Miehittämätön itseohjautuva laiva lähtee purjehtimaan Atlantin yli

iltasanomat 13:15 17.10

Ensimmäisen täyden mittakaavan miehittämättömän ja täysin itseohjautuvan laivan on määrä ylittää Atlantin valtameri ensi vuoden syyskuussa, kertoo tietotekniikkayritys IBM.


Ensi yön NHL-kierroksen Buffalo-Montreal on todellinen suomalaisottelu – ennustettavissa maalijuhlat

iltalehti 12:54 09.10

Päivän pelivalinta on NHL:n Buffalo-Montreal-ottelu. Kentällä nähtäneen peräti viisi suomalaispelaajaa. Yön kolmesta NHL-pelistä suomalaisittain ehdottomasti mielenkiintoisin on Atlantin divisioonan kiihkeä Buffalo-Montreal -kohtaaminen. Kummatkin joukkueet ovat aloittaneet kautensa positiivisesti, ja joukkueiden viisi suomalaispelaajaa ovat kirjauttaneet jo yhteensä neljä tehopistettä. Joukkueiden match upeissa suomalaisten roolit menevät myös mukavasti ristiin, sillä Buffalossa Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju puolustavat. Montrealissa Artturi Lehkonen, Joel Armia ja Jesper Kotkaniemi hyökkäävät.


Tunteikas jälleennäkeminen: Janni saapui Karibialle Jolle-rakastaan vastaan - ”Kuuma girlfriend”

iltalehti 08:09 09.10

Janni Hussi odottaa rakastaan Atlantin ylittäneen purjehduksen päätteeksi. Atlantin yli -sarja päättyy tänään TV5:lla, kun julkkikset rantautuvat Karibialle Joel ”Jolle” Harkimon johdolla. Häntä odottaa satamassa erityisen toivottu ihminen: tyttöystävä, nykyinen avopuoliso Janni Hussi. Sinisessä mekossa rakastaan odottava nainen herättää myös muiden huomion. – Oi voi, katso, siellä Janni on, Lauri Lepistö huokaisee jälleennäkemistä kovasti odottavalle Jollelle.


Kape Aihinen avautuu julkkisten vaatimuksista: ”Välillä on nyppinyt”

iltalehti 06:44 09.10

Atlantin yli -sarjan kokki ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä erilaisia toiveita on sadellut aivan väärällä hetkellä. Maata näkyvissä! Niin kuullaan vihdoin tänään Atlantin yli -sarjassa. Kapteeni Kenneth "Ketsu" Thelenin huudahdus tarkoittaa vain yhtä asiaa: julkkisten Atlantin ylitys päättyy tänään. Mukana olijoiden tunteet ovat ristiriitaiset. Esimerkiksi Lintu-purjeveneen kokki Kari "Kape" Aihinen ei vaihtaisi päivääkään pois, vaikka yksittäiset hetket ovatkin toisinaan tuntuneet raskailta. Sen on huomannut purjehdusta isännöinyt Joel "Jolle" Harkimokin. Kapelle on sadellut monenlaisia vaatimuksia jo itsessään vaativan matkan varrella.


NHL:stä palannut puolustajalupaus otti heti paikkansa Lukon pomona – työnantaja on yhä New York Rangers: ”Olihan se sitä unelmaa”

iltalehti 12:50 07.10

New York Rangersin NHL-joukkueesta vielä vuodeksi takaisin kotimaan Liigaan ja Rauman Lukkoon palannut Tarmo Reunanen näytti heti ensimmäisessä kotiottelussaan, millainen teräsmies Atlantin takaa tuli. 21-vuotias Tarmo Reunanen on palannut näyttävästi SM-liigaan. Esimerkiksi lauantain kotipelissä Reunanen kirjautti nimiinsä Rauman Lukon selvästi kovimmat peliminuutit eli 22.35. Tähän asti minuuttikuninkaan titteli on kuulunut ruotsalaiselle Robin Pressille, mutta lauantaina TPS:aa vastaan hän joutui tyytymään 21.29 minuuttiin.


Analyysi: Mitä Facebook, Google, Apple ja Amazon ovat tehneet ansaitakseen vihanpidon? Tässä ovat syntilistat

yle 16:05 06.10

Viranomaiset, poliitikot ja yksityiset kansalaiset ovat kyllästyneet "Voldemortin" taktiikkaan. Nettijättejä mätkitään nyt miljardisakoilla Atlantin molemmin puolin.


Jere Karalahti avautuu tv:ssä todellisesta pohjakosketuksestaan – heräsi koomasta vaipoissa ja letkuissa, eikä kyennyt edes puhumaan

iltasanomat 13:44 25.09

Jere Karalahti avautuu elämänsä varjopuolista Atlantin yli -ohjelmassa.


Atlantin yli -kapteeni avautuu poikansa tragediasta: ”Ne määrät, kun olen itkenyt”

iltalehti 07:55 25.09

Kenneth Thelenin pojan ongelmista on puhunut julkisuudessa myös tämän eno Hjallis Harkimo. Julkkisten purjehdus Atlantin yli jatkuu tänään Suomen menestyneimmän kilpapurjehtija Kenneth Thelenin valvovan silmän alla. Hän toimii Lintu-purjeveneen kapteenina. Illan jaksossa Kenneth kertoo poikansa – ja samalla koko perheensä – suurista vastoinkäymisistä. Samoista ongelmista on kertonut aiemmin julkisuudessa muun muassa myös pojan eno Hjallis Harkimo. Kennethin lapsi on pahassa huumekoukussa.


Kausiennakko: Atlantin divisioonan hurja taso pakottaa Canadiensin jälleen kurimukselliseen taistoon pudotuspelipaikasta

jatkoaika.com 07:30 23.09

Montreal Canadiens pelaa hyvää jääkiekkoa, mutta pelkkä hyvä ei yksinkertaisesti riitä Atlantin divisioonassa. Kilpailijoihin nähden melko keskinkertaiselta hyökkäyksen kärjeltä vaaditaan huippuonnistumista, jotta joukkue palaisi pudotuspeleihin.


Satu Silvo kertoo tv:ssä, miten Jouko Turkan rajut metodit ajoivat hänet itsetuhoisuuden partaalle: ”Ajattelin joka päivä, että mun pitää kuolla”

iltasanomat 06:47 18.09

Satu Silvo kertoo Atlantin yli -sarjassa ajastaan Teatterikorkeakoulussa Jouko Turkan opissa. Turkan tunnetusti rajut menetelmät vaikuttivat Satuun niin syvästi, että hän masentui ja alkoi lopulta miettiä päivittäin, että hänen pitää kuolla.


Atlantin yli: Satu Silvo avautuu opiskeluvuosiensa tuskasta – Jouko Turkka ajoi itsetuhoisuuteen: ”Ajattelin joka päivä, että minun pitää kuolla”

iltalehti 06:05 18.09

Satu Silvo avautuu Atlantin yli -sarjassa vaikeista ajoistaan Teatterikorkeakoulussa, missä Jouko Turkka lietsoi vihaa ympärilleen. Näyttelijä Satu Silvo, 57, aloitti teatterialan opinnot Jouko Turkan opissa Teatterikorkeakoulussa vuonna 1981. Koulun päätyttyä Satu kiinnitettiin Helsingin Kaupunginteatteriin, ja hänet on nähty urallaan näyttämöiden lisäksi lukuisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Vuodet Teatterikorkeakoulussa eivät kuitenkaan antaneet parhaita mahdollisia eväitä elämään, sillä Turkan rajut metodit suistivat Satun itsemurhan partaalle. Näyttelijä avautuu asiasta keskiviikkona nähtävässä Atlantin yli -purjehdusohjelmassa.


Humberto vahvistui kolmos­kategorian hurrikaaniksi – tuuli puhaltaa 51 m/s

iltasanomat 04:26 18.09

Atlantin valtamerellä kulkeva trooppinen pyörremyrsky Humberto on vahvistunut kolmoskategorian hurrikaaniksi.


Laura Lepistö hehkuttaa tv:ssä Tommi-rakastaan – ”Yksi tärkeimpiä tukipilareita”

iltasanomat 17:28 12.09

Laura Lepistö myöntää Atlantin yli -ohjelmassa, että yksi hänen menestyksekkään uransa tärkeimpiä asioita on ollut Tommi-puolison tuki.


Laura Lepistö murtuu kyyneliin tv:ssä – luistelu-uran loppuminen vei pohjalle: ”Se oli elämäni rankinta aikaa”

iltasanomat 10:02 11.09

Laura Lepistö käy läpi uraansa ja tukiverkostoaan purjehtiessaan Atlantin yli.


Legendaarinen maalitykki lopettaa uransa Suomen kakkosdivarissa – Rafael katuu nyt siirtoa, jonka vuoksi Mestarien liiga jäi kokematta

iltalehti 07:07 11.09

Suomalaistunut brasilialaistykki Rafael, 41, lopettaa huikean peliuransa tähän kauteen. Eteläbrasilialaisessa Florianopolisissa varttunut ja jalkapallo-oppinsa saanut Rafael Pires Vieira nousi suomalaisyleisön tietoisuuteen vuonna 1997, kun hän siirtyi Atlantin yli Helsingin Jalkapalloklubiin. – Kaverini naisystävän veli oli juuri HJK:hon siirtynyt Rodrigo, jolta Antti Muurinen pyysi brasilialaishyökkääjän etsimistä. ”Rodin” isä kävi katsomassa muutaman pelini ja suositteli minua, kärkimies taustoittaa.


Tänään tv:ssä: Janni Hussi yllättää Jolle-rakkaansa keskellä Atlanttia – ”Veti aika herkäksi”

iltalehti 07:02 11.09

Atlantin yli -sarjaa isännöivälle Joel ”Jolle” Harkimolle kihoavat kyyneleet silmiin, kun hän saa yllätyksensä. Linnun kapteeni Kenneth "Kentsu" Thelen pääsee tänään yllättämään sukulaispoikansa Joel "Jolle" Harkimon Atlantin yli -sarjassa. Tai oikeastaan yllätyksestä vastaa Jollen tyttöystävä ja nykyinen avovaimo Janni Hussi. Kuntovalmentaja on pyytänyt Kentsua antamaan Jollelle kirjoittamansa rakkauskirjeen jossakin matkan varrella. – Voi vittu, tämä on kirje! Jolle yllättyy ja hänen naamalleen leviää leveä hymy.


Helleraja rikki Lappeenrannassa ja Kokemäellä – Tiistaista tuli mittaushistorian toiseksi myöhäisin hellepäivä

yle 15:11 10.09

Helteistä kannattaa nauttia nyt, sillä loppuviikolla Suomeen saapuvat Atlantin myrskyjen rippeet.


Helleraja rikki Lappeenrannassa – Tiistaista tuli mittaushistorian toiseksi myöhäisin hellepäivä

yle 15:11 10.09

Helteistä kannattaa nauttia nyt, sillä loppuviikolla Suomeen saapuvat Atlantin myrskyjen rippeet.


Helleraja rikki Kristiinankaupungissa – Tiistaista tuli mittaushistorian toiseksi myöhäisin hellepäivä

yle 15:11 10.09

Helteistä kannattaa nauttia nyt, sillä loppuviikolla Suomeen saapuvat Atlantin myrskyjen rippeet.


Näkökulma: Katsojien aliarviointi tulee kalliiksi tv-kanaville – syksyn tv-ähky saattaa jättää osan ohjelmista ilman katsojia

iltalehti 15:05 10.09

Miksi joka ikinen ohjelma piti laittaa syksyllä samalle tv-ohjelmakartalle? kysyy Iltalehden toimittaja Sami Koski. Laiva on lastattu Vain elämäällä, Maajussille morsiamella, Sohvaperunoilla, Maajussille morsian maailmalla -ohjelmalla, Big Brother Suomella, Love Island Suomella, Temptation Island Suomella, Haluatko miljonääriksi -ohjelmalla, Atlantin yli -ohjelmalla, Fort Boyard Suomella, Kymppitonnilla, Roballa, Huutokauppakeisarilla, Perttu Tehtävä Kiinassa -ohjelmalla, Lätkä Lovessa -ohjelmalla ja Huumalla. Ja koska siinä ei ollut tarpeeksi ohjelmia, naftaliinista on kaivettu vielä Tuttu Juttu Show. Vain Passi ja hammasharja puuttuu.


kolme päivää aikaa seinään Inarissa Suomalaiset olympiasankarit Veikkauksen todellinen liike­vaihto vertyä – – Neymar

Hot topics