Seuralaispalveluita tarjoavien ulkomaalaisnaisten ryöstelystä Oulussa epäilty mies on vangittu iltalehti 16:08 13.02

Oulun käräjäoikeus on poliisin vaatimuksesta vanginnut 28-vuotiaan miehen. Oulun poliisin mukaan 28-vuotiaan miehen epäillään ryöstäneen tai yrittäneen ryöstää seuralaispalveluita tarjonneita ulkomaalaisia naisia yksityisasunnoissa. Poliisin mukaan mies on sopinut naisten kanssa puhelimitse tapaamisesta yksityisasunnossa. Asunnossa mies on uhannut naisia suurikokoisella veitsellä ja anastanut naisilta rahaa tai muuta omaisuutta. Asianomistajille ei ole tullut vammoja.


Ihmiskauppakäräjien tuomio ja jättikorvaukset ovat marjayrittäjälle kova pettymys - valitus hoviin todennäköisesti tulossa iltalehti 17:48 19.01

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina ”Marja-Mattina” tunnetun Matti Hankosen vuoden ja 8 kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Rangaistus määrättiin muun muassa 26 ihmiskaupasta. Lisäksi Hankonen tuomittiin 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen liiketoimintakieltoon sekä maksamaan asianomistajille korvauksia sekä oikeudenkäyntikuluja. Hankonen itse ei halunnut kommentoida tuomiotaan perjantaina, mutta asianajaja Kalle Niskanen kuvaili päämiehensä tuntoja.


Uutiset