Real Madridin sihti hukassa - vain Ronaldon hirmuvire pelasti katastrofilta iltalehti 00:14 19.04

Real Madrid menetti tärkeitä pisteitä La Ligassa jäätyään 1-1-tasapeliin kotonaan Atheltic Bilbaota vastaan. Real Madrid sai kylmää vettä niskaansa ensimmäisellä puoliajalla. Ottelu oli ehtinyt vanheta vasta vartin, kun vierasjoukkue Athletic Bilbao kuritti valkopaitoja Santiago Bernabéulla. Iñigo Cordoba pelasi läpisyötöllä hyökkääjä Iñaki Williamsin karkuteille. Vikkeläjalkainen baskipelaaja ei säästellyt viimeitelyssä, vaan nosti komeasti pallon yli maaliltaan vastaan syöksyneen Keylor Navasin.


La Liga: Deportivolla iso pykälä silmässä iltasanomat 23:33 16.04

Athletic Clubin luolasta ryöstetyn voiton jälkeen galicialaisten itseluottamus on kunnossa ja sarjapaikasta taistellaan suurella sydämellä. Vedonlyöjää Depor kiinnostaa.


Patrik Laineen sentteri kertoo, miksi suomalainen on niin hyvä maalintekijä: ”Heitä on NHL:ssä vain viisi tai kuusi” iltalehti 22:08 13.04

Jets-sentteri Paul Stastny hehkuttaa The Athleticin haastattelussa Patrik Lainetta ja Vladimir Tarasenkoa. St. Louisista kesken kauden Kanadaan siirtynyt jenkkisentteri on päässyt loppukaudesta suomalaistykin tarjoilijaksi. Sitä ennen hän jakeli lättyjä Tarasenkolle. - He ovat erityisiä pelaajia. Tässä liigassa on vain muutama puhdas maalintekijä. Kavereita, joilla on se kyky. Tällä hetkellä NHL:ssä heitä on ehkä viisi tai kuusi, jotka pystyvät tekemään maaleja mistä tahansa. He ovat niin hyviä, Stastny sanoo.


Aleksander Barkoville kunniaa edistystä!” huonoon näkyvyyteen ja pelaa kuvailee lennokkaasti puolustusministerin singota kiviä – saanut jo

Uutiset