Tappajahai-elokuvasta erikoisnäytöksiä – yleisö kelluu järvessä! stara 17:00 15.03

Steven Spielbergin Tappajahai-elokuvan väitetään ilmestymisaikoinaan pelotelleen ihmiset pois uimarannoilta. Nyt


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 15.03

Steven Spielbergin Tappajahai-elokuvan väitetään ilmestymisaikoinaan pelotelleen ihmiset pois uimarannoilta. Nyt


Britannian ulkoministeri tapaa Naton pääsihteerin ensi viikolla Brysselissä iltasanomat 15:10 15.03

Britannian ulkoministeri Boris Johnson tapaa Naton pääsihteerin Jens Stoltenbergin ensi viikon maanantaina Brysselissä.


Villisika juoksi sairaalaan Saksassa - poliisi joutui ampumaan iltalehti 13:53 14.03

Villisian sairaalareissu päättyi tappavasti. Villisian vierailu Baden-Württembergin osavaltiossa sijaitsevan Ostalbkreisin sairaalaan tiistaina koki surkea lopun. Villisika oli juossut Ostalbkreisin sairaalaan pääsisäänkäynnin kautta iltaviiden aikoihin.


Spiegel: Bellenbergin karhu Rudolf Mang kuoli omassa kuntosalissaan iltasanomat 13:24 14.03

Olympiahopeamitalisti ja moninkertainen maailmanennätysmies lopetti uransa vain 24-vuotiaana.


Sivullisen perhetietoja urkkineet poliisit selvisivät syytteittä - Salainen tieto vuoti medialle iltalehti 11:59 14.03

Valtakunnansyyttäjästä tutkintapyynnön tehneen naisen perhetietoja urkkineet poliisit selvisivät ilman syytteitä. Seuraavaksi asiaan joutuu ottamaan kantaa valtakunnansyyttäjä, sillä kaikki urkinnan kohteeksi joutuneet aikovat kannella päätöksestä. Poliisirikostutkinta käynnistyi Helsingin Sanomien uutisesta vuosi sitten 24. maaliskuuta. Lehti paljasti tuolloin valtakunnansyyttäjä Matti Nissisestä tutkintapyynnön tehneen henkilön sekä tämän taustat. HS kirjoitti, että tutkintapyynnön tekijä oli Aarnio-vyyhdissä tuomitun rikosylikonstaapelin Mikael Runebergin sisko.


Salattu muistio paljastaa: Esko Aho oli valmis irtisanomaan kaikki kuntien ja valtion työntekijät iltasanomat 12:09 10.03

Hallitus oli valmis rajuihin toimenpiteisiin laman keskellä keväällä 1992, paljastaa salattu muistio pääjohtaja Rolf Kullbergin viimeisestä kokouksesta Suomen Pankissa.


Samuli Edelmann kertoo hengellistymisestään HS:ssa - aikoo liittyä ortodoksiseen kirkkoon iltalehti 11:42 10.03

Samuli Edelmann kertoo Helsingin Sanomissa oleensa 17 vuotta ilman viinaa. 2000-luvun alussa hänen elämäänsä tuli ohjaaja Kalle Holmbergin mukana hengellisyys. Samuli Edelmann puhuu muun muassa raitistumisestaan ja hengellistymisestään. Edelmann aloitti vuonna 1999 terapian ja samaan aikaan alkoi myös raitistuminen. Ohjaaja Kalle Holmbergin mukana Edelmannin elämään astui myös hengellisyys, kun Holmberg vei hänet Valamon luostariin rauhoittumaan 2000-luvun alussa.


Puolustusvoimain komentaja Lännen Medialle: Venäjän sotilaslentoliikenne Itämerellä kolminkertaistui 5 vuodessa iltalehti 05:01 10.03

Vuosi 2017 oli Venäjän Itämeren sotilasliikenteen osalta ennätysvuosi. Puolustusvoimain komentajan, kenraali Jarmo Lindbergin kertoo Lännen Medialle, että venäläinen sotilaslentoliikenne Itämerellä saavutti uuden huipun vuoden 2017 aikana. Sotilaslentoliikenne on noussut viimeisen viiden vuoden aikana kolminkertaiseksi siitä, mitä se oli vuonna 2012. Edellinen huippuvuosi oli 2014. Itämerellä lentää edelleen ajoittain kokonaan pimeitä lentoja. Lindbergin mukaan venäläiskoneet lentävät toisinaan ilman lentosuunnitelmaa, yhteyttä lennonjohtoihin tai transponderin ollessa kiinni.


Pietarin Suomi-talon taloussotkut paisuivat niin, että valtio riensi apuun - Nimekkäitä suomalaisia vaaditaan vastuuseen varojen väärinkäytöksistä iltalehti 16:50 08.03

Pietarissa Suomi-taloa hallinnoineen Pietari-säätiön entisiltä hallituksen jäseniltä ja asiamiehiltä haetaan Helsingin käräjäoikeudessa reilun kymmenen miljoonan euron vahingonkorvauksia. Pietari-säätiön uuden hallituksen asiamiehen Panu Ståhlbergin tekemä selvitys säätiön entisen hallituksen taloudellisista väärinkäytöksistä on karua luettavaa. Selvitys koskee säätiön hallituksen toimia vuosien 2007 ja 2010 välisenä aikana. Todistusaineistosta käy ilmi säätiön tekemät miljoonien eurojen laittomat lahjoitukset. Laskujen kopiot paljastavat, miten säätiön asiamies laskutti kulujaan säätiöltä oman yhtiönsä kautta ja hyväksyi itse omat laskunsa, puumerkkinään kaksi hymiötä.


IS: Sami Hedberg myy kotiaan yli miljoonalla eurolla - vaatehuoneessakin kristallikruunu: Katso kuvat! iltalehti 16:30 08.03

Koomikko Sami Hedberg ja hänen Ilona-vaimonsa ilmoittivat tammikuussa eroavansa. Nyt pariskunnan Lauttasaaren asunto on laitettu myyntiin. Koomikko Sami Hedberg pyytää Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevasta kodistaan 1 180 000 euroa. Huoneistossa on 136,5 neliötä, joten neliöhinnaksi tulee 8 644 euroa. Huoneisto on myynnissä . Sami Hedbergin asunnon myynnistä uutisoi ensimmäisenä .


Vauva.fi -palstalla juorutaan - Kalle Lambergia ja missi-Piaa luultiin pariskunnaksi: ”Pia varmasti pettää minkä kerkeää” iltalehti 10:36 08.03

Kahta julkisuudessa olevaa Lambergia luultiin keskustelupalstalla pariskunnaksi. Näyttelijä Kalle Lamberg julkaisi Instagramissa huvittavan kuvapäivityksen, jossa nähdään kuvakaappaus vauva.fi-sivuston keskustelusta. Siinä Lambergin luullaan seurustelevan Los Angelesissa asuvan missi Pia Lambergin kanssa. Teksti on otsikoitu keskustelupalstalla: "Miksi Pia ja Kalle Lamberg eivät ole eronneet, vaikka ovat jo pitkään asuneet eri mantereilla?"


Vauva.fi-keskustelu yllätti näyttelijä Kalle Lambergin – koominen kuvakaappaus: ”Pia ihan varmasti pettää Kallea minkä kerkeää” iltasanomat 17:59 07.03

Näyttelijä huvittui nähtyään oman nimensä yhdistettynä missi Pia Lambergiin.


Cannonballin ex-pomo etsintäkuulutettiin - välttelee vankilaa Espanjassa? iltalehti 07:00 07.03

Vankilaa välttelevä Cannonballin entinen johtaja Janne ”Nacci” Tranberg bloggaa Facebookiin tuntemattomasta olinpaikasta. Vahvistamattomien tietojen mukaan etsintäkuulutettu mies olisi paennut Mallorcalle. Cannonball-moottoripyöräjengin entinen johtaja Janne Tranberg, 43, on etsintäkuulutettu ehdoton kiinniotto -statuksella. Syynä on se, että mies ei ilmaantunut sovitusti kärsimään lainvoimaista vankeusrangaistustaan. Tranbergin oli määrä ilmoittautua vankilaan helmikuun loppupuolella. Hänellä on edessään vuoden ja kymmenen kuukauden tuomio törkeästä velallisen epärehellisyydestä sekä rekisterimerkintärikoksesta. Rankka historia


Maikkarin F1-kommentaattorin ura jatkuu - Keke Rosbergin tiimiin iltalehti 20:22 06.03

MTV:n formulalähetyksistä tutun asiantuntija Aaro Vainion rataura jatkuu Saksan GT3-mestaruussarjassa. 24-vuotias Aaro Vainio siirtyy hallitsevana Italian Super GT -mestarina ADAC GT Master -sarjaan Saksaan. Menestys auttaa avaamaan ovia, ja varmasti silläkin oli merkitystä, että Vainio jatkaa Lamborghini Huracán -kuskina. - Viime vuonna oli käytännössä merkkiluokan auto. Nyt kyseessä on GT3-speksien mukainen kilpuri. Voimaa on vähemmän ja huippunopeus pienempi, mutta kierrosajat ovat silti paremmat, Vainio vertaa.


Lola Odusoga haluaa eroon esittämisestä - toivoo muutosta Miss Suomi -kisojen tuomaristoon iltalehti 07:00 06.03

Lola Odusogan mielipiteet kuullaan illan Kaunis elämä -ohjelmassa. Kaunis elämä -sarjan tähdet tapasivat lehdistöä alkuvuodesta hotelli Tornissa. Tänään missien Vain elämää -ohjelmassa Kauniissa elämässä vietetään Pia Lambergin päivää. Yhdeksi keskustelunaiheeksi AVA-kanavan ohjelmassa nousee raskaaksi koettu missikiertue, jolle kilpasiskot osallistuvat aina ennen uuden Miss Suomen kruunaamista.


Adolf Hitlerin koti tänään tv:ssä: Katso historialliset kuvat Berghofista iltalehti 08:42 05.03

Hitlerin kodissa oli 30 huonetta ja 32 neliömetrin maisemaikkuna. Saksan Baijerissa lähellä Itävallan rajaa sijaitsee Obersalzberg. Se näytteli suurta osaa Adolf Hitlerin natsi-idyllissä. Alueella sijaitsi kansallissosialistien toinen hallintopaikka ja Hitlerin Berghofiksi nimetty koti. Paikan yhteydessä oli mutkikas bunkkeriverkosto, jossa oli paitsi väestönsuojia, myös työtiloja ja asuntoja. Hitlerin maanalainen valtakunta levittäytyi kaikkiaan 2,2 hehtaarin alueelle. Sen oli kuitenkin määrä olla vielä huomattavasti suurempi, kuten Robert Aktenburgerin Historia-dokumentista Obersalzbergin lapset käy ilmi. Kallioon piti suunnitelmien mukaan louhia kokonainen hallintokaupunki niin syvälle, että se kestäisi atomipommin. Hissiin oli tarkoitus mahtua henkilöauton.


IS: Esko Aho oli lamakriisissä valmis irtisanomaan valtion ja kuntien työntekijät iltalehti 09:26 03.03

IS:n saaman muistion mukaan Esko Aho oli laman keskellä vuonna 1992 valmis jopa irtisanomaan kaikki valtion ja kuntien työntekijät. Huhtikuussa 1992 Suomen talous oli vakavassa kriisissä. Suomen Pankin pääjohtajan Rolf Kullbergin eroilmoitusta seurasi massiivinen valuutan pako maasta. Suursijoittajat odottivat markan devalvaatiota. saaman muistion mukaan Suomen Pankissa pidettiin tuolloin kriisikokous, jossa paikalla olivat muun muassa pääministeri Esko Aho (kesk), valtiovarainministeri Iiro Viinanen (kok), pääjohtaja Kullberg sekä Suomen Pankin johtokunnan jäsenet Sirkka Hämäläinen, Harri Holkeri, Ele Alenius ja Esko Ollila.


Uutiset