Santa Cruzin tulevalla kiertueella eivät viski- ja olutpullot kilise: ”Sopimus koko bändin kanssa, että kukaan ei juo tippaakaan alkoholia”

iltasanomat 22:54 17.10

Suomalaisyhtye Santa Cruz tähtää kovaa vauhtia maailmalle ja sunnuntaina starttaa bändin kiertue Yhdysvalloissa. Kiertueelle lähdetään tekemään kovaa työtä eikä kukaan saa juoda kiertueen aikana pisaraakaan alkoholia.


Jättiyllätys! Mikael Gabriel etsii uutta bändiä - laittoi paikan avoimeen hakuun

iltalehti 09:14 14.10

Tauolla oleva Mikael Gabriel haluaa nyt kasata itselleen uuden bändin. Jos unelmoit soittavasi Suomen eturivin artistin bändissä, nyt siihen tuli hyvä tilaisuus. Tauolla oleva räppäri Mikael Gabriel laittoi Facebook-sivuillaan ilmoituksen, jolla hakee itselleen jäseniä uuteen bändiin. – Attention please! Mä haluun kasata ympärilleni bändin! Sellaisen ryhmän, jonka kanssa voin kiertää pitkään, kun palaan taas keikkailun pariin, räppäri kirjoittaa.


Teflon Brothers aloitti myymällä kiljua ja nousi bileräpin suosikiksi: "Jos haukut Tefloneita, paljastat oman tyhmyytesi"

yle 16:59 11.10

Kymmenen vuotta sitten ensimmäisen levynsä julkaisseen bändin tarina on koottu kirjaksi, joka toimii myös suomalaisen hip hopin historiikkina.


Supersuositun XL5-poikabändin keulakuva muistelee 90-luvun hurjia vuosia: ”Tultiin lavalle ja yhtäkkiä alkoi sataa pulloja”

iltasanomat 07:45 11.10

Mika Ikonen muistetaan takavuosina supersuosioon nousseen XL5-poikabändin Micana. Nyt hän julkaisee musiikkia vuosien tauon jälkeen.


Yö-yhtyeen rumpali teki yllätys­ratkaisun – uusi ura urkeni bändin jätettyä keikka­lavat: ”Aika hyvin on mennyt”

iltasanomat 07:22 10.10

Ari Toikka siirtyi kiinteistönvälitysalalle Yö-yhtyeen poistuttua keikkarintamalta.


Punkbändi palasi Suomesta – selvisivät rajusta kolarista Venäjällä

iltasanomat 19:16 09.10

Venäläinen Pospish potom -yhtye esiintyi vastikään Turussa ja Helsingissä. Bändin kotimatka keskeytyi hurjan näköiseen turmaan.


Backstreet Boys -yhtyeen jäsenen suomalaiset sukujuuret paljastuivat yllättäen

iltalehti 10:43 08.10

Backstreet Boys -poikabändin Brianilla on DNA-testin mukaan myös suomalaisia sukujuuria. Backtreet Boys -bändin jäsenet julkaisivat äskettäin Youtubessa videon, jossa he paljastavat tehneensä sukujuuria selvittävän testin. Kukin jäsen on tehnyt sukujuuret paljastavan DNA-testin. Brianin testissä tuli ilmi, että hänellä on geeniperimää myös Suomessa. Brianin juurista yli 20 prosenttia on Englannista, yli seitsemän prosenttia Suomesta ja kaksi prosenttia Skandinaviassa. Hänessä on eniten irlantilaista, skotlantilaista ja walesilaista verta, yhteensä yli 70 prosenttia.


Neon 2 -yhtyeen hitin kertosäe on alkanut elää uutta elämää yllättävissä paikoissa – nyt selvisi tarina mannapuuron ja mansikoiden takaa

yle 20:40 03.10

Bändin kitaristi muisteli Puoli seitsemän -ohjelmassa myös hämmentävää ensikohtaamistaan solisti Jussi Rainion kanssa.


Muistatko Elonkerjuu-yhtyeen Johanna Koivun? Teki täydellisen elämänmuutoksen urallaan – Tältä hän näyttää nyt

iltalehti 19:40 30.09

Elonkerjuu-bändin viulisti vaihtoi musiikin henkiseen valmennukseen. Johanna Koivu, 45, tuli tunnetuksi Lauri Tähkä \& Elonkerjuu, sittemmin Elonkerjuu-yhtyeen viulistina. Elokuussa 2016 Koivu ilmoitti blogissaan, että Elonkerjuu-bändi lopettaa. Bändin pojat olivat asiasta hieman toista mieltä ja uutisoivat Facebookissa, ettei yhtyettä ole kuopattu, se on vain tauolla.


Andy McCoy antoi potkut bändinsä rumpalille päivää ennen paluukeikkaa: ”Mä nään heti bullshitin läpi”

iltalehti 09:01 29.09

Uuden levyn tehnyt Andy McCoy teki keskiviikkona odotetun paluukeikkansa Suvilahdessa Helsingissä. Rock n’ roll -legenda Andy McCoy teki odotetun paluunsa musiikin pariin julkaisemalla uuden soololevynsä 21st Century Rocks, joka näki päivänvalon perjantaina. Levyn julkaisukeikka nähtiin keskiviikkona Suvilahden TBA-ravintolassa. Pitkään ja pieteetillä tehtyyn levyyn McCoy on äärimmäisen tyytyväinen. Ilman draamaa ei kuitenkaan McCoyn paluu keikkapaikoille tapahtunut, nimittäin päivää ennen ensimmäistä keikkaa bändin rumpali sai potkut.


Metallica-yhtyeen nokkamies James Hetfield joutui vieroitushoitoon – bändin piti perua kokonainen kiertue

iltasanomat 09:53 28.09

James Hetfield on taistellut alkoholiriippuvuutensa kanssa jo vuosien ajan.


Elonkerjuu-yhtye paljasti hauskan tarinan bändin nimestä – halusivat hämätä levy-yhtiöitä

yle 20:34 25.09

20-vuotisjuhlavuotta viettävän Elonkerjuun alkuvuosina bändi teki lujasti töitä saadakseen demonsa läpi levy-yhtiöihin.


Marilyn Manson TV-sarjan tähdeksi – näyttelee viikinkihevibändin laulajaa

stara 21:00 21.09

Shokkirokkari Marilyn Manson tunnetaan parhaiten musiikkiurastaan, mutta hänet on myös


Elonkerjuu juhlii isosti 20-vuotista uraansa - lähettävät terveisensä bändin hylänneelle Lauri Tähkälle: ”Viimeksi nähtiin vuonna 2010”

iltalehti 06:22 16.09

Elonkerjuun mittarissa on komeat lukemat, vaikka bändi on joutunut luomaan nahkansa bändiläisvaihdosten myötä yhä uudestaan ja uudestaan. Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta ponnistava Elonkerjuu-yhtye juhlii tänä vuonna jo 20-vuotista taivaltaan. Viiden vuoden levyttämistauon jälkeen ulos puskettiin perjantaina XX-albumi ja yhtye suuntaa syksyn mittaan useita paikkakuntia kattavalle juhlakiertueelle. Nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat yhtyeen alkuperäisjäsenet, Simo Ralli, Antero Naali ja Lenni Paarma. Uusi solisti, Palava-yhtyeestä tuttu Osku Ketola on ollut mukana remmissä kaksi vuotta.


Elonkerjuu-yhtye selätti raskaat ajat – Lauri Tähkän lähtö bändistä on muille edelleen täysi mysteeri: ”Ei välejä ollenkaan”

iltasanomat 18:43 14.09

Elonkerjuu-yhtye on selvinnyt solistivaihdoksista ja onnistunut sementoimaan suosionsa livebändinä. Yhteys Lauri Tähkään on katkennut täysin.


Uutuuskirja paljastaa suomalaisen hevibändin raskaan arjen – yhtye rakasti keikkoja, mutta vihasi kiertueita: edes jättisumma ei saa palaamaan

iltasanomat 07:59 13.09

Sentenced vei metallimusiikkia Muhokselta maailmalle. Kiertue-elämä oli karua, sotkuista ja kosteaa.


Yö-muusikot yhdessä lavalla riitojen jälkeen – Yö Revisited -keikalla yllätysesiintyjä, hittikimara ja hiljainen hetki

iltasanomat 02:33 09.09

Tampereella hyvästeltiin menestysbändin perintö.


Muistatko vielä ysärin kovan rockbändin? Tarharyhmä teki näyttävän paluun Vain elämää -ohjelmassa

iltalehti 21:01 06.09

Maija Vilkkumaa yllätti Vain elämää -ohjelmassa kutsumalla lavalle lapsuuskaverinsa. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Antti Tuiskun päivää. Maija Vilkkumaa oli valinnut Tuiskun repertuaarista tulkittavakseen Tragedia-kappaleen. Hämmästys pöydän ääressä oli suuri, kun Vilkkumaa kutsui kanssaan lavalle takavuosien Tarharyhmä-yhtyeen, johon hän itsekin kuului.


Katkerat potkut Yö-yhtyeestä saanut kitaristi-Daffy paljastaa: bändin sotakirveet haudattiin Olli Lindholmin muistokeikan bäkkärillä – ”Kynnys oli suuri”

iltasanomat 14:09 05.09

Yö-yhtyeestä potkut saanut Daffy Terävä kertoo, kuinka hän sopi välejään muiden bändiläisten kanssa.


17-vuotiasta veristä naista hollantilais­perheen kuuluisimpia vankeja olleet tallin tilanteesta – Tupac Shakur, Son uudistuu - yhdessä Mauno Koivisto

Hot topics