Verstappen odottaa vaikeita hetkiä seuraavassa kisassa – "Menetämme arvokasta aikaa" MTV 07:46 20.04

Red Bull –kuljettaja Max Verstappen povaa Azerbaizhanin F1-kisaviikonlopusta tallille haastavaa.


Stockmannilla kadonneen 50 000 euron timanttisormuksen arvoitus on ratkennut: Löytyi yllättävästä paikasta – tai sitten ei MTV 11:35 16.04

Arvokas sormus katosi Hullut päivät -kampanjan aikaan lokakuussa Tampereen Stockmannilla. Puolen vuoden piinan jälkeen sormus on vihdoin löytynyt.


Stockmannilla kadonnut 50 000 euron timanttisormuksen arvoitus on ratkennut: Löytyi yllättävästä paikasta – tai sitten ei MTV 11:35 16.04

Arvokas sormus katosi Hullut päivät -kampanjan aikaan lokakuussa Tampereen Stockmannilla. Puolen vuoden piinan jälkeen sormus on vihdoin löytynyt.


RoPS on portti maailmalle - kapteeni kertoo, ketkä saattavat lähteä seuraavaksi iltalehti 12:45 08.04

RoPS:n kapteeni Antti Okkonen on arvokas myös nuorten pelaajien kehittäjänä. RoPS:sta on lähtenyt nuoria maailmalle. - Minulla on varmaan ollut tärkeä rooli siinä, että kapteenina haluan, että joukkue hitsautuu mahdollisimman nopeasti yhteen, ja että kaikilla on hyvä olla, Antti Okkonen kertoo.


Teinit ruhjoivat kaivinkonetta - aiheuttivat yli 30 000 euron vahingot iltalehti 06:27 05.04

Kaksi teini-ikäistä poikaa tunkeutui rakennustyömaalle ja rikkoi siellä olleen kaivinkoneen ikkunoita ja laitteistoja. Catepillar-merkkisen, 18-tonnin kaivinkoneen ikkunat pirstoutuivat, vilkku hajosi ja arvokas satelliittilaitteisto rikkoontui. Lasku vahingoista on noin 30 000 euroa - laskettuna ilman arvonlisäveroa. Vakuutusyhtiö korvasi vahingon, mutta vaati syytetyiltä oikeudessa 29 332 euroa.


Poliisi varoittaa helsinkiläisyrittäjiä kultahampaisista varkaista iltalehti 13:48 29.03

Poliisin mukaan kulta- tai metallihampainen mieskaksikko on varastellut käteistä rahaa ja muuta omaisuutta helsinkiläisliikkeistä alkuviikon aikana. Poliisi tiedottaa saaneensa alkuviikon aikana useita rikosilmoituksia eri puolilla Helsinkiä tapahtuneista varkauksista ja varkauden yrityksestä. Kaikkia näitä yhdistää samankaltainen tekotapa. - Tapauksia yhdistää se, että liikkeisiin on tullut kaksi miestä, joko yhtä aikaa tai vuorotellen, jotka ovat pyörineet hetken liikkeessä tai tiedustelleet jotain. Osassa tapauksista miehet ovat yrittäneet hämätä työntekijää eri tavoin. Kun miehet ovat poistuneet, työntekijä on huomannut, että liikkeestä on kadonnut esimerkiksi arvokas matkapuhelin tai käteistä rahaa, kertoo rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.


Se oli arvokas onnistuminen - maailmancupin voitto tuo Kaisa Mäkäräiselle tuhdin tilin iltalehti 18:10 25.03

Suomalainen kuittaa cupin voitosta 28 000 euroa. Koko kauden tulot ovat 138 500 euroa. Videolla kuvakooste Kaisa Mäkäräisen ampumahiihtokaudesta. Se oli arvokas onnistuminen pyhänä maailmancupin päätösosakilpailussa.


10 kuolonuhria – 37 kertaa eduskuntavaalit että mitä ihmettä” kaksi alpakkaa, Kärpät lannisti liikenne seisoo - maajoukkuevalintoja – ”Oikeusmurha” mediaa seuraa kolmatta finaaliottelua sumutusta loppuun saakka tai sankaritarina ulottuvuudessa ”En iljennyt

Uutiset