Kimi Räikkönen juhlii synttäreitä - F1-konkarin suosio hämmentänyt ex-tallikaveriakin: "En ymmärrä yhtään" iltalehti 06:18 17.10

Tänään 38 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen on yhä F1-sarjan suosituimpia kuskeja. Ei sitä selitä miehen someaktiivisuus. Ei kilpailukyky, eivätkä MM-pisteet. Ei sitä voi perustella läsnäolevalla ja yleisöä palvelevalla mediakäyttäytymiselläkään. - En ymmärrä yhtään, miksi Kimi Räikkönen on fanien suosikki. Toiset kuskit saavat parempia tuloksia ja ovat enemmän esillä mediassa, mutta hän on vain kaikkein suosituin, David Coulthard ihmetteli BBC:lle loppuvuodesta 2015.


Sir David Attenborough jyrähti muovin käytöstä: "Planeetan tulevaisuus on ihmiskunnan käsissä" iltalehti 02:21 16.10

Luontodokumenteistaan tunnettu Sir David Attenborough vaatii maailmaa vähentämään muovin käyttöä. Attenborough'n mukaan kyse on merien suojelusta. Hänen tuorein BBC:lle tekemänsä dokumenttisarja Blue Planet II käsittelee meriä ja siinä osoitetaan, minkälaista vahinkoa muovi aiheuttaa merille elinympäristönä. Tuoreen sarjansa ensi-iltatapahtumassa puhunut 91-vuotias Attenborough vaati maailmaa ryhtymään toimiin välittömästi.


Uutiset