Birgitta Öunapin oireet johtuivat aivokasvaimista: ”Tieto herkisti miettimään tulevaisuutta” iltasanomat 08:00 23.06

– Tavarat eivät pysyneet käsissäni ja tajusin, että jotakin on vialla, yrittäjä Birgitta Öunap kertoo viidestä aivoista löydetystä kasvaimesta.


Malli Birgitta Öunap paljastaa Kotiliedessä: aivoista löytyi viisi kasvainta, joihin ei ole parannuskeinoa – ”Haarukka tippuu kädestä” iltasanomat 10:29 21.05

Malli ja yrittäjä Birgitta Öunap kertoo Kotiliedessä, että hänellä on aivoissaan viisi kasvainta.


Malli Birgitta Öunap paljastaa Kotiliedessä: aivoista löytyi viisi kasvainta, joihin ei ole parannuskeinoa –”Haarukka tippuu kädestä” iltasanomat 10:29 21.05

Malli ja yrittäjä Birgitta Öunap kertoo Kotiliedessä, että hänellä on aivoissaan viisi kasvainta.


Kotiliesi: Malli Birgitta Öunapilla viisi aivokasvainta: ”Kuin hiiret juoksisivat siellä” iltalehti 19:42 20.05

Kotiliesi uutisoi, että malli Birgitta Öunapilta, 56, on löydetty viisi aivokasvainta, joista osa varsin kookkaita. Tuore kertoo, kuinka Birgitta Öunap kärsi syksyllä 2016 huimauksista. Välillä tavarat tippuivat käsistä, ja tasapainokin heitteli.


Miss Suomi -semifinalistin päästä löydettiin iso kasvain - lääkäri diagnosoi migreeniksi iltalehti 09:02 16.05

Vuoden 2018 Miss Suomen etsintä lähti käyntiin, kun eilen julistettiin 20 semifinalistia. Lappeenrannasta kotoisin oleva Birgitta Venäläinen on yksi semifinaaliin päässeistä. Tie kisaan ei ole kuitenkaan ollut hänelle itsestäänselvyys. Birgitta Venäläinen, 20, muutti viime vuonna kotikaupungistaan Lappeenrannasta opintojen perässä Helsinkiin. Missikaunotar opiskelee ensimmäistä vuotta farmaseutiksi ja tulevaisuuden haaveena olisikin omistaa oma apteekki. Birgitalle kauneudesta kilpaileminen ei ole ensimmäinen kerta, sillä hän voitti kotikaupunkinsa missikisat vuonna 2014. Sen jälkeen hän lähti edustamaan Suomea Miss Tourism of the Year -kisoihin Malesiaan. Vaikka Birgitan elämä vaikuttaakin pintaraapaisuna kaikin puolin hyvältä, niin matkan varrelle on sattunut myös vastoinkäymisiä. Birgitta alkoi kärsiä muutama vuosi sitten pääkivusta, jonka lääkäri diagnosoi migreeniksi. Kipu tuntui missikaunottaren oikealla puolella kasvoja. Kun lääkärin määräämät lääkkeet eivät enää auttaneet, Birgitta hakeutui uudestaan lääkärin puheille.


Alanko hermostui yleisön hyvin mahdollinen” tekemään tulosta myös työelämää

Uutiset