Valtteri Bottas ei ole luovuttanut - ”Kaikki on yhä mahdollista”

iltalehti 20:04 19.09

Valtteri Bottas tähtää yhä Lewis Hamiltonin ohi Valtteri Bottas vakuutti, että hänen tavoitteenaan on edelleen tallikaveri Lewis Hamiltonin lyöminen. Tosin sen toteutuminen tämän kauden aikana vaikuttaa mahdottomalta, koska britti on karannut jo 63 MM-pisteen päähän. Bottaksella on kuitenkin jatkosopimus ensi vuodesta, jolloin hän haluaa ottaa yhtä väkevän startin kaudelle ja jatkaa samalla tasolla läpi vuoden. Suomalainen johti MM-sarjaa viimeksi huhtikuun lopulla ajetun Azerbaidzhanin GP:n jälkeen.


Tätä Kimi Räikkösen huikeaa helmeä ei TV:ssä nähty – Italian GP tuotti jälleen eeppisen Jäämies-klassikon

MTV 07:15 10.09

Kimi Räikkösen suhde F1-autojen ratteihin oli koetuksella Azerbaidzhanin GP:ssä kaudella 2017, kun silloin Ferrarilla ajanutta suomalaista työnnettiin varikkosuoralla, vaikka häneltä puuttui ratti. Hieman vastaava tapahtuma nähtiin myös viikonloppuna Monzassa.


Valtteri Bottas hykerteli tyytyväisyyttään – onko lauantaina suomalaisen päivä? ”Tuntui erityisen nopealta”

iltalehti 08:34 13.07

Valtteri Bottas on valmis voittamaan Britannian GP:n. Valtteri Bottas pilasi Silverstoneen kerääntyneen F1-seurakunnan juhlat, kun hän jätti Lewis Hamiltonin kakkospaikalle perjantai-iltapäivän toisissa vapaissa harjoituksissa. Bottas on ollut ilman voittoa huhtikuun lopussa ajetun Azerbaidzhanin GP:n jälkeen, ja nyt nastolalainen haluaa pilata brittiyleisön suurin sankarin kotiinpaluun. Hamiltonin MM-johto on Itävallan epäonnistumisenkin jälkeen yhä 31 pistettä, joten Bottaksen olisi syytä käyttää tämä iskupaikka hyväkseen.


Chelsea murskavoitolla Eurooppa-liigan valtiaaksi - Arsenal romahti Sinisten salamamaaleihin

iltalehti 22:46 29.05

Chelsea voitti Arsenalin 4-1 Eurooppa-liigan loppuottelussa. Arsenal ja Chelsea matkasivat noin 4000 kilometrin matkan Azerbaidzhanin pääkaupunkiin. Ja vaikka tarjolla oli kahden lontoolaisseuran keskinäinen mittelö, avauksessa kentälle pääsi vain yksi englantilaispelaaja (Arsenalin Ainsley Maitland-Niles). Suurimmat uutiset kokoonpanossa liittyivätkin Chelseaan: maailmanmestari N’Golo Kanté oli tervehtynyt pelikuntoon.


Chelsea tekee reikäjuustoa Arsenalin puolustuksesta - Eurooppa-liiga värjäytyy Siniseksi

iltalehti 22:46 29.05

Chelsea johtaa Arsenalia jo 4-1 Eurooppa-liigan loppuottelussa. Arsenal ja Chelsea matkasivat noin 4000 kilometrin matkan Azerbaidzhanin pääkaupunkiin. Ja vaikka tarjolla oli kahden lontoolaisseuran keskinäinen mittelö, avauksessa kentälle pääsi vain yksi englantilaispelaaja (Arsenalin Ainsley Maitland-Niles). Suurimmat uutiset kokoonpanossa liittyivätkin Chelseaan: maailmanmestari N’Golo Kanté oli tervehtynyt pelikuntoon.


Chelsea matkalla Eurooppa-liigan mestariksi - Arsenalin unelma särkymässä Bakun illassa

iltalehti 22:46 29.05

Chelsea johtaa jo 2-0 Eurooppa-liigan loppuottelua. Arsenal ja Chelsea matkasivat noin 4000 kilometrin matkan Azerbaidzhanin pääkaupunkiin. Ja vaikka tarjolla oli kahden lontoolaisseuran keskinäinen mittelö, avauksessa kentälle pääsi vain yksi englantilaispelaaja (Arsenalin Ainsley Maitland-Niles). Suurimmat uutiset kokoonpanossa liittyivätkin Chelseaan: maailmanmestari N’Golo Kanté oli tervehtynyt pelikuntoon.


Chelsea iski ensimmäisenä - päättyykö Arsenalin kausi tuplapettymykseen?

iltalehti 22:46 29.05

Chelsea siirtyi 1-0-johtoon Eurooppa-liigan loppuottelussa. Arsenal ja Chelsea matkasivat noin 4000 kilometrin matkan Azerbaidzhanin pääkaupunkiin. Ja vaikka tarjolla oli kahden lontoolaisseuran keskinäinen mittelö, avauksessa kentälle pääsi vain yksi englantilaispelaaja (Arsenalin Ainsley Maitland-Niles). Suurimmat uutiset kokoonpanossa liittyivätkin Chelseaan: maailmanmestari N’Golo Kanté oli tervehtynyt pelikuntoon.


Arsenal ja Chelsea nyhjäsivät maalittoman avausjakson - maalipaikat kortilla Eurooppa-liigan finaalissa

iltalehti 22:46 29.05

Eurooppa-liigan finaali on käynnissä Bakun Olympiastadionilla. Arsenal ja Chelsea matkasivat noin 4000 kilometrin matkan Azerbaidzhanin pääkaupunkiin. Ja vaikka tarjolla oli kahden lontoolaisseuran keskinäinen mittelö, avauksessa kentälle pääsi vain yksi englantilaispelaaja (Arsenalin Ainsley Maitland-Niles). Suurimmat uutiset kokoonpanossa liittyivätkin Chelseaan: maailmanmestari N’Golo Kanté oli tervehtynyt pelikuntoon.


Onko tässä mitään järkeä? Fanit matkustavat hirveillä summilla Aasian rajalle Lontoon paikallispelin vuoksi

iltalehti 20:44 29.05

Eurooppa-liigan finaali pelataan keskiviikkona kahden lontoolaisjoukkueen välillä. Azerbaidzhanin pääkaupunki Baku isännöi tämän kevään Eurooppa-liigan finaalia. Syvällä Kaukasuksella sijaitseva isäntäkaupunki on jo aiheuttanut harmaita hiuksia sekä Arsenalin että Chelsean faneille. Heidän pitää nimittäin maksaa tuhansia euroja päästääkseen seuraamaan kahden lontoolaisjoukkueen taistelua europytystä ja sen tuomasta työrauhasta koko joukkueelle.


Poliisit tarkastavat fanien pelipaitoja – eivät saa kantaa Eurooppa-liigan finaalista turvallisuussyistä pois jääneen tähtipelaajan nimeä

MTV 17:44 29.05

Arsenalin tähtipelaaja Henrikh Mkhitarjan ei uskaltanut matkustaa turvallisuussyistä Eurooppa-liigan finaaliin, joka järjestetään Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa. Hänen joukkuetoverinsa olisivat halunneet tehdä kunniaa armenialaiselle, mutta Uefa kielsi tämän. Nyt useat brittimediat kirjoittavat, että poliisi tarkastavat fanien pelipaitoja siltä varalta, jos selässä olisi armenialaisen Mkhitarjanin nimi.


Arsenal julkaisi surullisen viestin - tähtipelaaja ei lähde Eurooppa-liigan finaaliin harvinaisesta syystä: Pelkää turvallisuutensa puolesta

iltalehti 20:08 21.05

Arsenalin armenialaistähti Henrikh Mkhitarjan ei pelaa Eurooppa-liigan tulevassa finaalissa, joka pelataan Armenian arkkivihollisen Azerbaidzhanin maaperällä. Arsenal julkaisi verkkosivuillaan tiedotteen, joka on melkoisen surullista luettavaa. Armenialaistähti Henrikh Mkhitarjan ei lähde joukkueen matkaan Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin, vaikka on täysin kunnossa. Syy on, murheellista kyllä, poliittinen. Naapurimaat Armenia ja Azerbaidzhan ovat verivihollisia, joilla ei ole ollut keskenään diplomaattisia suhteita vuosiin. Taustalla on maiden vuosikymmenten mittainen kiista Vuoristo-Karabahin alueesta, joka poiki täysimittaisen sodan viimeksi 1990-luvun alussa. Satunnaisia rajakahakoita on ollut varsinaisen sodan jälkeenkin.


Arsenalin Henrikh Mkhitarjan jää pois Eurooppa-liigan finaalista turvallisuussyistä

yle 14:41 21.05

Armenian ja finaalin järjestäjämaa Azerbaidzhanin välit ovat kireät, eikä armenialainen Mkhitarjan usko turvallisuutensa olevan taattu.


Puhelin lipsahti esiin täysin väärällä hetkellä, olympiapaikasta unelmoiva urheilija koki kamalan kohtalon – vastustaja ihmetteli lajiliiton toimintaa: ”Hän on saanut niin paljon paskaa”

iltalehti 11:22 19.05

Portugalilaisen Anri Egutidzen taival Bakussa käydyssä judoturnauksessa päättyi kiusallisella ja harmillisella tavalla. Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa oteltiin viime viikonloppuna iso judoturnaus – Baku Grand Slam – jossa oli mukana 431 urheilijaa kaikkiaan 57 maasta. Turnauksen kautta oli mahdollisuus parannella asemiaan ensi kesän olympiakisoja ajatellen. 81-kiloisten sarjassa otelleen Anri Egutidzen, 23, unelma uran ensimmäisestä olympiapaikasta koki turnauksessa kovan kolauksen, kun portugalilaisen taival päättyi Ruotsin Robin Pacekia, 28, vastaan käydyssä ottelussa vain 13 sekunnin jälkeen.


Dublinissa Israelin presidentti aloittaa Kausiennakko Red Wingsin merkitsi Mikä torjunta! palaa tamperelaisseuran riveihin Paljonpuhuvat kuvat FC Ruusuvuori voitti ”Syyskuun lopun

Hot topics