Mercedeksen vastaus seksibotin härskille kysymykselle räjäytti pankin

iltalehti 22:54 26.03

Hopeanuolen vastaus oli parasta, mitä näille roskatileille voi huomiona suoda. F1-sarja tarjoaa faneilleen lisäherkkua tulevana viikonloppuna, kun se esittää kauden 2014 Bahrainin GP:n kokonaisuudessaan Youtube-kanavallaan. Kilpailu muistetaan yhtenä modernin V6-turbohybridiaikakauden parhaimmista. Mercedes-kuljettajat Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kävivät radalla jännittävän, mutta reilun kaksintaistelun. Kaksikko taisteli useaan otteeseen rengas rengasta vastaan, kärkipaikan vaihtuessa useampaan kertaan. Kilpailun jälkeen molemmat osapuolet olivat täpinöissään kaksintaistelusta, eikä myöhemmin tulehtuneista väleistä ollut tuolloin tietoakaan.


F1-sarjan ilopilleri nauratti tuhansia faneja suorassa lähetyksessä – kollegalta jäätävä kuitti kolarin jälkeen

iltalehti 12:59 23.03

Lando Norrisin virtuaaliformulakisa ei mennyt ihan nappiin. Formula ykköset ovat toistaiseksi tauolla koronaviruspandemian vuoksi. Niinpä F1-sarja päätti lanseerata virtuaalisen GP-sarjan, jota ajetaan peruttujen osakilpailujen tilalla. Ensimmäinen virallinen virtuaalikisa ajettiin sunnuntaina Bahrainin radalla. Oikeista F1-kuskeista mukana olivat McLarenin Lando Norris ja Williamsin Nicolas Latifi, mutta ykköseksi kaasutteli Renault’n akatemiaan kuuluva F2-kuski Guanyu Zhou.


F1-kuski aloitti soittelun kollegoilleen suorassa lähetyksessä – hillitön kuittailu kuului liki 100 000 seuraajalle

MTV 09:16 23.03

F1-sarjan kisakuskina ajava Lando Norris joutui heikon nettiyhteyden takia seuraamaan oman autonsa kulkua automaattiohjauksella sunnuntain Bahrainin eSport-kisassa. McLaren-kuski alkoi aikansa kuluksi soitella kollegoilleen.


F1-kauden alku venyy jälleen – Bakun GP peruttiin

iltalehti 08:30 23.03

Formulakausi 2020 ei ehtinyt alkaa ennen koronakriisiä. Australian GP:n perumisen jälkeen F1-kalenteria on runnottu uuteen uskoon vauhdilla. Viime torstaina sarja vahvisti, että Hollannin, Espanjan ja Monacon osakilpailut on siirretty tai peruttu. Sitä ennen saman kohtalon olivat kokeneet Bahrainin ja Vietnamin kisat.


Autosport: F1-kauden alku venyy jälleen

iltalehti 08:30 23.03

Formulakausi 2020 ei ehtinyt alkaa ennen koronakriisiä. Australian GP:n perumisen jälkeen F1-kalenteria on runnottu uuteen uskoon vauhdilla. Viime torstaina sarja vahvisti, että Hollannin, Espanjan ja Monacon osakilpailut on siirretty tai peruttu. Sitä ennen saman kohtalon olivat kokeneet Bahrainin ja Vietnamin kisat.


Max Verstappenin korvaajaksi olympiasankari – illan F1-kisan kuskikaartista tihkuu mielenkiintoisia tietoja

MTV 12:56 22.03

Sunnuntai-iltana käynnistyvässä F1-virtuaalisarjassa tallit ajavat vastakkain eSportsin keinoin oikeiden kisojen ollessa tauolla koronaviruksen takia. Ensimmäisenä vuorossa oleva Bahrainin kisa on seurattavissa C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.


Max Verstappanin korvaajaksi olympiasankari – illan F1-kisan kuskikaartista tihkuu mielenkiintoisia tietoja

MTV 11:59 22.03

Sunnuntai-iltana käynnistyvässä F1-virtuaalisarjassa tallit ajavat vastakkain eSportsin keinoin oikeiden kisojen ollessa tauolla koronaviruksen takia. Ensimmäisenä vuorossa oleva Bahrainin kisa on seurattavissa muun muassa F1-sarjan Facebook-, YouTube- ja Twitch-kanavien kautta.


F1-kausi alkaa sunnuntaina täysin ainutlaatuisella tavalla: kuljettajat ottavat toisistaan mittaa virtuaalisesti!

MTV 12:58 20.03

Kun F1-kauden seitsemän ensimmäistä osakilpailua on joko peruttu tai siirretty järjestettäväksi myöhäisempänä ajankohtana, sarjan johto ei ole jäänyt seisomaan tumput suorina. Kausi käynnistetään virtuaalisesti, ja ensimmäinen kisa ajetaan jo tänä viikonloppuna Bahrainin radalla.


Nyt se on varmaa: Monacon GP perutaan, F1-kausi alkaa aikaisintaan kesällä

iltalehti 17:26 19.03

Formula 1 -sarja tiedotti kolmen osakilpailun siirtämisestä määrittelemättömään ajankohtaan. Torstaina F1 kertoi, ettei Hollannin (3.5.), Espanjan (10.5.) ja Monacon (24.5.) kilpailuja ajeta alkuperäisen aikataulun mukaan. Kausi alkaa siis näillä näkymin aikaisintaan Azarbaidjanissa kesäkuun alussa. Aikaisemmin kalenterista oli siivottu pois Australian, Bahrainin ja Vietnamin kisat.


Bahrainin ja Vietnamin F1 -osakilpailut siirtyvät eteenpäin – kausi käynnistynee toukokuussa Euroopasta

yle 14:59 13.03

Jo aiemmin Kiinan osakilpailua oltiin siirretty huhtikuulta eteenpäin.


Vahvistus: Bahrainin ja Vietnamin F1-osakilpailut on siirretty – kausi saattaa alkaa Monacosta

MTV 14:39 13.03

F1-kauden toinen ja kolmas osakilpailu, Bahrainin ja Vietnamin GP siirretään myöhempään ajankohtaan koronaviruspandemian vuoksi.


Peruutukset F1-sarjassa eivät jää tähän – talliväellä vaikeuksia päästä seuraavaan kisaan

iltasanomat 09:10 13.03

Seuraavaksi peruutusvaarassa on Bahrainin GP-kisa.


Australian GP:n peruminen on taloudellisesti kova kolaus, mutta imagollisesti tärkeä ratkaisu: "He eivät voi sivuuttaa koronavirusta

yle 06:43 13.03

F1-kilpailu on peruttu edellisen kerran kokonaan vuonna 2011, jolloin arabikevät pakotti perumaan Bahrainin GP:n.


Valtteri Bottas haluaa ajaa koronaviruksesta huolimatta: ”Sen takia olen täällä”

MTV 09:26 12.03

Mercedes-kuski Valtteri Bottas ymmärtää yleisen huolen koronaviruksen leviämisestä F1-varikolla, mutta haluaisi silti, että Australian ja Bahrainin kisat päästään viemään suunnitellusti loppuun.


Lähde: F1-sarja pohtii radikaalia ideaa – kaksi kisaa samalla radalla, tiimit jäisivät välissä karanteeniin

MTV 13:33 11.03

Pelko koronaviruksen leviämisestä F1-varikolla on saanut sarjaa järjestävän tahon pohtimaan kahden osakilpailun ajamista Bahrainin radalla, uutisoi F1-sivusto GP Today.


Kova päätös: Bahrainin F1-osakilpailu ajetaan tyhjille katsomoille

yle 10:48 08.03

Formula ykkösten Bahrainin GP:hen ei päästetä lainkaan yleisöä.


Kaksi F1-kisaa vaarassa koronavirusepidemian vuoksi – Bahrainin GP:n tilanne kävi jo todella tukalaksi

MTV 14:16 03.03

Koronavirusepidemia saattaa sotkea F1-kauden alkua merkittävällä tavalla.


Käsittämätön veto! Bahrainin Naserin edellä enää Koch ja Kratochvílová!

yle 00:16 04.10

Bahrainin Salwa Eid Naser yllätti itsensäkin naisten 400 metrin finaalissa.


Hot topics