Linja-auto roihahti hetkessä ilmiliekkeihin Lahdessa, matkustajat äkkiä ulos - palomestari: ”En muista että olisi tullut tällaista vastaan” iltalehti 17:08 21.01

Pelastuslaitos pääsi paikalle nopeasti, mutta bussi paloi ajokelvottomaksi. Savonlinjan linja-auto syttyi palamaan lähtölaiturilla Lahden Matkakeskuksessa sunnuntaina. Matkustaja Matti Toivanen kertoo, että bussi oli tekemässä normaalia pysähdystä Lahdessa, kun matkustajat huomasivat, että jostain tulee savua.


Bussi syttyi Lahden linja-autoasemalla, 50 matkustajaa kyydissä MTV 16:33 21.01

Lahden linja-autoasemalla sattui iltapäivällä vaaratilanne, kun pitkän matkan bussi syttyi tuleen.


Nuori mies vältti täpärästi lähes varman kuoleman Sotkamossa - juna osui auton takakulmaan iltalehti 10:59 21.01

Perjantaina nuori sotkamolainen ajautui autolla suoraan tavarajunan eteen, mutta ripeä kaasujalka pelasti hengen. Nuori mies ajautui autollaan perjantaina iltapäivällä suoraan junan eteen Pekkiläntien tasoristeyksessä Sotkamossa. Lähestyessään tasoristeystä kuljettaja oli omien sanojensa mukaan katsonut ainoastaan vasemmalle eikä havainnut junaa. Jatkaessaan matkaa hän kuitenkin huomasi oikealta lähestyvän Vuokatin asemalta Kontiomäen suuntaan kulkevan tavarajunan. Kuljettajan käyttämä tilannenopeus oli liian suuri eikä hän saanut autoa pysähtymään ennen tasoristeystä.


Rattijuoppo löytyi syvässä unessa ojaan suistuneesta autosta Salossa iltasanomat 19:17 20.01

Ilman ajo-oikeutta auton ojanpohjalle ajanut salolainen mies häipyi tapahtumapaikalta ja löytyi toista tuntia kestäneen etsinnän jälkeen.


Poliisi jätti sakkolapun autoon – olikin tehty lumesta! stara 17:00 20.01

Kanadan Montrealissa on hämmästelty yllättävän paljon aidolta näyttävää lumiautoa. Se


Auto törmäsi liikennemerkkiin ja jalankulkijaan Kuopiossa – poliisi pyytää kuskia ilmoittautumaan MTV 14:46 20.01

Poliisi kaipaa tietoja keskiviikkona sattuneesta tapauksesta, jossa autoilija törmäsi jalkakäytävällä kävelleeseen naiseen Kuopiossa.


Tuleeko pahasti turpaan? Etelä-Korea valmiina olympiajääkiekkoon uusisuomi 14:23 20.01

Etelä-Korea tekee helmikuussa jääkiekkohistoriaa pelatessaan ensi kertaa arvoturnauksissa huippumaita vastaan miesten ja naisten tasolla. Olympiakisoissa järjestäjämaa saa aina automaattisen kisapaikan.


Humalainen matkustaja tarttui auton rattiin kesken ajon – auto ojaan ja epäily rattijuopumuksesta iltasanomat 13:21 20.01

Ylivieskassa sattuneesta ulosajosta selvittiin ilman loukkaantumisia.


Hiihtolomalaisia kuljettanut yöbussi iskeytyi puihin Turkissa – 11 kuoli iltasanomat 12:11 20.01

Turkissa yksitoista ihmistä kuoli ja yli 40 loukkaantui varhain tänä aamuna linja-auto-onnettomuudessa.


Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Salossa ja lensi kaiteen yli - löytyi autosta syvässä unessa iltalehti 11:45 20.01

Ohikulkija löysi ojaan päätyneen rattijuopon nukkumasta kolariautosta. Varhain lauantaiaamuna Salon Muurlassa tapahtui ulosajo. Kuljettaja oli menettänyt vasemmalle kääntyvässä kaarteessa kuljettamansa auton hallinnan, ja auto oli ajautunut pientareelle. Auto oli kulkenut pientareella noin 30 metrin matkan ja päätynyt lopulta kaiteen yli ojaan. Ohikulkija löysi autoa kuljettaneen salolaisen mieshenkilön autosta syvässä unessa. Herättyään mies oli lähtenyt kävelemään pellon yli metsään.


Bussi ajoi punaisia päin Turussa - törmäsi pyöräilijään iltalehti 11:08 20.01

Linja-auton epäillään ajaneen perjantaina iltapäivällä pyöräilijän päälle Hämeenkadun ja Kerttulinkadun risteyksessä. Perjantaina iltapäivällä Turussa linja-auton kuljettajan epäillään ajaneen punaisia päin ja törmänneen suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään. Linja-auto oli onnettomuushetkellä ajamassa Hämeenkatua pitkin. Törmäys tapahtui Hämeenkadun ja Kerttulinkadun risteyksessä.


Onnistuu se hevoskärryilläkin! Amissi teki ”donitseja” parkkipaikalla stara 10:30 20.01

Monilla nuorilla ja varttuneemmillakin autoilijoilla on tapana tehdä ajoneuvolla talven


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 20.01

Monilla nuorilla ja varttuneemmillakin autoilijoilla on tapana tehdä ajoneuvolla talven


Lahdenväylällä auto katolleen – pelastuslaitos varoittaa erittäin liukkaasta ajokelistä MTV 10:29 20.01

Lahdenväylällä tapahtui tänään aamulla ulosajo, jossa auto lensi pientareelle katolleen. 


Humalainen matkustaja riehaantui Ylivieskassa - tarttui ratista ja ohjasi auton ojaan iltalehti 10:08 20.01

Nuori matkustajana ollut mies oli yllättäen tarttunut auton rattiin, eikä kuljettaja ehtinyt reagoida tilanteeseen. Ylivieskassa tapahtui lauantaina aamuyöllä erikoinen rattijuopumusepäily. Autossa matkustajana ollut nuori mies oli riehaantunut matkan aikana siinä määrin, että oli tarttunut yllättäen ratista kesken ajon. Auto ajautui ojaan.


F1-etusiipeä haluttiin yksinkertaistaa – Ferrari torppasi MTV 09:45 20.01

F1-sarjan urheilujohtajan Ross Brawnin tuore ehdotus autojen etusiipien aerodynamiikan yksinkertaistamisesta kaatui Ferrari-tallin vastustukseen.


Ex-huippukiekkoilija veti kokaiinia ja löi krapulassa naispoliisia nyrkillä naamaan - sai tuomion iltalehti 09:32 20.01

Norjan entinen maajoukkuejääkiekkoilija on joutunut ongelmiin. Ruotsin SHL:ssäkin kiekkoillut mies hyökkäsi taannoin naispoliisin kimppuun, kun tämä oli herättänyt hänet rankan bileillan jälkeen. Norjan TV2-kanavan mukaan tähtikiekkoilija oli lyönyt naista nyrkillä naamaan ja kuristanut tätä. Poliisi oli hälytetty paikalle murtovarkausepäilyn vuoksi. Aggressiivinen käytös johti siihen, että poliisin oli pakko käyttää pamppua lätkäjätkän taltuttamiseksi. Naispoliisin kollegan saavuttua paikalle kiekkoilija saatiin lopulta käsirautoihin.


Jouko pinnasi lapsena koulusta tehdäkseen kinuskia - intohimosta tuli työ, ja autotallissa käynnistetystä bisneksestä rakentui pikavauhtia menestyvä suklaabrändi iltalehti 09:18 20.01

Jouko Rajanen suhtautuu suklaaseen kuin artesaani, intohimoisesti. Lue koko menestystarina IL Plus -palvelusta. Makealle perso Rajanen kertoo olleensa jo pienenä. Hän muistaa erityisen hyvin mummivainaan kaksi jokajouluista lahjaa: pitkät kalsarit ja Aurora-suklaakonvehdit. - Ne konvehdit olivat yltä päältä harmaita, enkä pitänyt niiden marsipaanin mausta yhtään, Rajanen sanoo.


Humalainen matkustaja tarttui yllättäen auton rattiin – aiheutti ulosajon MTV 08:55 20.01

Humalaisen matkustajan epäillään aiheuttaneen auton ulosajon Ylivieskassa lauantain vastaisena yönä.


Poliisi Jari Sillanpään autosta löydetystä huumeesta: ”Katunarkkarilla ei ole siihen varaa” iltasanomat 07:01 20.01

Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtajan mukaan Sillanpään käry kertoo huumeiden käytön arkipäiväistymisestä.


Uutiset