Sankaripilotti laskeutui sokkona onnistuneesti Istanbulin lentokentälle iltalehti 13:42 01.08

Jättimäiset rakeet olivat rikkoneen ohjaamon tuulilasin ja autopilotin. Turkkilaisen lentoyhtiön Atlasglobalin kone oli juuri noussut Atatürkin lentokentältä Istanbulissa viime viikon torstaina. Kone oli matkalla Erkaniin Pohjois-Kyprokselle. Koneessa oli 121 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Muutaman minuutin lennon jälkeen 1 300 metrin korkeudessa kone osui rajuun raekuuroon. Rakeet olivat kananmunan kokoisia. Airbus A320:n keula meni murskaksi ja ohjaamot lasit hajosivat niin, että niistä ei nähnyt läpi.


Nokia-puhelimia valmistavan HMD Globalin toimitusjohtaja jättää yhtiön iltalehti 18:36 19.07

Nokia-puhelimia lisenssillä valmistavan HMD Globalin toimitusjohtaja Arto Nummela jättää yhtiön. Yhtiö tiedotti keskiviikkona, että päätös tehtiin yhteisymmärryksessä Nummelan ja yhtiön hallituksen välillä. Tarkempaa syytä Nummelan lähtöön ei kerrottu. Tiedotteessa kerrottiin, että päätös tulee voimaan heti.


Turisteille syötetään koiranlihaa suomalaisten suosikkikohteessa – dokumentti paljastaa järkyttäviä tietoja bisneksestä iltasanomat 10:58 10.07

Koiria teurastetaan julmasti Balin paratiisisaarella Indonesiassa ja riskejä koituu myös koiranlihaa tietämättään syöville ihmisille, Australian yleisradioyhtiö kertoo.


Turisteille syötetään koiranlihaa suomalaisten suosikkikohteessa – Dokumentti paljastaa järkyttäviä tietoja bisneksestä iltasanomat 16:06 20.06

Koiria teurastetaan julmasti Balin paratiisisaarella Indonesiassa ja riskejä koituu myös koiranlihaa tietämättään syöville ihmisille, Australian yleisradioyhtiö kertoo.


Neljä ulkomaalaista pakeni tunnelia pitkin vankilasta Balilla iltalehti 12:56 19.06

Tunneli oli 12 metriä pitkä. Poliisi etsii neljää vankikarkuria Balin lomasaarella Indonesiassa. Kaikki karkurit ovat ulkomaalaisia. Australialainen Shaun Davidson, bulgarialainen Dimitar Iliev, intianalinen Sayed Said ja malesialainen Tee Kok King ryömivät vapauteen Kerobokanin vankilasta 12 metriä pitkän tunnelin kautta. Viranomaiset uskovat, että sen kaivamiseen on mennyt vähintään viikko. Vedellä täyttynyt 50 x 75 sentin kokoinen tunneli ja miesten pako havaittiin maanantain laskennassa aamukahdeksalta, Balin poliisin tiedottaja Hengky Widjaja kertoo uutistoimistoille. Nelikko on paennut maanantain vastaisena yönä tai aamurukouksen aikaan.


Uutiset