Uudella Haluatko miljonääriksi? -kaudella kisaavat julkkikset – päihittäisikö Mensan testissä huippupisteet saaneen BB-Eeviksen?

iltalehti 04:25 29.03

Haluatko miljonääriksi? -visailu palaa ruutuun uusin jaksoin lauantaina 4. huhtikuuta. Haluatko miljonääriksi? -sarjan uudella kaudella tavisten lisäksi miljoonaa itselleen tavoittelee suuri joukko tv:stä tuttuja kasvoja. Mukana kisaamassa ovat Big Brother Suomi -talosta tutut kilpailijat, Temptation Island Suomen pariskunnat, The Voice of Finlandin laulajat, Poliisi-sarjan lainvalvojat, Selviytyjät Suomen kilpailijat, tubettajat, kansanedustajat sekä stand up -koomikot. Haluatko miljonääriksi? -kauden avausjaksossa lauantaina 4. huhtikuuta suurta rahapottia itselleen tavoittelevat Big Brother Suomi -talosta viime syksyltä tutut asukkaat. Ensimmäisenä tiensä kilpailemaan selvittää Eeva-Leena Keskinen eli Eevis, 30.


Juha Mieto komentelee muita sormi pystyssä Farmi Suomessa - saa täyslaidallisen niskaansa: ”Herran jumala, älä opeta minua!”

iltalehti 06:11 26.03

Useammallakin Farmi Suomen kilpailijalla on vaikeuksia tulla Juha Miedon kanssa toimeen. Juha Mieto on jo ehtinyt herättää tunteita puolesta ja vastaan, vaikka Farmi Suomi vasta viime viikolla alkoi. Tänään on luvassa samaa settiä. Mietaan vahvat mielipiteet eivät ole kadonneet minnekään. Avausjaksossa hän kertoi auliisti, kuinka "äijät ovat tarkempia kuin naiset". Moni huomasi nopeasti myös Miedon taipumuksen muiden neuvomiseen. Sitäkin on luvassa tänään lisää.


Vain nämä viisi ihmistä koko maailmassa tietävät, keitä Masked Singerin laulajat oikeasti ovat

iltalehti 08:07 21.03

Tänään laulukisassa esittäytyy kuusi uutta hahmoa. Vain viisi ihmistä Suomessa – ja koko maailmassa – tietää tällä hetkellä, keitä Peacock, Söpö, Kisu, Pupu, Alien ja Leijona oikeasti ovat. Saman viisikon tiedossa ovat myös jo viime viikolla oman debyyttinsä tehneiden Heinäseipään, Dragonin, Kanan, Hevosen ja Ampiaisen piilossa pidetyt henkilöllisyydet. Kisut, kanat, puput ja muut ovat absurdin laulukisan kilpailijoita. Masked Singerin ideana on arvuutella, kuka hahmoasun sisälle kätkeytyy. Hänen ei tarvitse olla ammatiltaan laulaja tai edes muusikko – mutta koko kansan tuntema hän tavalla tai toisella on. Viime viikon avausjaksossa selvisi jo, että meteorologi Pekka Pouta oli Shamaani.


Mathilda, 22, purskahtaa itkuun heti ensimmäisellä iltanuotiolla Temptation Islandilla – poikaystävän törttöily on liikaa

iltasanomat 18:37 18.03

Kyyneliltä ja suurilta tunteilta ei voida välttyä Temptation Island Suomen uusimman kauden avausjaksossa.


Ex on the Beach Suomi -ohjelman Niko suorapuheisena: ”Suurin turn off naisissa on lihavuus”

iltalehti 12:53 03.03

Niko kertoo suoraan, millainen nainen miellyttää hänen silmäänsä. Dplayn ja TV5:n Ex on the Beach Suomi-ohjelmassa kahdeksan sinkkua matkustaa paratiisisaarelle Karibialle. Unelmaloma saa pian dramaattisia käänteitä, kun sinkkujen entisiä kumppaneita alkaa saapua saarelle. Ohjelman avausjaksossa tutustutaan seikkailunhaluisiin sinkkuihin. 22-vuotias Niko kertoo hyvin suorapuheisesti, että naisen ulkonäöllä on hänelle suuri merkitys.


Yllätys Ex on the Beach Suomi -ohjelmassa – osa sinkuista tuntee toisensa: ”Ensimmäinen eksäni on jo täällä”

iltalehti 07:35 03.03

Ex on the Beach Suomi -sarjan sinkut yllättyvät ensimmäisen kerran jo tavatessaan toisensa. Dplay ja TV5 tuovat suositun Ex on the Beach -ohjelman suomalaisversion jälleen ruutuihin. Ohjelma on kuvattu Anguillan paratiisisaarella Karibialla. Kahdeksan rohkeaa suomalaissinkkua saa eteensä muistoja menneisyydestä, kun samaan kohteeseen saapuu tuttuja vuosien varrelta. Ohjelman avausjaksossa sinkut saapuvat saarelle yksi kerrallaan. Heti alussa koetaan yllätyksiä, kun osa sinkuista tuntee toisensa.


Suomalainen Miska Kajanus nähdään tänä iltana Moderni perhe -sarjassa – paljastaa mitä hittisarjan kulisseissa tapahtui: "Näki, että hän on aivan huippuammattilainen"

mtv 18:04 14.02

Miska Kajanus esitti suomalaista tiedemiestä Moderni perhe -sarjan yhdennentoista kauden avausjaksossa. 


Katso: Huuhkajat mukana tunnetun EM-kisaohjelman avausjaksossa

yle 15:21 12.02

Kohti jalkapallon Euro 2020 -kisoja ohjelmassa seurataan EM-joukkueiden valmistautumista kisoihin. Heti ensimmäisessä jaksossa on vuorossa Suomi.


Lotta Hintsa avautuu Extremepäiväkirjat-ohjelmassa: ”Nautin kun mulla on paha olla”

iltalehti 21:49 10.02

Lotta Hintsa kertoo TV5:n uutuussarjassa, miten hän nauttii joutuessaan epämukavuusalueelle. Viikonloppuna Pakistanin Broad Peak -vuorelta helikopterikyydillä pelastettu Lotta Hintsa on yksi TV5:n Extremepäiväkirjat-ohjelman päätähdistä. Sarjan avausjaksossa Hintsa kuvailee treeniään ja kertoo, mikä häntä motivoi kapuamaan vuorille.


Suomen huutokauppakeisari: Markun kummilapsi eturivissä - kuparipannusta käydään kova hintakilpailu

iltalehti 05:00 04.02

Kummipoika on asiaan kuuluvasti ostoaikeissa. Aki ja Heli Palsanmäki sekä apumies Markku Saukko eivät taukoa pidäkään, kun viime viikolla päättynyt Suomen huutokauppakeisarin 11. tuotantokausi vaihtuu tänään lennossa 12. kauteen. Heti avausjaksossa huutokauppaan saapuu kiinnostavia vieraita, kun eturiviin istahtaa tosi-tv-tähden sukulainen. Kyseessä on Markun kummipoika. – Tulin tänne sen takia, kun tuo Markku on kummisetäni. Olen monta kertaa ja monta vuotta Markulle uhannut, että tulen tänne huutokaupalle katsomaan meininkiä.


The Voice of Finlandista tuttu isä ja Junior MasterChefissä kisannut tytär tähdittävät uutta sarjaa

iltalehti 08:46 01.02

Robert ja Sara Brandao - ja muukin perhe - nähdään Bom apetitessa. Uuden kokkisarjan päätähdet eivät esittelyjä kaipaa, mikäli The Voice of Finland ja Junior MasterChef Suomi ovat tuttuja ohjelmia. Ensiksi mainitussa kisasi vuonna 2018 isä Robert Brandao ja jälkimmäisessä vuotta aiemmin hänen esikoistyttärensä Sara. Sara jatkaa tutusti kauhan varressa Bom apetitessa, ja nyt hänen seurakseen keittiöön hyppää iskä, joka ei ainakaan avausjaksossa laula nuottiakaan. Portugalia sitä vastoin opetellaan kolmikielisen perheen äidin Annamarin ja Saran johdolla. Robert on lähtöisin Brasiliasta, jossa puhutaan portugalia. Kotikieliä on vielä kaksi lisää: suomi ja englanti.


Marko "Mörkö" Anttila piiskasi julkkispappia suorassa lähetyksessä: "Löikö Mörkö isää?"

mtv 20:36 24.01

Possen avausjaksossa Löikö Mörkö isää? -kisassa kultaleijonat arvuuttelivat, livauttiko Marko ”Mörkö” Anttila kärpäslätkällä julkkispappi Kari Kanalaa takapuolelle.


Poliisit asettuivat hampurilaisjonoon – kuittailu alkoi heti: ”Ette kai te oikeasti saa palkkaa burgerin syönnistä?”

iltalehti 06:38 08.01

Vakavaa työtehtävää aiemmin suorittamassa olleiden poliisien hymy ei hyytynyt, vaikka naljailu tuntui pahalta. Poliisit-sarja palaa tänään ruutuun uusin osin. Kussakin jaksossa seurataan yhden työvuoron tapahtumia kolmen eri partion matkassa. Avausjaksossa ollaan muun muassa Helsingissä. Siellä Sami ”TP” Talonpoika ja hänen uusi partiokaverinsa Anssi Ahonen joutuvat heti kasvotusten perheväkivallan kanssa. Pariskunta on poliisille entuudestaan vanha tuttu, mutta tällä kertaa tilanne riistäytyy hieman käsistä. Miestä ollaan saattelemassa poliisiautoon ja siitä sitten putkaan selvittämään päätään, kun tämä yllättäen lyö Samia. Välikohtaus on ikävä ja siitä kirjataan rikosilmoitus virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.


Jouni Hynynen ja Mari Perankoski avautuvat Kimpassa-ohjelmassa seksielämästään: ”Se kestää 30 sekuntia ja sitten käsi lähtee lipeämään”

iltalehti 18:50 06.01

Kimpassa-ohjelman ensimmäisessä jaksossa Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus vierailevat Lappeenrannassa Jouni ja Mari Hynysen luona. Kimpassa on Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen juontama uutuusohjelma, jossa he vierailevat tunnettujen pariskuntien luona. Avausjaksossa vieraillaan näyttelijä Mari Perankosken ja muusikko Jouni Hynysen luona.


Tiesitkö? SuomiLOVE-laulaja kuuluu Sunrise Avenueen

iltalehti 08:44 21.12

Osmo Ikonen on monilahjakkuus, joka ei omia henkseleitään paukuttele. Eva Louhivuori ja Hanna Pakarinen saavat tänään tulikasteensa LOVEbandin uusina solisteina. On mukana kolmaskin laulaja: Osmo Ikonen. Osmo on vanha tuttu, ihan niin kuin SuomiLOVE-sarjan Mikko Kuustonen kuvailee kuudennen tuotantokauden avausjaksossa. Osmo ei periaatteessa kaipaa enää esittelyjä; onhan hän ollut mukana alusta asti. Mutta tehdään silti juuri niin: esitellään Osmo Ikonen. Hän ei omia henkseleitään paukuttele, vaikka syytä olisi.


Tuhosiko lasten­ohjelma salaisuuden Joulupukista? – Vanhemmat raivoissaan Ruotsissa: ”Istumme tässä huolestuneina”

iltasanomat 16:08 02.12

Joulupukki kertoo kalenterin avausjaksossa, että lähes kaikki vanhemmat laittavat jouluna tyynyn vatsan päälle ja esittävät Joulupukkia.


Ile Uusivuorelta hellyttävä paljastus Kokkisota-ohjelmassa: "Teen joka päivä aamiaisen koko perheelle"

mtv 16:33 28.11

Radio- ja tv-juontaja Ile Uusivuori nähdään Kokkisodan neljännen kauden avausjaksossa. Kiireinen kolmen lapsen isä kertoo hellyttävästä periaatteestaan, josta pitää kiinni joka aamu. 


Samuli on kaikkien aikojen nuorin leipurikisassa: ”Aivan hullua, että olen päässyt tänne”

iltalehti 10:19 11.11

Koko Suomi leipoo -sarja jatkuu tänään uusin jaksoin uudessa paikassa ja uuden tuomarin voimin. Samuli ja 11 muuta kotileipuria aloittavat tänään kisan siitä, kuka heistä on Koko Suomi leipoo -sarjan viidennen kauden paras. Samuli on kaikkien aikojen nuorin aikuisten kisassa mukana ollut leipuri. Hän on 14-vuotias. Aiemmin sama titteli on ollut 17-vuotiaan brittiläisen Martha Collisonin hallussa. – Tämä on aivan hullua, että olen päässyt näin nuorena tänne, Samuli ihmettelee avausjaksossa.


Mika Myllylän kylmäävä toteamus pureutui ex-vaimon mieleen – sanat ennakoivat kuolemaa jo vuosia aiemmin: ”Katsoi minua silmiin”

iltasanomat 07:15 02.11

Mika Myllylän entinen vaimo Suvi Paavola muistelee hiihtäjätähden kuolemaa Kaj Kunnas Exclusive -sarjan avausjaksossa.


Mika Myllylän kylmäävä toteamus pureutui ex-vaimon mieleen – sanat ennakoivat kuolemaa vuosia ennakkoon: ”Katsoi minua silmiin”

iltasanomat 07:15 02.11

Mika Myllylän entinen vaimo Suvi Paavola muistelee hiihtäjätähden kuolemaa Kaj Kunnas Exclusive -sarjan avausjaksossa.


Hot topics