Ministereiden käytös hämmästytti eduskunnassa – Puhemiehistö puuttui asiaan uusisuomi 14:53 17.10

Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok) viestittää Uudelle Suomelle, että puhemiesneuvosto on huomauttanut hallitusta läsnäolosta eduskunnassa. Puhemiehistö keskusteli asiasta tänään kokouksessaan.


Poliisi tutkii murhaa Turussa – aiheutti useita poliisioperaatioita, kaksi otettu kiinni iltasanomat 10:54 17.10

Poliisi on tavoittanut kolme ihmistä asiaan liittyen.


Poliisi tutkii murhaa Turussa – aiheutti useita poliisioperaatioita iltasanomat 10:54 17.10

Poliisi on tavoittanut kolme ihmistä asiaan liittyen.


Lännen Media: Merivoimien johdolta väärää tietoa laillisuusvalvojalle – amiraali osallistui läheisensä nimitysasian valmisteluun MTV 06:19 14.10

Pääesikunnan oikeudellinen osasto on saanut Merivoimien johdolta virheellistä tietoa lippueamiraali Timo Hirvosen virkatoimista tämän läheisen henkilön nimitysasiaan liittyvästä valmistelusta, kertoo Lännen Media.


Toto Wolffin lupaus antaa Valtteri Bottakselle vapaammat kädet: "En puutu enää asiaan" MTV 14:15 13.10

Mercedeksen tallimääräykset ovat kohahduttaneet F1-maailmaa, mutta nyt tallipäällikkö Toto Wolff on ilmoittanut, että hän jakaa valtaa päätöksistä enemmän muille. 


Tennisvalmentajaa epäillään seksuaalisesta häirinnästä – Suomen Tennisliitto puuttui asiaan iltasanomat 15:08 10.10

Tennisliitto tilasi selvityksen SUEKilta liittyen tennisvalmentajan epäiltyyn seksuaaliseen häirintään.


HS: Miksi mies saa valvoa alasti uivia naisia? Kaupunki vastaa mielipidekirjoitukseen – rekrytointi on vaikeaa MTV 12:34 10.10

Helsingin Sanomien mielipidepalstalle kirjoittanut Lois Armas ihmettelee, miksi naisten uintivuorolla Helsingin Yrjönkadun uimahallissa uimavalvojana on mies. Kaupunki kertoo, että muun muassa rekrytointivaikeudet hankaloittavat asiaan puuttumista.


Juncker tanssahteli, britit suuttuivat – pilkkasiko komission puheenjohtaja pääministeri Mayta? MTV 22:06 08.10

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sai tänään aikaan naurut tanssahdeltuaan lavalla ennen puhettaan Brysselissä. Juncker heilutteli käsiään hetken ajan taustamusiikin tahdissa ennen puheensa alkua.


Sihvonen: Suomesta puuttuu NHL:n supertähti MTV 09:44 03.10

MTV Sportin NHL-lähetyksessä keskuteltiin suomalaisista tähdistä ja supertähdistä. Asiantuntija Petteri Sihvosella oli asiaan tiukka mielipide. 


Sebastian Vettel antoi suoran näkemyksen Mercedeksen tallimääräyksestä: "Itsestäänselvyys" MTV 08:00 01.10

Sunnuntaina Venäjän GP:n puhuttavin tapaus nähtiin Mercedes-kuskien välillä, kun Valtteri Bottas päästi tallikaverinsa Lewis Hamiltonin ohitseen tallin suoran määräyksen jälkeen. Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel jakoi oman näkemyksensä asiaan kisan jälkeen.


Näin panostat vuokra-asunnon lookkiin – kiinnitä huomiota viiteen asiaan stara 18:00 27.09

Sisustussuunnittelijat ovat vinkanneet viisi parasta keinoa panostaa vuokra-asunnon ilmeeseen. Koska


Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg vetää kilpailijoiden arvioinnissa rajan yhteen asiaan: ”Anteeksiantamatonta ja törkeää” iltasanomat 09:14 23.09

Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg elää ruuhkavuosiaan – siitäkin huolimatta, että perheen lapset ovat muuttaneet pois kotoa ja hänellä on enemmän aikaa itselleen.


Ministeri Mykkänen Kalevassa: Turvapaikkaa haettava Euroopan ulkopuolelta MTV 05:00 22.09

Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) mielestä turvapaikanhaun pitäisi tapahtua vain Euroopan rajojen ulkopuolella. Hän ottaa kantaa asiaan sanomalehti Kalevassa. 


Onko Move!-liikuntatesti turvallinen? Asiantuntijat ottavat asiaan tänään kantaa MTV 07:30 21.09

Joukko asiantuntijoita ottaa tänään kantaa koululaisten Move-testiin ja sen turvallisuuteen. Lisäksi pohditaan ohjeistusta ja sen mahdollista kehittämistä. Esillä on myös kysymys siitä, miten opettajalla on oikeus saada tietoa oppilaiden terveydentilasta.


Tunnettu tutkija: Merkelistä on tullut demari, joka karkottaa uskolliset kannattajat äärioikeiston syliin – "Olisi pitänyt tarttua asiaan jo muutama vuosi sitten" MTV 10:13 17.09

Itä-Saksan tuoreet väkivaltarikokset, joissa ulkomaalaisia epäillään tekijöiksi, paljastivat karun totuuden: yhä useammat liittokansleri Angela Merkeliä ja hänen puoluettaan äänestäneet ovat siirtyneet ja siirtyvät äärioikeiston kannattajiksi.


Koira oli kateellinen kaverinsa korvalääkkeestä – omistajalla hauska ratkaisu asiaan! stara 10:00 15.09

Useimmat lemmikkieläimet inhoavat lääkkeiden saamista, mutta hauskalla viraalivideolla esiintyvä kultainennoutaja


Tornionjoesta löytyi hukkunut nainen iltasanomat 19:58 13.09

Poliisi ei epäile asiaan liittyvän rikosta.


Duudsonien HP:n selfie herätti spekulaatioita – mies selitti Possessa, mistä musta silmä oikeasti tuli: ”Pieni kaveri pääsi tuikkaamaan” iltasanomat 20:59 07.09

HP heilutteli itsekin käsiään, mutta pieni kaveri onnistui ”tuikkaamaan”.


Kansanedustaja syytti hallitusta Viking Linen Kiinan-tilauksesta – Ministeri: Miten valtio voisi puuttua? uusisuomi 18:08 06.09

Miksei hallitus puuttunut asiaan, kysyi kansanedustaja Ville Tavio (ps) eduskunnan kyselytunnilla torstaina.


Pikkuista Näpsä-koiraa katuun paiskonut mies ilmoittautui poliisille MTV 15:51 05.09

Turussa sunnuntaina pientä chihuahua-rotuista koiraa katuun paiskonut mies on ilmoittautunut poliisille. Poliisi on myös saanut asiaan liittyviä yleisövihjeitä.


henkeen ja hohkannut sääkartta paketissa ”Näin olen Pukin vammasta siniseksi – tukihenkilö pöyristyi yksi F1-kuskin

Uutiset