Hellyttävä ele – viimein Stanley Cupin voittaneen Nicklas Bäckströmin poika jakoi ylävitosia haastattelussa MTV 09:25 08.06

Washington Capitalsin pitkäaikainen varakapteeni Nicklas Bäckström voitti viimein Stanley Cupin. Hän omisti voiton perheille ja faneille.


HIFK:n osaomistaja Niklas Bäckström siirtyy Tapparaan – onko tässä moraalinen ongelma? Näin vastaa SM-liiga iltasanomat 11:17 23.05

Säännöt eivät estä Niklas Bäckströmin siirtoa Tapparaan.


Konkarivahti Bäckströmin liigaura jatkuu Tapparassa ? nuorille lupauksille myös sopimuksia jatkoaika.com 12:23 22.05

Tappara täydentää maalivahtiosastoaan kokeneella Niklas Bäckströmillä. Tamperelaisseura teki lisäksi jatksopimuksen hyökkääjä Anton Levtchin kanssa ja kiinnitti myös muita nuoria lupauksiaan.


Jymypaukku! 40-vuotias Niklas Bäckström siirtyy Tapparaan iltalehti 12:11 22.05

Tappara hankki maalilleen HIFK:ssa sivuun joutuneen konkarivahti Niklas Bäckströmin. Tamperelaisseura tiedotti tiistaina Bäckströmin, 40, yksivuotisesta sopimuksesta. Bäckströmin myötä kirvesrintojen maalivahtikaksikko on koossa ensi kautta varten. Toisena maalivahtina jatkaa 21-vuotias Christian Heljanko.


Kekäläisen nipulle kolmas tappio putkeen - seuraavassa pelissä veitsi kurkulla iltalehti 07:45 22.04

Washington Capitals kukisti Columbus Blue Jacketsin värikkäiden vaiheiden jälkeen jatkoajalla 4-3. Ottelun voittomaalista vastasi Nicklas Bäckström, kun ensimmäistä jatkoerää oli pelattu 11.53. Ruotsalaissentteri ohjasi Dimitri Orlovin siniviivakudin reppuun. Bäckströmin lisäksi isäntien sankari oli maalivahti Braden Holtby, joka torjui ottelussa 39 kertaa. Toisessa päässä Sergei Bobrovskille kertyi vain 25 koppia.


Niklas Bäckström herkistyi HIFK:n pronssijuhlissa - "Jotkut ovat käyttäytyneet niin kuin ei pitäisi" jatkoaika.com 09:30 21.04

Nicklas Bäckströmin kausi ja HIFK-ura päättyi lopulta positiiviseen muistoon, kun HIFK voitti melko erikoisen pronssiottelun. TPS ehti jo tuulettaa voittoa jatkoerässä, mutta videotarkistuksen jälkeen maali hylättiin. Seuraavassa vaihdossa HIFK:n kapteeni Lennart Petrell ratkaisi pronssimitalien kohtalon.


HIFK vei pronssit – Tunneskaala meni laidasta laitaan uusisuomi 22:36 20.04

HIFK nappasi perjantaina seurahistoriansa kymmenennen pronssin jääkiekon Liigassa, kun TPS kaatui jatkoajalla 3-2-lukemin. Maalivahtikonkari Niklas Bäckströmin ura loppui pronssimitali kaulassa - ainakin HIFK:ssa.


HIFK:lta yllätysveto pronssipeliin: Niklas Bäckström palaa kokoonpanoon iltalehti 14:18 20.04

TPS ja HIFK kohtaavat tänään SM-liigan pronssipelissä. Helsinkiläisnippu on nostanut koko kevään katsomossa istuneen Niklas Bäckströmin kokoonpanoon. Konkari aloittaa kuitenkin ottelun penkiltä. Bäckström pelasi edellisen kerran 29.12. JYPiä vastaan. Runkosarjassa miehelle kertyi vain seitsemän ottelua torjuntaprosentilla 89,43.


HIFK:lta yllätysveto SM-liigan pronssipeliin – viime vuoden puolella hyllytetty NHL-konkari kokoonpanossa! iltasanomat 13:24 20.04

Niklas Bäckströmin pitkä piina päättyy illalla.


Maija, 12, sai Sauli Niinistöltä yllättävän vastauskirjeen: ”Varmasti jossain kohtaa käyn tutustumassa pandoihin” iltalehti 07:33 26.03

Toisin kuin Maija, presidentti ei ole vielä nähnyt Lumia ja Pyryä. 12-vuotiasta keravalaisen Maija Backströmin postilaatikkoon kolahti perjantaina jotakin odottamatonta: "aika iso", Suomen vaakunalla varustettu kuori, joka sisälsi kirjeen varsin korkea-arvoiselta henkilöltä. "Hei Maija! Kiitos kirjeestäsi. Kysyit, olenko käynyt katsomassa Lumia ja Pyryä Ähtärissä. Mukava kuulla, että sinä olet päässyt käymään Ähtärissä. Se oli varmasti mukava matka. Minä en ole vielä nähnyt Lumia ja Pyryä, mutta varmasti jossain kohtaa käyn tutustumassa pandoihin. Toivotan sinulle oikein hyvää kevättä! Parhain terveisin Sauli Niinistö Tasavallan presidentti ja Lennu", lukee 16. maaliskuuta päivätyssä kirjeessä.


CNN Satelliittikuvat kasvamassa toista vuotta laki ja peittelevänsä Saudi-Arabian toimia pisteisiin ”Vegard

Uutiset