Siepattu 19-vuotias nainen selvitti sijaintinsa kännykän karttapalvelun avulla – ja hälytti apua MTV 14:43 17.01

19-vuotias nuori nainen, joka väittää joutuneensa miesten sieppaamaksi on löydetty Belgiassa. Tytön onnistui selvittää sijaintinsa kännykän karttapalvelun avulla. Hän lähetti tiedot veljelleen, joka hälytti apua. Asiasta kertoo BBC. 


Tappavaa pallokalaa livahti myyntiin Japanissa – Kaupunki lähettänyt hätätiedotteen MTV 16:51 16.01

Japanilaisessa kaupungissa on vahingossa myyty ruoaksi myrkyllistä pallokalalajia fugua ennen kuin siitä oli poistettu myrkylliset osat. Asiasta kertoo kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.


Myanmar ja Bangladesh sopivat rohingya-pakolaisten palauttamisesta – moni väkivaltaa kokenut ei haluaisi palata MTV 16:25 16.01

Bangladesh ja Myanmar ovat sopineet aikataulusta satojentuhansien rohingya-muslimien palauttamiseksi. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Bangladesh pyrkii palauttamaan kaikki maahan saapuneet Myanmarin pakolaiset kahden vuoden sisällä.


Myanmar ja Bangladesh sopivat rohingya-pakolaisten palauttamisesta – moni on vastahakoinen palaamaan MTV 16:25 16.01

Bangladesh ja Myanmar ovat sopineet aikataulusta satojentuhansien rohingya-muslimien palauttamiseksi. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Bangladesh pyrkii palauttamaan kaikki maahan saapuneet Myanmarin pakolaiset kahden vuoden sisällä.


Kerrostalo romahti Belgiassa - syyksi epäillään kaasuvuodon aiheuttamaa räjähdystä iltalehti 02:38 16.01

Asuintalo romahti Belgian Antwerpenissa, kertoo BBC. Belgian Antwerpenin kaupungissa romahti kerrostalo maanantaina illalla. Paikallisen poliisin mukaan räjähdys johtui todennäköisesti kaasuvuodosta. Belgian poliisin mukaan arviolta 10-20 ihmistä on loukkaantunut. Poliisin mukaan kyseessä ei ole terrori-isku. Belgia on ollut korkeassa hälytystilassa vuodesta 2016 lähtien Brysselin pommi-iskujen jälkeen. Lähde:


Edesmenneen Cranberriesin laulajan Zombie-hitti ei jäänyt ysärille - Eminem nappasi juuri kertosäkeen uutuuskappaleeseensa iltalehti 21:28 15.01

The Cranberries -yhtyeen Zombie-hitti julkaistiin jo vuonna 1994, mutta Eminem toi sen uudelle vuosituhannelle. BBC uutisoi maanantaina The Cranberries -yhtyeestä tunnetun irlantilaismuusikko Dolores O'Riordanin kuolleen 46-vuotiaana. Kuolemasta ei toistaiseksi ole kerrottu lisätietoja. Laulajan tiedetään kärsineen selkäkivuista viime kesänä, jolloin yhtye joutui sen vuoksi perumaan keikkoja. Yksi The Cranberries -yhtyeen tunnetuimmista kappaleista on suomessakin hurjasti radiosoittoa saanut, vuonna 1994 julkaistu Zombie. Seuraavana vuonna yhtye voitti kappaleellaan MTV Europe Music Awards -palkinnon.


Tällainen oli kuolleen Cranberries-laulaja Dolores O'Riordanin viimeinen somepäivitys iltalehti 20:33 15.01

BBC uutisoi maanantaina irlantilaismuusikko Dolores O'Riordanin kuolleen 46-vuotiaana. Kuolemasta ei toistaiseksi ole kerrottu lisätietoja. Irlantilaisen The Cranberries -yhtyeen laulajana tunnetun Dolores O'Riordanin kuoleman on vahvistanut hänen edustajansa. 46-vuotias O'Riordan on kertonut julkisuudessa kärsineensä selkäkivuista. Niiden vuoksi yhtye joutui perumaan viime heinäkuussa kaikki loput kesän keikkansa. Yhtye tiedotti keikkaperuutuksista sosiaalisessa mediassa ja viittasi tiedonannossaan O'Riordanin selkävaivoihin. - Dolores on paranemaan päin, mutta ymmärrettävästi emme halua vaarantaa täyttä paranemista. Olemme olleet tosi innoissamme paluusta rundille ja musiikkimme jakamisesta kaikkien kanssa. Odotamme innolla, että näemme teitä kaikkia niin pian kuin mahdollista, yhtye kirjoitti.


Cranberries-laulaja Dolores O'Riordan on kuollut iltalehti 19:18 15.01

Dolores O'Riordan on kuollut 46-vuotiaana, BBC uutisoi. Irlantilaisbändin laulaja Dolores O'Riordan on kuollut äkillisesti Lontoossa, uutisoi. Naisen edustaja on vahvistanut kuoleman. Hän kertoo O'Riordanin olleen Lontoossa lyhyellä visiitillä studiossa yhdessä The Cranberries-yhtyeensä kanssa. Kuolemasta ei ole vielä tiedotettu enempää. Edustaja kertoo naisen perheen olevan musertunut suru-uutisesta ja toivoo, että he saisivat surra rauhassa.


ManU-legenda Ryan Giggs sai huippuluokan valmennustyön: Huuhkajien tähtipelaaja tylytti totaalisesti iltalehti 19:01 15.01

Walesin jalkapallon elävä legenda Ryan Giggs nimitettiin tänään Walesin jalkapallomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Giggs, 44, seuraa tehtävässä Chris Colemania, joka lähti Sunderlandin valmentajaksi marraskuussa. - En malta odottaa, että pääsen aloittamaan työt pelaajien kanssa, kun valmistaudumme elintärkeisiin loppuvuoden peleihin, Giggs sanoi BBC:n mukaan.


Kissat rakastavat luonto-ohjelmia kissapedoista – näin kävi television edessä stara 12:30 14.01

BBC:n tuorein luontodokumenttisarja, Big Cats, kiehtoo muitakin kuin vain ihmisiä.


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 14.01

BBC:n tuorein luontodokumenttisarja, Big Cats, kiehtoo muitakin kuin vain ihmisiä.


BBC: Syyriassa kaasuisku – ihmisiä hoidossa hengitysongelmien takia MTV 20:58 13.01

Lähellä Syyrian pääkaupunki Damaskoksen laitamilla on tehty kloriinia sisältänyt kaasuisku, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC siteeraten alueelta tulleita raportteja. 


BBC: Musta lumi ahdistaa tehdaskaupungin asukkaita Kazakstanissa: "Tukehdumme tänne" MTV 23:07 12.01

Kazakstanilaisessa Temirtaun kaupungissa lumipeite on värjäytynyt hiilenmustaksi, uutisoi BBC.


Suomalainen yritys teki tänään historiaa - laukaisi maailman ensimmäisen alle 100 kilon SAR-satelliitin kiertoradalle iltalehti 22:04 12.01

Uutissivusto BBC:n mukaan kukaan ei ole uskaltanut yrittänyt samaa aiemmin. Suomalainen start-up-yritys ICEYE on tehnyt tänään historiaa. Yritys laukaisi perjantaina maailman ensimmäinen alle 100 kilon SAR-satelliitin kiertoradalle. Samalla se on myös Suomen ensimmäinen kaupallinen satelliitti, yritys kertoo lehdistötiedotteessaan. Historiallisen suomalaisten kehittämästä satelliitista tekee juuri sen pieni koko. Brittien yleisradioyhtiö ylistää yrityksen saavutusta.


Uusi paljastus: Britannian kruununjalokivet piilotettiin sodan aikana keksipurkkiin natsien varalta iltalehti 15:01 12.01

Salaisuus oli niin tarkkaan varjeltu, että kuningatar Elisabetkin kuuli asiasta vasta nyt. Britannian mittaamattoman arvokkaat kruununjalokivet piilotettiin toisen maailmansodan aikana keksipurkkiin, joka haudattiin maahan Windsorin linnassa, paljastaa sunnuntaina esitettävä BBC:n dokumentti. Piilotusoperaation määräsi kuningas Yrjö VI, nykyisen kuningattaren Elisabetin isä.


Loistohotelli Ritzistä viedyt jalokivet on saatu takaisin iltasanomat 01:23 12.01

BBC:n mukaan kaksi epäiltyä on edelleen karkuteillä.


BBC: Kazakstanissa satoi mustaa lunta, asukkaat raivoissaan: ”Emme voi elää näin” iltasanomat 22:22 11.01

Kazakstanilaiset ovat yrittäneet herätellä sosiaalisessa mediassa hallitustaan Temirtaun saasteongelmaan. Temirtaussa satoi vuoden alussa mustaa lunta.


Meghan Markle sulki käyttäjätilinsä Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä iltasanomat 02:32 10.01

Prinssi Harryn kihlatulla oli BBC:n mukaan Instagramissa lähes kaksi miljoonaa seuraajaa.


Karu löytö kaivuutöiden yhteydessä - Saksalaissotilaiden ruumiita löytyi Tallinnasta MTV 18:47 09.01

Sadan saksalaissotilaan jäännökset on löydetty Tallinnasta kaivuutöiden yhteydessä, kertoo BBC.


"Salailevaa ja laitonta" – BBC:n Kiinan-toimituksen päällikkö syyttää yhtiötä palkkasyrjinnästä MTV 18:31 08.01

Britanniassa palkkasyrjintä on noussut jälleen otsikoihin, kun Britannian Yleisradion BBC:n Kiinan-toimituksen päällikkö erosi tehtävästään.


Uutiset