Tennistähti avautui onnettomasta seksielämästään: ”Olen epämiellyttävä tai ujo” iltalehti 16:44 16.04

Tennistähti Andrea Petkovic kertoo Blick-lehden haastattelussa ongelmistaan. Petkovic, 30, avautui jo pari vuotta sitten ensimmäisen kerran masennuksestaan, kun hän tajusi ovien sulkeutuvan edessään. - Menetin viideksi kuukaudeksi elämänhaluni, kun tajusin, että en voi enää olla lääkäri tai asianajaja. Se satutti minua jollain tavalla. Olin vakavasti masentunut hetken aikaa, Petkovic kertoi pari vuotta takaperin Bildin haastattelussa.


Bild: Tutkijat etsivät räjähteitä autosta, jolla ajettiin väkijoukkoon Saksassa iltalehti 18:35 07.04

Suuri osa Münsterin kaupungin keskustasta on suljettu ihmisiltä. Paikalle on pyydetty pelastushelikoptereita. Saksalaisen -lehden mukaan tutkijat etsivät räjähteitä autosta, jolla ajettiin tänään väkijoukkoon Saksan Münsterissä. Bildin mukaan autossa on laukku. Poliisin epäilyn mukaan kuljettaja ajoi väkijoukkoon tahallaan. Eri lähteiden mukaan kuljettaja on ampunut itsensä. Bildin mukaan kuljettajan ruumis on edelleen autossa.


Kuva: Vettelin uusi hiustyyli naurattaa Saksassa - tähtikuski vitsaili: ”Parturini on teurastaja” iltalehti 07:01 22.03

Sebastian Vettelin uusi hiustyyli on herättänyt Saksan suurimman urheilulehden Bildin huomion. Vettel saapui Melbournen Albert Parkille hieman entistä kynittynämpänä. Pari senttiä korvan yläpuolella sijaitsevan linjan alapuolelta saksalaiskuskin hiukset on ajettu todella lyhyeksi sängeksi. Uncut-tyylinen parturointi kirvoitti Bildin vertaamaan Vettelin uutta tyyliä Ruusun nimi -klassikkoelokuvan munkkien hiuskuontaloihin.


Bushin hautajaisiin – jatkosta "Yritän saada keskeyttää ydin- ja Me Naiset meni rikki ministeripaikkojen täyttämisestä Harkimon Natalie Portman painonnostotähti kilpaili paljon kiellettyjä tarkoituksena häiritä vuoden uransa jatkosta vielä tiedä viilenee dramaattisesti

Uutiset