Leijonien ex-joukkueenjohtajasta Slovenian päävalmentaja iltalehti 21:11 26.06

Leijonien joukkueenjohtajana kauden 2016 loppuun toiminut Kari Savolainen on nimitetty Slovenian maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Slovenian jääkiekkoliitto tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Savolainen on toiminut Slovenian päävalmentajana aikaisemmin vuosina 2004-2005. Suomessa hän on valmentanut JYPiä sekä naisten maajoukkuetta.


Yli puoli vuotta upoksissa ollut venäläisvene nostettiin Kotkassa - kohtalo herätti ihmetystä iltalehti 20:35 26.06

Viime vuoden marraskuussa laituriin uponneen veneen nostotyöt ovat viimeinkin käynnistyneet Kotkassa. Iltalehti uutisoi viime viikolla veneen venäläisomistajan kadonneen, jonka vuoksi nostotyöt ovat viivästyneet. Pelastuslaitokselle ilmoitettiin uppoamaisillaan olleesta meriläismallisesta veneestä viime marraskuun alussa. Ohikulkija oli huomannut vajoamassa olleen veneen ja soitti asiasta hätäkeskukseen.


Lähde: Antti Niemelle näytetään ovea! NHL-seura uhraa miljoonia päästäkseen eroon iltalehti 19:30 26.06

Toimittaja Mike Heikan mukaan jääkiekon NHL-seura Dallas Stars asettaa suomalaismaalivahti Antti Niemen, 33, waivers-listalle. Waivers-listalle asettaminen tarkoittaa, että mikä tahansa NHL-seura voi poimia Niemen seuraavan 24 tunnin aikana. Dallas Morning News -lehden toimittaja Heika kirjoitti asiasta Twitterissä tänään. Heika lisäsi, että siirron tarkoituksena on ostaa Niemen sopimus ulos, mikä tarkoittaisi, että Niemi ei kelpaa millekään muulle NHL-seuralle. Sopimuksen ulosostaminen maksaisi Starsille kaksi kolmaosaa Niemen sopimuksesta jäljellä olevasta 4,5 miljoonasta dollarista, eli 3 miljoonaa.


Lähde: Antti Niemelle näytetään ovea! NHL-seura maksaa miljoonia päästäkseen eroon iltalehti 19:30 26.06

Toimittaja Mike Heikan mukaan jääkiekon NHL-seura Dallas Stars asettaa suomalaismaalivahti Antti Niemen, 33, waivers-listalle. Waivers-listalle asettaminen tarkoittaa, että mikä tahansa NHL-seura voi poimia Niemen seuraavan 24 tunnin aikana. Dallas Morning News -lehden toimittaja Heika kirjoitti asiasta Twitterissä tänään. Heika lisäsi, että siirron tarkoituksena on ostaa Niemen sopimus ulos, mikä tarkoittaisi, että Niemi ei kelpaa millekään muulle NHL-seuralle. Sopimuksen ulosostaminen maksaisi Starsille kaksi kolmaosaa Niemen sopimuksesta jäljellä olevasta 4,5 miljoonasta dollarista, eli 3 miljoonaa.


Dramaattiset kuvat ja video näyttävät Espoon polttopulloiskun täystuhon: pitsat jäivät pöytiin, kun asiakkaat pakenivat räjähdysmäistä paloa hs 18:21 26.06


Dramaattiset kuvat näyttävät Espoon polttopulloiskun täystuhon: pitsat jäivät pöytiin, kun asiakkaat pakenivat räjähdysmäistä paloa hs 17:42 26.06


Juhannuksena Ulvilassa kadonnut muistisairas mies on löytynyt kuolleena iltalehti 17:38 26.06

Juhannusaattoyönä Ulvilassa kadonnut 75-vuotias, muistisairas mies on löytynyt kuolleena. Asiassa ei poliisin mukaan epäillä rikosta, eikä poliisi tiedota asiasta enempää. Poliisi teki alueella etsintää vapaaehtoisen pelastuspalvelun kanssa.


Ulvilassa kadonnut muistisairas mies löytyi menehtyneenä iltasanomat 17:31 26.06

Asiassa ei epäillä rikosta.


Tehy-lehti: Sairaanhoitajalla 73 määräaikaista työsopimusta iltalehti 17:00 26.06

Sairaanhoitajalla oli 2011-2016 kuntayhtymässä yhteensä 73 määräaikaista työsopimusta, Tehy-lehti kertoo. Sairaanhoitajalla oli 2011-2016 kuntayhtymässä yhteensä 73 määräaikaista työsopimusta. Hän teki koko ajan samantyyppistä työtä palvelukodissa hoitajana tai ohjaajana, Tehy-lehti kertoo. Maaliskuussa 2016 työnantaja ilmoitti, että asiakastilanne on muuttunut, eikä työsuhdetta jatketa.


Suomalaisten vedonlyöjien hurja voittopotti oli todellinen harvinaisuus: ”Tuskin tapahtuu enää tällä F1-kaudella” iltasanomat 16:39 26.06

Azerbaidzhanissa ajettu F1-osakilpailu oli monin tavoin erikoinen, mikä näkyi myös vedonlyönnissä. Veikkauksen asiantuntijan mukaan vastaavaa ei todennäköisesti lähiaikoina tapahdu.


Suomi ensin -leiri määrättiin purettavaksi - ohikulkijaa kuristettiin juhannuksena iltalehti 16:21 26.06

Poliisi on määrännyt Suomi ensin -leirin Rautatientorilla purettavaksi klo 18 mennessä. Asiasta ilmoitettiin mielenosoittajille tänään klo 12. - Heille on kerrottu, eivät he olleet tyytyväisiä tähän päätökseen, ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista vahvistaa.


NHL-seuran varaus aiheutti pilaryöpyn - "Hän kuoli vuonna 1826" iltalehti 16:07 26.06

Detroit Red Wingsin fanit ovat kritisoineet joukkuetta liian vanhaksi. Viikonloppuna he repivät vitsistä kaiken irti. NHL:n varaustilaisuuden loput kierrokset järjestettiin lauantaina. Loppupään varaukset harvoin herättävät suuria tunteita, mutta Red Wingsin kuudennnen kierroksen valinta teki poikkeuksen. Detroit varasi vuorollaan Massachusettsista kotoisin olevan John Adamsin. Asiasta hauskan teki se, että pelaajan nimi ja syntymäosavaltio ovat samat kuin eräällä historiallisella henkilöllä.


Asiantuntijat huolestuivat - yhä useampi jättää koiran rokottamatta iltalehti 15:55 26.06

Noin viidennes koiranomistajista on jättänyt lemmikkinsä rokottamatta, koska pitää rokotuksia liian kalliina tai turhina. Asia käy ilmi eläinlääkäriasema Evidensian kyselytutkimuksesta. Asiantuntijoita rokottamattomuus huolestuttaa, sillä lemmikkien lisääntynyt matkailu kasvattaa myös tautitartuntojen riskiä. Koiria rokotettiin Suomessa ahkerimmin 90-luvun alkupuolella penikkataudin levittyä maahan. Tämän jälkeen rokotusintoa on osaltaan voinut laskea parantunut tautitilanne.


Expressen: 6 vuotta siepattuna ollut ruotsalaismies on vapautettu Malissa iltalehti 15:48 26.06

Johan Gustafsson joutui vuonna 2011 al-Qaidan vangiksi Timbuktussa. Ruotsalainen Johan Gustafsson on vapautunut oltuaan vuodesta 2011 lähtien al-Qaidan vankina Malilla, Länsi-Afrikassa. Asiasta kertoo ruotsalaislehti Expressen. Lehden mukaan Gustafsson on nyt matkalla Afrikasta Ruotsiin. Gustafsson kidnapattiin kesken moottoripyöräretken Timbuktussa vuonna 2011. Gustafsson oli viettämässä ravintolassa iltaa, kun terroristijärjestö al-Qaidan jäsenet sekä toisen islamistisen terroristijärjestön hyökkäsivät sinne. Gustafssonin lisäksi aseistautuneet terroristit ottivat myös toisen uhrin, eteläafrikkalaisen Stephen Malcolmin.


Expressen: 6 vuotta siepattuna ollut ruotsalaismies on vapautettu Malilla iltalehti 15:48 26.06

Johan Gustafsson joutui vuonna 2011 al-Qaidan vangiksi Malilla. Ruotsalainen Johan Gustafsson on vapautunut oltuaan vuodesta 2011 lähtien al-Qaidan vankina Malilla, Länsi-Afrikassa. Asiasta kertoo ruotsalaislehti Expressen. Lehden mukaan Gustafsson on nyt matkalla Afrikasta Ruotsiin. Gustafsson kidnapattiin kesken moottoripyöräretken Timbuktussa vuonna 2011. Gustafsson oli viettämässä ravintolassa iltaa, kun terroristijärjestö al-Qaidan jäsenet sekä toisen islamistisen terroristijärjestön hyökkäsivät sinne. Gustafssonin lisäksi aseistautuneet terroristit ottivat myös toisen uhrin, eteläafrikkalaisen Stephen Malcolmin.


Vettel selitti röyhkeää käytöstään - Hamiltonilta ei herunut sympatiaa: "Meille ei käy noin" iltalehti 15:34 26.06

Sebastian Vettelin ja Lewis Hamiltonin välit ovat Bakun GP:n jäljiltä jääkylmät. Ferrarin saksalaiskuljettaja Vettel yritti hieroa sopua ja keskustella asiat selviksi Hamiltonin kanssa. Mercedes-tähti ei kuitenkaan osoittanut myötätuntoa. Vettel ajoi sunnuntaina Azerbaidžanissa Hamiltonin perään brittikuskin jarrutettua äkillisesti. Hetkeä myöhemmin Vettel ajoi Hamiltonin kylkeen ja viittoi raivoikkain käsimerkein.


Sebastian Vettel nöyrtyi – haluaa keskustella Hamiltonin kanssa: ”Aion selvittää asiat” iltasanomat 13:58 26.06

Maailmanmestaruudesta taistelevan kaksikon välillä nähtiin ikävä tilanne Bakun osakilpailussa sunnuntaina.


Uutiset