapäivällä suoraan junan eteen Pekkiläntien tasoristeyksessä Sotkamossa. Lähestyessään tasoristeystä kuljettaja oli omien sanojensa mukaan katsonut ainoastaan vasemmalle eikä havainnut junaa. Jatkaessaan matkaa hän kuitenkin huomasi oikealta lähestyvän Vuokatin asemalta Kontiomäen suuntaan kulkevan tavarajunan. Kuljettajan käyttämä tilannenopeus oli liian suuri eikä hän saanut autoa pysähtymään ennen tasoristeystä.


Hyssyttelyn aika on ohi - joutuuko Niinistö toiselle kierrokselle? Katso IL:n suora presidentinvaalitentti maanantaina klo 18-20 iltalehti 16:02 19.01

Mikä on Suomen tie? Presidentinvaalien kiriviikko alkaa Iltalehden suoralla tentillä maanantaina klo 18-20. Viimeisimmät kannatuskyselyt (Alma Media ja HS) kertovat, että istuvan presidentin Sauli Niinistön kannatus sulaa. Mutta joutuuko hän kahden kierroksen kamppailuun, se ratkaistaan vaaliviikolla. Niinistö on pelannut vaalitenteissä varman päälle, mutta nyt hän on itsekin sanonut haluavansa vastata kilpailijoiden kritiikkiin.


SuperMoniveto: Yksi tulos varmana – alle vitosen pelit! iltasanomat 23:35 18.01

Pidetään pelin hinta kurissa ja nuhteessa rajulla, mutta ihan fiksulla idealla...


Huippumanageri varmana Suomen kohutusta huippulupauksesta: ensi kesänä nähdään yleisurheiluhistoriaa - ”Kyse on poikkeuksellisen lahjakkaasta ihmisestä” iltalehti 07:14 18.01

17-vuotiaan Samuel Purolan kehitys on kulkenut rataa, jollaiseen suomalaisessa miespikajuoksussa ei ole ennen törmätty. Pikajuoksija Samuel Purola sai kaksi vuotta sitten taustalleen Suomen kovimman urheilumanagerin. Valmentajaisä Mikan ei tarvinnut juuri puhua Jukka Härköstä puolelleen.


Pääministeri Juha Sipilä paljasti vaalisalaisuuden - äänesti Matti Vanhasta! iltalehti 13:27 17.01

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä otti niin sanotusti varman päälle ja äänesti puolueen omaa presidenttiehdokasta Matti Vanhasta. Sipilä kävi äänestämässä ennakkoon keskiviikkona kello 12.30 Helsingin Postitalossa. Iltalehti tapasi Sipilän äänestyspaikan ulkopuolella. Pääministeri Juha Sipilä suostutteko paljastamaan, tuliko lapulle nelonen vai kenties seiska?


Sampo Kaulaselle Venla-voitosta tuli pakkomielle - masentui viime kerran häviöstä: ”Elämässä vain yksi tavoite, voittaa se s*tanan patsas” iltalehti 10:50 13.01

Kyläkauppiaan suurin haave toteutui vihdoin. Kyläkauppias Sampo Kaulanen voitti vihdoin eilen perjantaina parhaan esiintyjän Venla-palkinnon. Voittaja valittiin yleisöaanestyksellä ja Kaulanen nappasi pystin Arman Alizadin ja Mikko Leppilammen nenän edestä. Neljä vuotta sitten Kaulanen jäi niukasti ilman palkintoa, kun Alizad kiilasi ohi.


Sampo Kaulasen unelma toteutui — voitti Venlan Arman Alizadin nenän edestä: ”Nyt lähdetään vetämään rankalla kädellä!” iltalehti 00:07 13.01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen oli varmasti illan onnellisin Venla-voittaja, sillä hän tähtäsi kuluneet neljä vuotta vain ja ainoastaan pystin voittamiseen. - En minä tajua yhtään, mitä äsken tapahtui, typertynyt kyläkauppias sopertelee. Sampo Kaulanen on juuri saanut käsiinsä parhaan esiintyjän Venlan, jonka saaja päätettiin yleisöäänestyksellä. Kaulasen kanssa titelistä kisasivat Arman Alizad ja Mikko Leppilampi.


Niinistö heitti itsevarman huulen kansanedustajakollegalleen vaalien toisesta kierroksesta: ”Sitä ei tule” iltasanomat 21:14 12.01

Sauli Niinistö vieraili torstaina Kuopiossa ja lohkaisi itsevarman vitsin entiselle kansanedustajalle Erkki Virtaselle vaalien tuloksesta.


SS: Sauli Niinistöltä ylimielinen letkautus vaalien toisesta kierroksesta: ”Sitä ei tule” iltalehti 19:07 12.01

Sauli Niinistö vieraili Kuopiossa torstaina, kertoo Savon Sanomat. Nykyinen tasavallan presidentti ja presidenttiehdokas Sauli Niinistö vieraili torstaina Kuopion torilla, jossa hän piti puheen paikalle tulleille kansalaisille. Torivierailun jälkeen Niinistö osallistui Kuopion kaupungintalon juhlasalin keskustelutilaisuuteen. Savon Sanomien mukaan tilaisuudesta poistetuessaan Niinistöä tervehti Kuopion kaupunginvaltuutettu ja vasemmistoliiton entinen kansanedustaja Erkki Virtanen, joka lupaili äänestävänsä Niinistöä toisella kierroksella. Niinistö oli antanut hänelle itsevarman vastauksen.


Carolina Hurricanes myyty uudelle omistajalle ? Peter Karmanos pysyy vähemmistöosakkaana jatkoaika.com 11:53 12.01

Carolina Hurricanesin uusi omistaja on monialainen sijoittaja Tom Dundon, jonka omistusosuus seurasta on 61 prosenttia.


Sampo Kaulanen patisti jatkuvasti fanejaan äänestämään häntä Kultainen Venla -äänestyksessä – taustalla vääntö Arman Alizadin kanssa iltasanomat 10:26 12.01

Sampo Kaulanen paljastaa, miksi Kultaisen Venlan voittaminen on hänelle niin tärkeää.


Asiantuntijat arvioivat presidenttiehdokkaiden vaalijulisteita: "Pandako sieltä kurkistaa?" MTV 08:54 12.01

Suomalaiset poliitikot pelaavat varman päälle vaalijulisteissaan. Riskejä vältetään, koska silloin voi käydä huonosti, asiantuntija arvioi.


Arman Alizad tapasi hengenvaarallisia operaatioita teettäneen kuuluisan ihmis-Kenin – ”Hän on hyvin tavoiteltu henkilö” iltasanomat 18:09 09.01

Arman Alizad ja Tuukka Tiensuu ovta taas reissunpäällä.


Ihmis-Kenin kanssa kaulaillut Arman Alizad: ”Ollaan kuvaamassa Viimeistä ristiretkeä” iltalehti 16:57 09.01

Arman Alizad kuvattiin yhdessä ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin kanssa Los Angelesissa. Arman Alizad ja ihmis-Ken illastivat muutama päivä sitten yhdessä Los Angelesissa. Kuvatoimistot kertoivat Alizadin olevan televisiotuottaja Suomesta. Yhteiskuva sai aikaan runsaasti keskustelua ja spekulaatioita, onko Arman kenties tekemässä ohjelmaa ihmis-Kenistä.


Pelicans vahvisti valmentajakaartiaan iltasanomat 13:33 09.01

Jukka Varmanen liittyi Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen tiimiin.


Yllättävä kaksikko! Arman Alizad kaulailee ihmis-Kenin kanssa iltalehti 13:33 09.01

Arman Alizad ja ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves illastivat yhdessä Los Angelesissa. Arman Alizad ja Rodrigo Alves illastivat yhdessä Los Angelesissa muutama päivä sitten. Alves tunnetaan parhaiten ihmis-Keninä, miehenä, joka haluaa muistuttaa Ken-nukkea. Tavoitteensa saavuttamiseksi Alves on tehnyt yli 50 kauneusleikkausta.


Kuvat: Mitä ihmettä? Arman Alizad illallisella kauneusleikkauksistaan tunnetun ihmis-Kenin kanssa mtv 12:40 09.01

Tv-tähti Arman Alizad poseeraa ”ihmis-Keninä” julkisuuteen tulleen Rodrigo Alvesin rinnalla Yhdysvalloissa.


Maanantaijää, viikko 2: Kuka parantaa, kenellä kulkee heikommin? Kuka voitti pelaajamarkkinoilla? jatkoaika.com 12:00 08.01

Kevätkauteen lähdetään sekä positiivisissa että negatiivisissa merkeissä: Lukon kelkka kääntyy hiljalleen parempaan, mutta SaiPa kulkee päinvastaiseen suuntaan. Pelaajamarkkinoilla HIFK luotti perinteisiin, Tappara hankki perusvarman jyrän ja Ässät jatkoi omien poikien keräilyä.


MTV:n lukijat ovat puhuneet – hän on Suomen kuumin mies! mtv 07:01 07.01

MTV.fin suuri Suomen kuumin mies -äänestys on saatu päätökseen. Kärkikolmikkoon nousi joukko charmantteja muusikkoja.


Uutiset