86-vuotias näyttelijälegenda Eila Roine lakitetaan tohtoriksi – huomionosoitus yllätti täysin: ”Ensin ajattelin, että onko tämä huumoria” iltasanomat 09:04 17.08

Näyttelijälegenda Eila Roine, 86, promovoidaan perjantaina tohtoriksi. Roine ei ollut uskoa korviaan, kun häneltä kysyttiin suostumusta asiaan.


Arkeologit löysivät Perusta jäänteitä kadonneesta sivilisaatiosta iltasanomat 07:51 17.08

Caral-sivilisaatio kaatui salaperäisesti noin 1600 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Ilmastonmuutoksella saattoi olla osuutta asiaan.


Haminassa yksin ajelehtineen purjeveneen kuljettaja on todennäköisesti löytynyt menehtyneenä iltasanomat 14:10 16.08

Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta. Ruumis löytyi ruumiita etsimään koulutettujen koirien avulla.


Murhasaaren ohituskaistalta alkoi vaarallinen takaa-ajo: kaahari pakeni poliisia jopa 230 km/h iltasanomat 13:19 16.08

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, vaan kuljettaja halusi välttää kiinnijäämistä.


Mielensäpahoittaja-elokuvan tähti Heikki Kinnunen samastuu rooliinsa leikiten – yhteen asiaan 72-vuotias vetää rajan: ”Se ei käy” iltasanomat 14:05 14.08

Näyttelijä Heikki Kinnusen oli helppo samaistua näyttelemänsä Mielensäpahoittajan rooliin.


"Tämä oli katastrofi" – Suomen yleisurheilumenestyksestä suorat sanat MTV 10:14 13.08

Berliinissä käydyt yleisurheilun EM-kisat olivat Suomelta tuloksellisesti kaikkien aikojen huonoimmat, kun Suomi jäi ilman yhtään mitalia ja saavutti kolme pistesijaa. MTV:n uutisankkuri, aktiivinen penkkiurheilija Keijo Leppänen otti asiaan suorasanaisesti kantaa Huomenta Suomen Vilttiketjussa.


Vain osa vanhemmista jaksaa hakea apua lapsen kuoleman jälkeen, ensimmäinen reaktio on shokki – "Sukulaisten ja ystävien rooli on merkittävä" MTV 05:18 12.08

Lapsen kuoleman jälkeen vanhemmilla ei usein ole voimavaroja ottaa itse yhteyttä erilaisiin auttajatahoihin, vaikka he kokisivatkin siihen tarvetta. Asiaan on työssään perehtynyt psykoterapeutti Marja Sieranoja.


Mika Kallion MotoGP-tiimikaverin kolarissa hurja seuraamus: "Ei tuntenut käsiään tai jalkojaan" MTV 14:44 11.08

KTM:n MotoGP-tehdastallin kuljettaja Pol Espargaro ei tuntenut käsiään ja jalkojaan kaatumisensa jälkeen viikko sitten Brnon radalla, paljastaa espanjalaisen veli Aleix Espargaro.


Koskenkorva valloittaa maailmaa – myydään jo 20 maahan MTV 16:34 10.08

Koskenkorva valloittaa maailma hitaasti mutta varmasti. Koskenkorvaa myydään kahteenkymmeneen maahan, muun muassa Aasiaan ja vodkan kotimaahan Venäjälle.


Koiranulkoiluttajat löysivät ruumiin Salossa – kyseessä todennäköisesti viikko sitten kadonnut nuori mies: "Toistaiseksi tähän ei liity dramatiikkaa" MTV 13:38 10.08

Salon Rappulan kaupunginosasta löytyi keskiviikkoiltana ruumis. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta, Lounais-Suomen poliisista kerrotaan.


Kahdelle lapselle myönnettiin lupa kuolla ensimmäistä kertaa maailmassa: "Kärsimykset niin suuria, että teimme hyvän teon" MTV 06:52 09.08

Belgiassa on kuollut eutanasian avulla kaksi alaikäistä lasta viime vuosien aikana, mikä tekee heistä maailman nuorimmat eutanasiaan kuolleet. Asiasta kertoo Belgian eutanasiakomission raportti. Uutisen ovat julkaisseet useat tiedotusvälineet, muun muassa Telegraph ja Washington Post.


Jyrki Lehtolan kolumni: Mestari tammoista, mammoista ja Afrikasta iltasanomat 08:08 04.08

Jussi Halla-aho tässä terve. Tai rennommin: Halla-ahon Jussi tässä terve. Miten on kesä mennyt? Toivottavasti ette ruskettuneet liikaa. (Heh heh.) Se ”small talkista”. Kivaa oli, mutta nyt vihdoin asiaan.


Antti Niemi kyllästyi MM-futiksessa jatkuvasti nähtyyn tuomarivirheeseen – "Pitäisi viheltää joka kerta" MTV 07:04 02.08

VAR eli tuomarien videoavustusjärjestelmä auttoi tuomareita karsimaan virheitä Venäjällä pelatuissa jalkapallon MM-kisoissa. Yhtä virhettä tuomarit toistivat kuitenkin kerta toisensa jälkeen, puuttumatta asiaan.


Tähtihyökkääjä Robert Lewandowski haluaa jättää Bayern Münchenin – seuralla toinen näkökulma MTV 16:53 31.07

Puolalainen jalkapallotähti Robert Lewandowski on kertonut Bayern Münchenin managerille Niko Kovacille lähtöhaluistaan. Kovacilla on asiaan aivan toinen kanta.


Vaikka helle paahtaa ja uimavedet ovat kuin linnunmaitoa, hukkumistapaukset ovat vähentyneet – muista nämä asiat, jos pelastat hukkuvaa MTV 19:33 30.07

Hukkumistapaukset Suomessa ovat vähentyneet viime vuosina. Nyt heinäkuussa hukkuneita on 27, ja suurin osa hukkumisista on tapahtunut uidessa. Kaikista hukkumisista 60 prosentissa on alkoholilla ollut osuutta asiaan.  


Teuvo Hakkarainen kulu­korvausasiasta: ”Jotain on pielessä, jos edes tunnetulta poliisi­mieheltä ei voi vuokrata kämppää” iltasanomat 17:11 30.07

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kakkosasunnon asumisjärjestelystä ja korotetusta kulukorvauksesta uutisoitiin maanantaina. Hakkarainen ottaa nyt tiedotteen välityksellä kantaa asiaan.


Tällainen oli Anni Törn – Kertoi blogissa haaveistaan: punainen tupa ja perunamaa, moottoripyörä ja reppureissu Aasiaan MTV 10:25 27.07

Viikonloppuna Savonlinnassa kadonneen Anni Törnin tapausta tutkitaan tällä hetkellä henkirikoksena. Törn oli innostunut liiketalouden opiskelija ja fitness-urheilija.


Poliisi: Anni Törnin katoamista tutkitaan henkirikoksena – mies pidätetty iltasanomat 14:18 25.07

Poliisin mukaan asiaan liittyen on pidätetty yksi savonlinnalainen mies, joka on alustavassa puhuttelussa myöntänyt myötävaikuttaneensa Törnin menehtymiseen.


Poliisi: Anni Törnin katoamista tutkitaan henkirikoksena iltasanomat 13:25 25.07

Poliisin mukaan asiaan liittyen on pidätetty yksi savonlinnalainen mies, joka on alustavassa puhuttelussa myöntänyt myötävaikuttaneensa Törnin menehtymiseen.


Turussa kateissa ollut 15-vuotias tyttö löytynyt iltasanomat 00:27 25.07

Poliisin mukaan asiaan ei liity rikosta.


johti kuolemaan Parkanossa Katiskasta löytyi todella Perparim Hetemaj’n Chievoa pikamaalit Fulhamin turma viikossa –

Uutiset