Bayern haki pisteet BayArenalta - Jolle ei mahtunut edes penkille iltalehti 23:38 12.01

Bayern München voitti Bayer Leverkusenin 3-1. Bundesliigan kevätpuolisko käynnistyi suomalaisittain pienellä pettymyksellä. Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich ei löytänyt tilaa Joel Pohjanpalolle edes kotijoukkueen vaihtopenkiltä, kun Tehtaan 11 kutsui Bayern Münchenin kylään. Toki Herrlichin ratkaisun takana voi olla puhdas matematiikka: Bayernia vastaan ei kannata lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään ja hänen avauksessaan oli jo viisi varsin offensiivisesti ajattelevaa pelaajaa: Leon Bailey, Kai Havertz, Karim Bellarabi, Julian Brandt ja Kevin Volland.


23-vuotias nainen myy neitsyytensä – huutokauppa järjestetään verkossa stara 09:00 07.01

Amerikkalainen 23-vuotias Bailey Gibson on saanut ankaran ja kristillisen kasvatuksen.


Viihdelehti Stara.fi stara 09:00 07.01

Amerikkalainen 23-vuotias Bailey Gibson on saanut ankaran ja kristillisen kasvatuksen.


Kuukauden parhaaksi valittu Tuukka Rask hehkutti ykköstähteyttään uusisuomi 00:47 04.01

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask vaikutti aidosti onnelliselta, kun hänet oltiin valittu NHL:n kuukauden pelaajaksi. Tiistaina NHL ilmoitti valinneensa Raskin joulukuun ykköstähdeksi. Perintöprinsseiksi nousivat New York Islandersin hyökkääjä Josh Bailey ja Tampa Bay Lightningin maalinsylkijä Nikita Kutsherov.


Harras kristitty Bailey, 23, säästi itseään avioliittoa varten, mutta poikaystävän pettämisrumba muutti mielen - huutokauppaa nyt neitsyytensä iltalehti 19:38 02.01

Yhdysvaltalaisnainen pettyi lieron kumppanin käytökseen ja päätti muutta elämänsä suunnan. Bailey Gibson on 23-vuotias nainen, joka haluaa myydä neitsyytensä huutokaupassa. Gibson odottaa parhaillaan korkeinta tarjousta. Gibsonin kohdalla päätös on radikaali, sillä hän on saanut kristillisen kasvatuksen. Gibson kasvoi adoptiovanhempien kanssa Kaliforniassa. Hän ei saanut katsoa televisiota tai kuunnella mitään muuta kuin hengellistä musiikkia. Tyttökoulussa opiskelleella Gibsonilla ei ollut nuorena poikiin minkäänlaista kontaktia.


Maittava jälkiruokaresepti: Baileys-vanukkaat aikuisille! stara 12:00 16.12

Suomalaiset osaavat panostaa nykyisin juhlatarjoiluihin kansainvälisemmällä otteella. Uudenvuodenvastaanotolla voidaan tarjoilla


Amerikkalaisnainen katosi Tinder-treffeillä kuukausi sitten - löytyi nyt kuolleena iltalehti 15:58 07.12

Kuukausi sitten Tinder-treffeillä kadonnut Sydney Loofe löytyi maanantaina kuolleena. Nebraskasta Lincolnin kaupungista kotoisin ollut Sydney Loofe, 24, nähtiin elossa viimeksi 15. marraskuuta, kun hän meni tapaamaan treffeille Bailey Boswell -nimistä naista. Bailey Boswell, 23, ja hänen asuinkumppaninsa Aubrey Trail, 51, ovat nyt poliisin hallussa, kertoo BBC.


Uutiset