Amerikkalaisnainen sai 500 dollarin sakot - toi maahan lentokoneesta välipalana saamansa omenan iltalehti 14:47 23.04

Pariisista Yhdysvaltoihin matkustanut Crystal Tadlock aikoi syödä omenan jatkolennollaan. Crystal Tadlock sai 500 dollarin sakot Yhdysvaltain tulliviranomaisilta tuotuaan maahan lentokoneessa välipalaksi saamansa omenan. Tadlock oli matkalla Pariisista Minneapolisin kautta Denveriin, kun "laiton" välipala löytyi hänen laukustaan Minneapolisin lentokentällä. BBC:n mukaan Tadlock oli ajatellut säästävänsä omenan jatkolennolleen Denveriin. Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiosto ei ole kommentoinut tapausta, mutta muistuttaa, että kaikki maataloustuotteet pitää ilmoittaa tullille.


Mykistävä maalimäärä vakuutti - Salah valittiin Valioliigan vuoden parhaaksi pelaajaksi iltalehti 08:57 23.04

Jalkapalloilijoiden ammattiliitto (Professional Footballers Association) palkitsi Mohamed Salahin eilen Valioliigan vuoden parhaaksi pelaajaksi. Egyptiläispelaajan valintaa ei voi pitää kovin suurena yllätyksenä, sillä Salah on dominoinut Valioliigan maalipörssiä mykistävällä tavalla. Liverpoolin ykköstykki on pyssyttänyt jo 31 maalia 33 ottelussa. Lisäksi hän on antanut vielä päälle peräti yhdeksän maalisyöttöä. - Tämä on kunnia etenkin siksi, että tästä äänestyksestä ovat vastanneet pelaajat, Salah totesi BBC:n mukaan voiton varmistuttua.


Vauva putosi kuudennesta kerroksesta Englannissa - äiti, 23, myönsi surman iltalehti 17:23 16.04

Gemma Procter myönsi tappaneensa 1,5-vuotiaan poikansa. 23-vuotias Gemma Procter on myöntänyt syyllisyytensä 1,5-vuotiaan poikansa Elliotin kuolemaan Britanniassa. Puolitoistavuotias poika putosi asuinrakennuksen kuudennen kerroksesta alas Länsi-Yorkshiren Bradfordissa viime lokakuussa. BBC:n mukaan lapsi putosi ikkunasta. Procterin oli määrä astella oikeuteen Bradfordissa tänään. Häntä syytettiin lapsensa murhasta.


Nyt jysähti! Tyson Fury palaa kehään ensi kesänä iltalehti 19:15 12.04

Entinen raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Fury on palaamassa kehään. BBC:n mukaan Fury palaa kehään Manchesterissä kesäkuun 9. päivä. Britti-iskijän vastustaja ei ole vielä selvillä. Fury ei ole otellut sitten marraskuun 2015, jolloin hän voitti Vladimir Klitshkon MM-ottelussa. Voiton myötä Fury sai itselleen IBF-, WBA- ja WBO-liiton vyöt.


Venäjän Lontoon-suurlähetystö onnitteli Julia Skripalia paranemisesta ja lähetti erikoisen viestin iltalehti 14:12 10.04

Suurlähetystö vaati todisteita siitä, että myrkytyksen uhria pidetään jossakin hänen omasta tahdostaan. Venäjän Lontoon suurlähetystö on onnitellut Twitterissä Julia Skripalia paranemisesta. Maaliskuun 4. päivänä isänsä kanssa murhayrityksen kohteeksi Britannian Salisburyssa joutunut Julia Skripal, 33, on päässyt pois sairaalasta. BBC:n mukaan Julia Skripal pääsi ulos sairaalasta maanantai-iltana, ja hänet vietiin salaiseen paikkaan.


Julia Skripal päässyt ulos sairaalasta iltalehti 11:48 10.04

Hermomyrkyllä myrkytetty ex-vakoojan tytär on viety salaiseen paikkaan, kertoo BBC. Hermomyrkky novitshokille altistunut Julia Skripal, 33, on päässyt sairaalasta, vahvisti Salisburyn aluesairaalan johtaja Christine Blanshard tiistaina. BBC:n mukaan Julia Skripal on päässyt ulos sairaalasta jo maanantaina, ja hänet on kuljetettu turvalliseen paikkaan. Julia Skripal ja hänen isänsä, Venäjän ex-agentti Sergei Skripal, 66, joutuivat murhayrityksen kohteeksi Britannian Salisburyssa maaliskuun 4. päivänä. Heidät löydettiin tajuttomina puistonpenkiltä keskellä kirkasta sunnuntaipäivää.


Lewis Hamilton julkaisi kuvan varikkotytöistä, poisti pikavauhtia - ”Kiitos Jeesus” iltalehti 13:30 09.04

Lewis Hamilton julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän vaikutti tukevan niin sanottujen varikkotyttöjen paluuta. Hamilton julkaisi Instagramissa kuvan, jossa näkyi varikkotyttöjä ja kysymys siitä, mitä mieltä kukin on, jos varikkotytöt olisivat mukana Monacon GP:ssä. Hamilton kirjoitti kuvan yhteyteen "kiitos Jeesus". Hamiltonilla on Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa. Muun maussa Britannian yleisradioyhtiö BBC:n ja Independent-lehden mukaan Mersu-kuski Hamilton kuitenkin poisti kuvan nopeasti näkyvistä.


Hakekaa kätilö! jatkuu tänään - ensin uusia erikoisjaksoja iltalehti 10:01 06.04

Brittidraaman uusi kausi käynnistyy kahden erikoisjakson jälkeen. Pidetty BBC:n brittisarja Hakekaa kätilö! jatkuu tänään uusin osin. Ensin on kahden esikoisjakson vuoro. Niiden perään käynnistyy varsinainen seitsemäs tuotantokausi. Tänään ja ensi viikolla ollaan jouluisissa tunnelmissa. Vuoden 1962 juhlapyhät ovat täynnä perinteitä, mutta nykyaikakin alkaa saavuttaa Nonnatus Housea. Itäisen Lontoon nunnat ja kätilöt saavat levysoittimen.


Youtube-ampuja harjoitteli ampumaradalla juuri ennen tekoaan – keskusteli poliisin kanssa vain tunteja aiemmin iltasanomat 10:40 05.04

Kolmea ihmistä Youtube-videopalvelun pääkonttorilla Kaliforniassa ampunut nainen kävi ampumaradalla juuri ennen tekoaan, viranomaiset kertoivat BBC:n mukaan.


Lontoossa murhataan jo enemmän ihmisiä kuin New Yorkissa - viimeisin uhri 17-vuotias tyttö iltalehti 15:31 03.04

Lontoon surmaluvut ohittivat historiallisesti New Yorkin ensimmäistä kertaa. Kahden viime kuun aikana Lontoossa on surmattu väkilukuun suhteutettuna ja absoluuttisina lukuina enemmän ihmisiä kuin suunnilleen samankokoisessa New Yorkissa. Helmi-maaliskuussa Lontoossa aloitettiin BBC:n mukaan 37 murhatutkintaa ja New Yorkissa 32. Tammi-maaliskuun tilastoissa New York on edellä luvuin 50-45. Tuorein henkirikoksen uhri oli 17-vuotias tyttö, joka sai surmansa luodista Tottenhamissa Pohjois-Lontoossa. Hänet löydettiin maanantai-iltana ammuttuna ja todettiin kuolleeksi paikan päällä.


Papua-Uudella-Guinealla voimakas maanjäristys iltalehti 04:23 30.03

Asiantuntijoiden mukaan järistys tapahtui noin 10 kilometrin syvyydessä, kertoo BBC. Saarivaltio Papua-Uutta-Guineaa on vavisuttanut voimakas maanjäristys. Yhdysvaltojen geologian tutkimuskeskuksen USGS:n mukaan järistys oli voimakkuudeltaan 6.9 magnitudia. Asiasta uutisoi muun muassa BBC. BBC:n mukaan järistys tapahtui noin 10 kilometrin syvyydessä reilun 160 kilometrin päässä Uuden-Britannian saarella sijaitsevasta Rabaulin kaupungista.


Mitä jos sote-palveluita tuottava yritys menee konkurssiin? Näin kävi Isossa-Britanniassa, ja koko maa meni sekaisin - Suomi varautuu kolmella tavalla iltalehti 07:31 27.03

Isoa-Britanniaa on alkuvuodesta vavisuttanut jättimäisen huoltopalveluyrityksen konkurssi, jonka vaikutukset ulottuvat satoihin julkisiin laitoksiin. Kuinka Suomen sote-uudistuksessa on varauduttu yksityisten palveluntuottajien konkurssiriskiin? Isossa-Britanniassa uutisoitiin tammikuussa jättimäisen huoltopalveluyrityksen Carillionin ajautuneen konkurssiin. Ympäri maata lukuisiin kouluihin, vankiloihin ja sairaaloihin huoltopalveluita tuottaneen Carillionin konkurssi on aiheuttanut epävarmuutta ja huolta julkisten palveluiden toimivuudesta. BBC:n mukaan konkurssiin ajautuneella yhtiöllä oli yhteensä 20 00 työntekijää Isossa-Britanniassa ja 450 sopimusta valtion kanssa.


Tänään tv:ssä: NASA lähettää sukellusveneen avaruuteen iltalehti 06:13 21.03

Sukellusvene on lähdössä Saturnuksen Titan-kuuhun. Jo Charles Darwin (1809-1882) sen tiesi, että vesi on edellytys elämälle. Pitkään luultiin, että valtameriä on vain maapallolla, mutta tätä nykyä tiedetään paremmin. Meriä löytyy eri puolilta aurinkokuntaa. BBC:n tiededokumentissa Aurinkokunnan valtameret etsitään elämää paikoista, joissa sen olemassaoloa on aiemmin pidetty mahdottomana. NASA aikoo jopa lähettää eräälle Saturnuksen kuun valtamerelle sukellusveneen. Titanista tiedettiin ennen vuotta 2005 suhteellisen vähän. Sitä pidettiin vain oranssina kuuna, joka vaikutti täysin elottomalta paksuine kaasukehineen. Titanin ohittanut luotain paljasti kuitenkin, että sen pinta muistutti paljon maapalloa. Pintaa läikittävät järvialueet. Ne eivät kuitenkaan koostu vedestä, vaan metaanista. Lämpötila on 180 miinusastetta.


Äärioikeisto hyökkäsi Jose joutunut Veera kohtalokas lähtenyt urheilupomo löi soittajille lomasaarella – useita maata ”hävisi heti” pakomatka saa hyytyä sopimukset purettu yhteisymmärryksessä toisensa -

Uutiset