Barkov ei ole enää NHL:ssä aliarvostettu sentteri – "En oikein malttaisi edes odottaa kauden alkua" yle 08:09 17.08

Lahdessa järjestettiin perjantaina Alumni All Stars -tapahtuma, jossa paikalla oli myös joukko nykyisiä NHL-suomalaistähtiä.


Aleksander Barkov näytti muille mallia, nyt Kaapo Kakko kerää hurjaa ylistystä - ”Kaapo on kuin tehty NHL:ään” iltasanomat 20:04 16.08

Aleksander Barkov tietää, mikä Kaapo Kakkoa odottaa tänä syksynä.


Palmujen alla kytee uusi toivo – NHL:n aliarvostetuimmaksi pelaajaksi jälleen valittu Aleksander Barkov tyytyväinen seuran toimintaan: "En olisi voinut pyytää enempää" MTV 11:00 14.08

Vuonna 1993 perustettu Florida Panthers on läpi historiansa pyörinyt lähinnä menestymättömyyden kierteessä, mutta nyt seura purjehtii myötätuulessa.


Oho! Suomalainen NHL-maalivahti valitsi poikkeuksellisen kesätreenijoukkueen – ei aiempia sidoksia ruotsalaisseuraan iltalehti 17:06 12.08

Juuse Saros harjoittelee SHL:n HV71:n kanssa tämän viikon. NHL-seura Nashville Predatorsia edustava maalivahti Juuse Saros nähtiin maanantaina varsin poikkeuksellisessa paikassa pitämässä torjuntakuntoaan yllä. Kuten monet muutkin suomalaiskiekkoilijat, Saros pitää kuntoaan yllä eurooppalaisen seurajoukkueen harjoituksissa. Suomalaisista esimerkiksi Aleksander Barkov on treenannut Tampereen Tapparan kanssa.


Jokinen, Laine, Barkov ja vaikka ketä – Jussi Jokinen All-Stars jälleen menestys jatkoaika.com 13:00 10.08

Jo yhdeksännen kerran järjestetty Jussi Jokinen All Stars -tapahtuma veti Kalajoelle runsaasti yleisöä jo päivän ulkoilmaohjelmaan. Illan hyväntekeväisyysottelun JHT:n ja Jussi Jokinen All Starsin välillä veti myös väkeä Pirkonsuon jäähallin ollessa lähes loppuunmyyty.


Jokinen, Laine, Barkov ja vaikka ketä - Jussi Jokinen All-Stars jälleen menestys jatkoaika.com 13:00 10.08

Jo yhdeksännen kerran järjestetty Jussi Jokinen All Stars -tapahtuma veti Kalajoelle runsaasti yleisöä jo päivän ulkoilmaohjelmaan. Illan hyväntekeväisyysottelun JHT:n ja Jussi Jokinen All-Starsin välillä veti myös väkeä Pirkonsuon jäähallin ollessa lähes loppuunmyyty.


Jokinen, Laine, Barkov ja vaikka ketä jatkoaika.com 13:00 10.08

Jo yhdeksännen kerran järjestetty Jussi Jokinen All Stars tapahtuma Kalajoella veti runsaasti yleisöä jo päivän ulkoilma-ohjelmaan.


Aleksander Barkov ihmettelee Floridan surkeita kauden aloituksia – nimeää oman esikuvansa sarjassa: "Hän on ansainnut kaiken, mitä viime kaudella voitti" MTV 06:30 08.08

Tuttu ja turvallinen on sanonta, mikä voisi kuvailla NHL-ammattilaiselle hyvän kesäloman rakennetta. Perhe, kaverit, treenaaminen, mökki. Näistä on koostunut myös seurahistorian etukäteen yhteen mielenkiintoisimmista kausista valmistautuvan Florida Panthersin kapteenin Aleksander Barkovin kesä vuosimallia 2019.


Aleksander Barkovin uusi valmentaja hehkuttaa kapteeniaan: "Hän on kiekkofriikki" MTV 10:38 07.08

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on valmis aiheuttamaan tuhoa joukkueensa kanssa NHL:ssä. Viime kausien pettymykset ovat taakse jäänyttä elämää. 


Aleksander Barkov huippusijalla Auston Matthewsin edellä – NHL:n parhaat sentterit listattiin MTV 14:35 06.08

Tv-kanava NHL Network listasi NHL:n tämän hetken 20 parasta keskushyökkääjää. Listalle mahtui kaksi suomalaista hyökkääjää, Aleksander Barkov sekä Sebastian Aho.


NHL:n parhaat sentterit listattiin – Aleksander Barkov ohitti monta tähtinimeä ja nousi korkealle MTV 14:35 06.08

Tv-kanava NHL Network listasi NHL:n tämän hetken 20 parasta keskushyökkääjää. Listalle mahtui kaksi suomalaista hyökkääjää, Aleksander Barkov sekä Sebastian Aho.


Aleksander Barkov jätti muita supertähtiä taakseen – arvostettiin koko NHL:n neljänneksi parhaaksi sentteriksi iltalehti 12:48 06.08

Nyt viimeistään kaikki tietävät, kuinka hyvä suomalainen oikeasti on. Vielä viime kaudella NHL-pelaajat äänestivät Florida Panthersin kapteenin, Aleksander Barkovin, liigan aliarvostetuimpien pelaajien joukkoon. Tilanne näyttäisi kääntyneen, sillä nyt Pohjois-Amerikassakin osataan arvostaa suomalaisen taitoja.


Aleksander Barkoville kunniaa – tv-kanava arvioi NHL:n neljänneksi parhaaksi sentteriksi iltasanomat 22:21 05.08

TV-kanava NHL Network julkaisi listan sarjan 20:sta parhaasta keskushyökkääjästä. Aleksander Barkov on komeasti listan neljäs.


Aleksander Barkov ristiriitaisissa tunnelmissa Suomen loppukesässä: "NHL-pelejä on jo ikävä" MTV 19:51 03.08

NHL-kausi on pitkä, mutta suomalaispelajaajille jää runsaasti aikaa viettää kotimaassa, jos joukkue jää rannalle pudotuspeleistä. Katulätkän SM-turnauksessa peippaillut Aleksander Barkov odottaa jo kauden pelien alkamista, vaikka hän on nauttinutkin Suomen kesästä. 


Aleksander Barkovin tyttöystävä lomailee Moskovassa – kiekkotähti mökkeilee Suomessa: ”Sauna ja järvi ovat parasta” iltalehti 14:06 28.07

Nokialla vilisi suomalaisia NHL-tähtiä. Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin järjestämä Laine \& Barkov Charity Golf -tapahtuma keräsi lauantaina Nokialle aimo kasan suomalaisia NHL-tähtiä. Jääkiekkotähtien kesään kuuluu paitsi treenaamista myös rentoutumista kotimaisemissa.


Patrik Laineelta ja Aleksander Barkovilta upea teko! Suomen NHL-supertähtien järjestämä tapahtuma toi kehitysvammaisille lähes 70 000 euroa - ”Menimme aivan sanattomiksi” iltalehti 12:14 28.07

NHL-tähtien Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin järjestämä golf -kisa ja huutokauppa kehitysvammaisten hyväksi poiki jättituloksen. Laine \& Barkov Charity Golf -tapahtuma firmoille ja lauantaina illalla järjestetty huutokauppa illallisten yhteydessä oli supermenestys. Huudettavien esineiden joukossa oli muun muassa Miami Heat -NBA-joukkueen pelaajien nimikirjoituksilla varustettu koripallo, Lauri Markkasen koristossut ja harvinainen Barkov-postimerkki. – Menimme aivan sanattomiksi, tämä oli uskomaton yllätys. Olemme nöyrän kiitollisia. Summa käytetään kehitysvammaisten leiri- ja virkistystoimintaan. Se on virkistystä ennen kaikkea kehitysvammaisille, mutta samalla myös heidän vanhemmilleen, että saavat hetken myös omaa aikaa, Pirkanmaan Kehitysvammaisten tuki ry:n puheenjohtaja Leena Jokipakka kertoi Iltalehdelle aamutuimaan sunnuntaina.


Nyt häikäisee! Patrik Laineen ranteessa komeili kymmenien tuhansien eurojen Rolex - ”Ostin New Yorkista” iltalehti 08:33 28.07

NHL-tähti Patrik Laine kertoi kesäkuulumisiaan. Patrik Laine oli lauantaina Nokialla haluttu juttukumppani, kun NHL-tähti järjesti yhdessä Aleksander Barkovin kanssa hyväntekeväisyystapahtuman. Laine myös avasi kesänsä tapahtumia ja kertoi viettäneensä paljon aikaa Turussa, missä hän treenaa ja pelaa vapaa-ajallaan golfia. Asunnosta näkyy Aura-joki. Laineen agentti Petteri Lehto on turkulainen.


Kuvat: Tampereella huutokaupataan huimia harvinaisuuksia - NHL-tähti Patrik Laine laittamassa kovia summia sileäksi: ”Moni tavara kiinnostaa” iltalehti 15:30 27.07

NHL-tähdet Patrik Laine, 21, ja Aleksander Barkov, 23, pistivät pystyyn hyväntekeväisyystapahtuman Nokian River Golf -kentällä. Laineen ja Barkovin järjestämässä tapahtumassa kerättiin rahaa kehitysvammaisten virkistystoimintaan. Laine \& Barkov Charity Golf -nimeä kantavaan tapahtumaan kuului golfkierros, ennen sitä järjestettävä perhetapahtuma ja iltatapahtuma. Lauantaina illalla tamperelaisessa ravintolassa jaetaan kisan palkinnot ja järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa.


Floridan ruoriin hypännyt menestysluotsi odottaa Aleksander Barkovista joukkueensa ykkösveturia – "Hänen on päästävä pelaamaan merkityksellisiä pelejä" MTV 20:19 26.07

Florida Panthersin päävalmentajana aloittava Joel Quenneville odottaa Aleksander Barkovin olevan ensi kaudella joukkueen johtohahmoja.


NHL-tähti julkaisi hämmentävän kuvan - saatko sinä kätesi tähän asentoon? iltalehti 10:08 19.07

Sergei Bobrovski on liikkuvaa sorttia. Aleksanderin Barkovin seurakaveriksi Florida Panthersiin vastikään siirtynyt venäläismaalivahti Sergei Bobrovski antoi Instagramissa näytteen liikkuvuudestaan. Kuvassa NHL:n tähtimaalivahti on laittanut kädet selän taakse, kämmenet yhteen ja sormet ylöspäin.


hanansa Ilveksessä ? koskettavan hankalan protestit täyttävä Valtteri urheilutoimittajat eivät kirjoita ”Tyttöystävä ja vanhemmat

Uutiset