Viinijuhlalle hurja käänne – herhiläisparvi hyökkäsi, 13 ihmistä sairaalaan MTV 15:32 03.09

13 ihmistä on joutunut sairaalahoitoon saksalaisessa Weingartenin kaupungissa herhiläisparven hyökkäyksen takia. Saksalaislehti Bildin mukaan alue pesän läheisyydessä on nyt suljettu. 


Michael Schumacherin väitettiin muuttavan Mallorcalle – F1-legendan managerilta tiukka kannanotto iltasanomat 13:01 16.08

Michael Schumacherin manageri kiisti Bildin haastattelussa väitteet F1-legendan muuttamisesta.


Saksalaismedia: Frankfurtin lentoaseman turvatarkastuksen ohi livahti nelihenkinen perhe iltasanomat 16:27 07.08

Turvatarkastuksen ohi livahti nelihenkinen ranskalaisperhe. Bildin mukaan viranomaiset kuulustelevat perhettä tapauksesta.


Kimi Räikkönen puhui herkkään sävyyn Robin-pojastaan: ”Minua pelotti, kun pitelin häntä ensimmäistä kertaa” iltasanomat 18:17 01.08

Suomalainen F1-tähti kertoi perhe-elämästään saksalaislehti Sport Bildin haastattelussa.


Bild: Bayern Münchenillä hurjat myyntiaikeet – valmis päästämään isoja tähtiä muualle MTV 11:30 18.07

Saksalaislehden Bildin mukaan Bayern München on tekemässä varsin isoja kokoonpanoravisteluja tämän kesän aikana. Bildin mukaan suurseura on päästämässä kovan luokan nimiä muualle.


Jacques Villeneuve neuvoo Ferraria: ”Leclerc olisi virhe – pitäkää Kimi” MTV 08:22 02.07

Formula ykkösten vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve kertoo Auto Bildin haastattelussa, että Ferrari tekisi virheen, jos korvaisi Kimi Räikkösen ensi kaudella Charles Leclercilla.


Kuvat: Saksa ja Belgia kärsivät hätää valtavien tulvien alla samaan aikaan, kun Suomi paistuu kuivuudessa iltasanomat 21:11 01.06

Saksalaislehti Bildin mukaan leijonat ja tiikerit eivät olleetkaan karanneet eläintarhan alueelta, kuten aiemmin perjantaina uutisoitiin. Sen sijaan ne yrittivät piileskellä tulvan iskettyä eläintarhaan.


Kuvat: Saksa ja Belgia kärsivät hätää valtavien tulvien alla – samaan aikaan Suomi paistuu kuivuudessa iltasanomat 21:11 01.06

Saksalaislehti Bildin mukaan leijonat ja tiikerit eivät olleetkaan karanneet eläintarhan alueelta, kuten aiemmin perjantaina uutisoitiin. Sen sijaan ne yrittivät piileskellä tulvan iskettyä eläintarhaan.


Saksassa eläintarhasta karanneet villipedot saatiin kiinni – drooni paljasti karkureiden sijainnin MTV 15:42 01.06

Saksassa Eifelin eläintarhasta Lünebachissa karanneet kissapedot on saatu kiinni. Bildin mukaan leijonien ja tiikereiden etsinnässä käytettiin droonia. 


Tennistähti avautui onnettomasta seksielämästään: ”Olen epämiellyttävä tai ujo” iltalehti 16:44 16.04

Tennistähti Andrea Petkovic kertoo Blick-lehden haastattelussa ongelmistaan. Petkovic, 30, avautui jo pari vuotta sitten ensimmäisen kerran masennuksestaan, kun hän tajusi ovien sulkeutuvan edessään. - Menetin viideksi kuukaudeksi elämänhaluni, kun tajusin, että en voi enää olla lääkäri tai asianajaja. Se satutti minua jollain tavalla. Olin vakavasti masentunut hetken aikaa, Petkovic kertoi pari vuotta takaperin Bildin haastattelussa.


Bild: Tutkijat etsivät räjähteitä autosta, jolla ajettiin väkijoukkoon Saksassa iltalehti 18:35 07.04

Suuri osa Münsterin kaupungin keskustasta on suljettu ihmisiltä. Paikalle on pyydetty pelastushelikoptereita. Saksalaisen -lehden mukaan tutkijat etsivät räjähteitä autosta, jolla ajettiin tänään väkijoukkoon Saksan Münsterissä. Bildin mukaan autossa on laukku. Poliisin epäilyn mukaan kuljettaja ajoi väkijoukkoon tahallaan. Eri lähteiden mukaan kuljettaja on ampunut itsensä. Bildin mukaan kuljettajan ruumis on edelleen autossa.


Kuva: Vettelin uusi hiustyyli naurattaa Saksassa - tähtikuski vitsaili: ”Parturini on teurastaja” iltalehti 07:01 22.03

Sebastian Vettelin uusi hiustyyli on herättänyt Saksan suurimman urheilulehden Bildin huomion. Vettel saapui Melbournen Albert Parkille hieman entistä kynittynämpänä. Pari senttiä korvan yläpuolella sijaitsevan linjan alapuolelta saksalaiskuskin hiukset on ajettu todella lyhyeksi sängeksi. Uncut-tyylinen parturointi kirvoitti Bildin vertaamaan Vettelin uutta tyyliä Ruusun nimi -klassikkoelokuvan munkkien hiuskuontaloihin.


kuvan suhtautumisesta vilppiin” luottamusäänestyksestä mittausasema vaikeni – NHL-asiantuntijalta Oululaismies SE-tulos Kimmon suomalaistuomari kutsuttiin tarkkuuskivääriä – veristä haihyökkäystä

Uutiset