Karhu kolkutteli viinakaupan ovea Yhdysvalloissa – kutsumaton vieras jäi kuivin suin MTV 12:58 14.08

Alkoholituotteita myyvä liike sai epätavallisen vieraan, kun karhu asteli sisään liikkeen eteiseen. Tapaus sattui Bristolin kaupungissa Connecticutin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Asiasta kertoo uutiskanava CNN.


Salah näytti käyttävän puhelinta ajon aikana – Liverpool kertoi asiasta poliisille iltasanomat 12:55 14.08

Valioliigan Liverpoolin egyptiläistähti Mohamed Salahia uhkaa sakko, sillä mies ilmeisesti puhui kännykkäänsä ajaessaan autoa.


Palmuöljyteollisuus uhkaa uhanalaisia apinoita Afrikassa – maanosan luonnon monimuotoisuus vaarassa MTV 11:39 14.08

Palmuöljyteollisuuden tulo Afrikkaan uhkaa uhanalaisia apinoita. Tutkimuksen mukaan Afrikkan kasvava palmuöljyteollisuus vaikuttaa laajasti maanosan luonnonmonimuotoisuuteen. Asiasta kertoo uutiskanava BBC.


Mies lensi tahallaan kotiaan päin lentokoneella – kuoli törmäyksessä, talossa olleet vaimo ja lapsi pelastuivat MTV 10:14 14.08

Mies lensi tahallaan kotiaan päin lentokoneella. Tapaus sattui varhain eilen aamulla Paysonin kaupungissa Utahin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Asiasta uutisoivat uutiskanavat NBCNEWS ja CNN.


Indonesian maanjäristyksen uhriluvun pelätään nousevan edelleen – jopa 543 jälkijäristystä MTV 06:24 14.08

Indonesian viranomaisten mukaan Lombokin saarta reilu viikko sitten ravistellut voimakas maanjäristys on surmannut viranomaisten mukaan ainakin 436 ihmistä. Asiasta uutisioi uutiskanava CNN.


Huppupäinen joukko sytytti kymmeniä autoja tuleen Göteborgissa ja sen lähialueilla – poliisi: "Voi olla suunniteltu" MTV 05:59 14.08

Göteborgissa ja sen lähialueilla sytytettiin eilen illalla tuleen kymmeniä autoja. Poliisin mukaan autopalossa ei ole loukkaantunut ihmisiä. Asiasta kertoo Aftonbladet.


Hirvittävä tapaus: Vauva kuoli pizzerian parkkipaikalle – lapsen äiti työskenteli samassa rakennuksessa MTV 22:37 13.08

Vauva kuoli jäätyään kuumaan autoon Yhdysvalloissa. Kauhea tapaus sattui perjantaina Richmondin kaupungissa Virginiassa. Asiasta kertoo uutiskanava CNN ja NBCA.


Manchester Cityn tähtipelaaja lopettaa maajoukkueessa MTV 19:28 13.08

Manchester Cityä edustava keskikentän taituri David Silva lopettaa maajoukkueuransa Espanjan paidassa. Pelaaja ilmoitti asiasta henkilökohtaisella Twitter-tilillään.


Helsingissä koululaisten Wilma-järjestelmä toimii jälleen, mutta Turussa takkuilee edelleen MTV 14:52 13.08

Helsingin kouluissa viikko on alkanut tietojärjestelmäongelmilla, joiden takia oppilaat tai huoltajat eivät ole voineet esimerkiksi katsoa lukujärjestyksiä. Asiasta kertoi ensin Helsingin Sanomat.


Keskustakonkari Seppo Kääriäiselle riitti ”50 vuotta sylkykuppina”: Ei pyri enää eduskuntaan uusisuomi 14:20 13.08

Keskustan konkaripoliitikko Seppo Kääriäinen ei lähde enää ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa. Hän kertoo asiasta blogissaan.


Helsingin koululaisilla ei mitään tietoa lukujärjestyksistään – Wilma-järjestelmä kaatui MTV 11:57 13.08

Helsingin kouluissa viikko on alkanut tietojärjestelmäongelmilla, joiden takia oppilaat tai huoltajat eivät ole voineet esimerkiksi katsoa lukujärjestyksiä. Asiasta kertoi ensin Helsingin Sanomat.


Tuntematon mies löytyi elottomana Riihimäellä – poliisi epäilee henkirikosta MTV 10:12 13.08

Riihimäeltä löydettiin sunnuntaiaamuna eloton mies, jonka uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi. Asiasta tiedottaa Hämeen poliisilaitos.


Kybertuyrvallisuuskeskus: Suomen viranomaisverkkoihin tänään tehty hyökkäys tuli ulkomailta MTV 22:35 12.08

Valtionhallinnon palveluihin suunnattu palvelunestohyökkäys tuli ulkomailta, sanoo Kyberturvallisuuskeskuksen päivystäjä Jukka Käyhkö. Myös palveluneston hyökkäystyyppi on tiedossa, mutta Kyberturvallisuuskeskus ei voi vielä tiedottaa asiasta.


Charlottesvillen väkivaltaisuuksista kulunut vuosi Yhdysvalloissa –? Trump tuomitsi ”kaikenlaisen rasismin” iltasanomat 02:24 12.08

Presidentti kirjoitti asiasta Twitter-tilillään.


Kiistanalainen FC Barcelonan tähtitoppari vahvisti: maajoukkueura ohi MTV 19:29 11.08

Espanjalainen tähtitoppari Gerard Pique on vahvistanut lopettavansa maajoukkueuransa. Pique puhui asiasta kesän MM-kisojen yhteydessä. Nyt Pique toi lopullisen vahvistuksen päätökselleen.


Salattu asiakirja: Venäjällä massiivinen vaikutuskampanja Ruotsissa – Suomessa yritettiin luoda epäluottamusta kansalaisten ja päättäjien välille MTV 14:04 11.08

Suurilta osin salattu Yhdysvaltain ulkoministeriön dokumentti paljastaa, että maa epäilee Venäjän toteuttaneen kyberhyökkäyksen ja vaikuttamiskampanjan vuonna 2016 Ruotsissa. Asiasta kertoo Buzzfeed. Asiakirjoissa mainitaan, että myös Suomi on ollut Venäjän vaikutusyritysten kohteena. 


Lennonjohto suostutteli koneen varastanutta laskeutumaan ennen maahansyöksyä – Näin keskustelu mekaanikon kanssa eteni MTV 11:22 11.08

Seattlessa koneen varastaneen mekaanikon ja lennonjohdon välillä käytiin pitkä keskustelu ennen kuin kone iskeytyi saareen ja mies menetti henkensä. Lennonjohto koitti suostutella miestä laskeutumaan turvallisesti useaan otteeseen. Asiasta kertoo The Seattle Times.


Lennonjohto suostutteli koneen varastanutta laskeutumaan ennen mahansyöksyä – Näin keskustelu mekaanikon kanssa eteni MTV 11:22 11.08

Seattlessa koneen varastaneen mekaanikon ja lennonjohdon välillä käytiin pitkä keskustelu ennen kuin kone iskeytyi saareen ja mies menetti henkensä. Lennonjohto koitti suostutella miestä laskeutumaan turvallisesti useaan otteeseen. Asiasta kertoo The Seattle Times.


Ex-avustaja: Trump on rasisti ja käyttää halventavaa ilmausta mustista – Valkoinen talo kiistää jyrkästi MTV 11:09 11.08

Valkoisen talon entinen neuvonantaja ja TV-sarja Diilissä kilpaillut Omarosa Manigault sanoo, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on rasisti. Asiasta kertoo muun muassa The Guardian -lehti. 


Nasa lähettää avaruusluotaimen tutkimaan aurinkoa – tämä laite kestää 1 370 celsiusasteen lämmön MTV 23:56 10.08

Ihmiskunnan ensimmäinen vierailu tähdellä alkaa tänä viikonloppuna, kun Nasa lähettää avaruusluotain Parker Solar Proben tutkimaan aurinkoa. Asiasta kertoo CNN. 


BBCn tutkimus heittelehtinyt auto törmäsi osanotto Suomi-otteluun epävarmaa Toto5 Teivo 14.8.2018

Uutiset