BB-talossa kolmiodraaman ainekset: Jukka ja twerkkaaja-Milla käsi kädessä - joko Eevis jäi?

iltalehti 22:32 14.09

Jukka on osoittanut selkeää kiinnostusta twerkkaaja-Millaa kohtaan. Jukka ja Eeva-Leena ”Eevis” ovat ensimmäisestä viikosta asti viihtyneet tiiviisti yhdessä ja harrastaneet BB-talossa seksiä jo lukuisia kertoja. Pari on jo erotettukin toisistaan M/S Brotherella -viikkotehtävän aikana. He ovat myös eri kahleketjuissa BB:n antaman rangaistuksen myötä.


Tiedettiinkö BB-putoaja etukäteen? Poikkeuksellinen vedonlyönti herätti epäilyt: ”Data osoittaa, että putoaja on vuodettu”

iltalehti 10:38 10.09

Peliyhtiö Betsson havaitsi erittäin poikkeuksellista äänestyskäyttäytymistä ensimmäisen Big Brother -putoajan kohdalla. Big Brother -talosta joutui lähtemään ensimmäisenä kilpailijana Emma. Sunnuntai-iltana televisiosta suorana lähetyksenä näytetty häätöäänestys on perinteisesti ratkaistu katsojaäänien perusteella. Peliyhtiö Betsson kertoo havainneensa poikkeuksellista vedonlyöntiä BB:n ympärillä jo torstai-iltana, jolloin talon asukkaat nimesivät häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Emman lisäksi häätöäänestykseen joutuivat Tarina ja Timo, mutta käytännössä vain Emman putoamisen puolesta lyötiin vetoa.


Satoja kuutioita vettä valui kellarin lattialle ABB:n tiloissa Helsingin Pitäjänmäessä

iltasanomat 04:34 17.08

Vuoto on pysäytetty ja vesi poistettu.


ABB:n tiloissa iso vesivahinko Helsingin Pitäjänmäessä

iltasanomat 01:27 17.08

Sprinkleriputki on vuotanut.


Reetta vaihtoi nyrkkeilyn bikini fitnessiin: ”Ei murtunut nenää tai muuta” - Nousi nyt harvalukuiseen joukkoon

iltalehti 12:20 21.06

Reetta Kanniaisen kisakausi päättyi yllättäen jo toukokuussa, mutta syy oli paras mahdollinen. Hän saavutti ammattilaiskortin bikini fitnessissä ja liittyi harvalukuiseen suomalaishuippujen joukkoon. – Vieläkin on vähän vaikea uskoa, että mitä tuli tehtyä, hän kertoo. Vuoden 2017 SM-kultamitalisti ja MM-kutonen palasi tänä keväänä kisoihin välivuoden jälkeen. Toukokuussa hän saavutti ensin Fitness Classicissa yleisen sarjan kokonaiskisan voiton, sijoittui oman pituusluokkansa neloseksi EM-kisoissa ja kruunasi kevään kokonaiskisan voitolla IFBB:n Diamond Cupissa Budapestissä.


että kyytiin kostaa vaimonsa

Hot topics