Yli 200 sakkoa kolmessa tunnissa – tietyömaalla hurjastellaan surutta roimaa ylinopeutta MTV 21:05 16.03

Poliisin valvonta on paljastanut sadoittain ylinopeutta ajavia kuskeja Helsingin Itäväylällä sijaitsevalla tietyömaalla. 


Pakettiauto ajoi pysähdyksissä olleen rekan perään Lahdentiellä Mäntsälässä, henkilövahingoilta säästyttiin - palomestari: ”törmäyksessä kovat voimat” iltalehti 12:44 16.03

Syy törmäykselle on vielä epäselvä. Perjantaina noin kello puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä Mäntsälässä Lahdenväylällä tapahtui liikenneonnettomuus, jonka vuoksi liikenne Helsingin ja Lahden välillä oli poikki noin tunnin ajan. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jouni Savolaisen mukaan pakettiauto oli törmännyt Lahdenväylän reunaan pysähtyneen rekan perään. Rekka oli Savolaisen mukaan pysähtynyt tienvarteen rengasrikon vuoksi.


Järjestö: Syyrian armeija valtasi osia tärkeästä kaupungista Itä-Ghoutassa iltalehti 01:42 15.03

Syyrian armeija on keskiviikkona vallannut osia keskeisestä Hammuriyehin kaupungista Itä-Ghoutassa, kertoo Syyrian sotaa tarkkaileva Syrian Observatory for Human Right -järjestö. Järjestön mukaan armeija hyökkäsi kaupunkiin ja onnistui ottamaan osia siitä hallintaansa. Hyökkäyksen jäljiltä alue on tällä hetkellä jaettuna kolmen keskenään taistelevan sisällissodan osapuolen välillä. Hammuriyehia ympäröivä alue on Faylaq al-Rahmanin hallussa, mutta uutistoimisto AFP:n mukaan aluetta on pommitettu viime päivinä rajusti.


Ajo-oikeudeton törttöili poliisiauton edessä päin punaisia - kuljettaja kärähti amfetamiinista iltalehti 14:45 07.03

Autossa oli kyydissä kaksi matkustajaa, joista oli voimassa etsintäkuulutuksia. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartio odotteli kaikessa rauhassa Espoonväylällä Espoontien risteyksessä tiistai-iltana hieman yhdeksän jälkeen punaisten valojen vaihtumista vihreäksi, kun edessä oleva auto teki odottamattoman liikkeen. Auto lähti yllättäen ajamaan punaisia päin poliisiauton edestä. Poliisi pysäytti auton Gumbölentielle ja havaitsi pian, että auton kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta autoa kuljettava mies oli poliisin havaintojen mukaan olemukseltaan päihtynyt ja hikoili pakkasilmasta huolimatta. Lisäksi miehen puhe oli sammaltavaa. Suoritettu huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, ja miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineita.


Mies kaahasi kuorma-autolla kevyen liikenteen väylällä Helsingissä – jalankulkijat joutuivat väistämään MTV 13:21 07.03

Varastetulla kuorma-autolla poliisia paennut mies ajoi pitkin kevyen liikenteen väylää Mellunmäessä eilen illalla, tiedottaa poliisi. Pakoreitillä oli poliisin mukaan runsaasti jalankulkijoita.


Vaaratilanne tallentui videolle: Mies kaahasi kuorma-autolla kevyen liikenteen väylällä Helsingissä – jalankulkijalta täpärä pelastuminen MTV 13:21 07.03

Varastetulla kuorma-autolla poliisia paennut mies ajoi pitkin kevyen liikenteen väylää Mellunmäessä eilen illalla, tiedottaa poliisi. Pakoreitillä oli poliisin mukaan runsaasti jalankulkijoita.


Vaarallinen tilanne: Mies kaahasi kuorma-autolla pitkin kevyen liikenteen väylää Helsingissä – jalankulkijat onnistuivat väistämään MTV 13:21 07.03

Varastetulla kuorma-autolla poliisia paennut mies ajoi pitkin kevyen liikenteen väylää Mellunmäessä eilen illalla, tiedottaa poliisi. Pakoreitillä oli poliisin mukaan runsaasti jalankulkijoita.


Hurja takaa-ajo: mies pakeni poliisia jalkakäytäviä pitkin anastetulla kuorma-autolla Helsingissä - jalankulkijat joutuivat väistämään iltalehti 12:55 07.03

Välillä noin 40-vuotiaan miehen pakoreitti kulki myös kevyen liikenteen väylällä, jolloin jalankulkijat joutuivat väistämään kuorma-autoa. Muut autoilijat ja jalankulkijat joutuivat väistämään, kun mies pakeni poliisia anastetulla kuorma-autolla Helsingin Mellunmäessä tiistaina hieman ennen iltapäiväviittä eli pahimpaan ruuhka-aikaan. Liikenne pakoreitin varrella oli vilkasta. Kuorma-auto ajoi paon aikana myös kevyen liikenteen väylällä.


Veneyrittäjää kylmäsi, kun hän kuuli Lauttasaaressa kadonneesta 18-vuotiaasta - ”Olemme vuosien aikana todistaneet lukuisia vaaratilanteita” iltalehti 21:28 04.03

Veneyrittäjä kertoo laivaväylän Lauttasaareen olevan auki käytännössä vuoden ympäri, mutta heikoista jäistä ei varoiteta kulkijoita. Helsingin Lauttasaaressa venematkoja järjestävää yritystä johtava Mikko Karvonen kertoo huolen heränneen, kun hän luki uutisista alueella kadonneesta 18-vuotiaasta hiihtäjästä. Poliisi ei vielä lauantai-iltaankaan mennessä ollut löytänyt torstaiaamuna hiihtämään lähtenyttä nuorta.


Veneyrittäjää kylmäsi, kun hän kuuli Lauttasaaressa kadonneesta Rasmuksesta - ”Olemme vuosien aikana todistaneet lukuisia vaaratilanteita” iltalehti 19:29 03.03

Veneyrittäjä kertoo laivaväylän Lauttasaareen olevan auki käytännössä vuoden ympäri, mutta heikoista jäistä ei varoiteta kulkijoita. Helsingin Lauttasaaressa venematkoja järjestävää yritystä johtava Mikko Karvonen kertoo huolen heränneen, kun hän luki uutisista alueella kadonneesta 18-vuotiaasta hiihtäjästä Rasmus Räsäsestä. Poliisi ei vielä lauantai-iltaankaan mennessä ollut löytänyt torstaiaamuna hiihtämään lähtenyttä Räsästä.


Ikävää toimintaa hiihtoladulla Vantaalla: joku ajeli autolla latua pitkin ja jätti sen keskelle väylää iltalehti 17:26 03.03

Ladulle hylätty auto löytyi Vantaan Petikon lähistöltä. Iltalehden lukija teki lauantaina erikoisen löydön hiihtoladulta Espoossa sijaitsevan vesipuisto Serenan ja Vantaan Petikon väliltä. Thomas Hannus kertoo löytäneensä henkilöauton ladulta noin puolitoista kilometriä Petikon kaupunginosasta.


Yle: E18 halkoo nyt koko etelärannikon - moottoritietä voi huristella Maltalta Vaalimaalle iltalehti 13:43 03.03

E18-valtatien moottoritieosuus Haminasta Vaalimaalle on valmis, kertoo Yle. mukaan viimeisenä valmistui osuus Virolahdelta Vaalimaalle. E18-väylä jatkuu länteen aina Pohjois-Irlantiin asti. Haminan ja Vaalimaan osuuden hinnaksi tuli 550 miljoonaa euroa. Elinkaarimallilla hinta putosi noin 100 miljoonaa.


Auto törmäsi valopylvääseen Hämeenlinnan väylällä – palokunta irrotti kuljettajan autosta iltasanomat 20:35 02.03

Palokunta irrotti kuljettajan ruttaantuneesta autosta.


Anna: Laulaja Anna Hanskista isoäiti vain 47-vuotiaana iltalehti 12:08 01.03

Anna Hanski, 47, on tunnettu suomalainen iskelmälaulaja. Laulaja Anna Hanski kertoo tänään ilmestyneessä -lehdessä esikoisensa odottavan lasta. Hanskista tulee isoäiti 47-vuotiaana. Nenna-tyttären esikoisen laskettu aika on maaliskuussa. - Oma mummiuteni varmasti löytää väylänsä pikkuhiljaa. Toivon voivani olla mahdollisimman paljon läsnä lapsen arjessa. Mielelläni esittelen hänelle asioita, jotka kiinnostavat itseäni. Vien teatteriin ja konsertteihin, Hanski suunnittelee.


Rehukuorma syttyi palamaan – Seinäjoen itäväylä osin suljettu iltasanomat 09:06 24.02

Pohjoiseen menevä kaista on tukossa Seinäjoen itäväylällä.


Uskomatonta mutta totta: Norjan maalilla seisoi olympiapuolivälierässä puolisokea maalivahti - omissa soi kolmesti iltalehti 20:43 21.02

Norjan urakka jääkiekon olympiaturnauksessa päättyi keskiviikkoaamuna 6-1-puolivälierätappioon Venäjän olympiaurheilijoille. Moskovan TsSKA:ta seuratasolla edustava Mikhail Grigorenko vei venäläiset 1-0-johtoon, kun ottelua oli pelattu vajaat yhdeksän minuuttia. Grigorenko laukoi kiekon b-pisteen kaarelta tarkasti Norjan maalin takayläkulmaan ohi Lars Haugenin. Tämän jälkeen venäläiset tekivät avauserässä vielä kaksi lisämaalia ja menivät ottelussa menojaan. Norja vaihtoi ensimmäisellä erätauolla maalivahtia. Haugen tuli pois maalilta, ja loppupelin ajan tolppien välissä seisoi Henrik Haukeland.


Orpo ärähti: Valtiovarainministeriö ei valmistele tieverkkojen myymistä iltalehti 12:33 19.02

Valtiovarainministerin, kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan valtiovarainministeriö ei valmistele tieverkkojen myymistä. Väylävirastoon on tarkoitus keskittää valtion väyläomaisuus. Virasto ei käyttäisi julkista valtaa, jolloin se olisi myöhemmin helppo muuttaa yhtiömuotoiseksi. Iltalehti kertoi, että liikenne- ja viestintäministeriö kaavaili keväällä 2016 valtion väyläyhtiön perustamista, johon olisi tullut yksityisiä sijoittajia. Ministeri Anne Bernerin (kesk) tuolloin järjestämään sidosryhmätilaisuuteen osallistunut valtiovarainministeriön apulaisbudjettipäällikkö Juha Majanen oli ehdottanut, että valtio voisi teistä saaduilla varoilla rahoittaa tulevat taistelukonekaupat.


Susi liikkuu Seinäjoella keskustan alueella - ihmisiä kehotetaan välttämään eläintä iltalehti 23:29 16.02

Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa, että Seinäjoen keskustan ja taajaman alueella liikkuu susi. Poliisi on saanut yksittäisen suden liikkeistä lukuisia havaintoja perjantain aikana. Poliisin lähettämän tiedotteen mukaan eläin ei pääse poistumaan alueelta, koska Itäväylä on kauttaaltaan riista-aidattu ja vain liittymän kohdalla on aukkoja, josta se voisi päästä ulos.


Autoilija ilmoitti sittenkin törmänneensä suteen Turunväylällä – ei epäillä rikoksesta iltasanomat 09:02 15.02

Espoossa Turunväylällä suteen törmännyt autoilija ilmoitti sittenkin tapauksesta hätäkeskukseen ennen kuin poistui paikalta.


Poliisilta lisätietoa Espoossa löytyneestä sudesta – eläimeen törmännyttä autoilijaa ei epäillä rikoksesta MTV 08:58 15.02

Espoossa Turunväylällä suteen törmännyt autoilija ilmoitti sittenkin tapauksesta hätäkeskukseen ennen kuin poistui paikalta.


Uutiset