Venäläinen oligarkki haastoi Nordean, OP:n ja Dansken oikeuteen - kytköksiä Suomeen Helsingin Areenan ja Jokerien kautta uusisuomi 12:11 21.10

Venäläisoligarkki Boris Rotenberg on haastanut Nordean, OP Yrityspankin, Svenska Handelsbankenin ja Danske Bankin oikeuteen palvelusopimustensa rikkomisesta, Bloomberg kertoo. Oikeushaaste on toimitettu Helsingin käräjäoikeuteen.


Bloomberg: Oligarkki Rotenberg oikeustaistoon Nordeaa ja muita pankkeja vastaan – taustalla pakotekiista MTV 11:06 21.10

Venäläinen oligarkki Boris Rotenberg on nostanut kanteen Nordeaa, OP-Pohjolaa, Svenska Handelsbankenia ja Danske Bankia vastaan palvelusopimuksen rikkomisesta Yhdysvaltojen pakotteisiin liittyen. Asiasta kertoo uutistoimisto Bloomberg raportissaan.


Bloomberg: Rotenberg oikeustaistoon Nordeaa ja muita pankkeja vastaan MTV 11:06 21.10

Venäläinen oligarkki Boris Rotenberg on nostanut kanteen Nordeaa, OP-Pohjolaa, Svenska Handelsbankenia ja Danske Bankia vastaan palvelusopimuksen rikkomisesta Yhdysvaltojen pakotteisiin liittyen. Asiasta kertoo uutistoimisto Bloomberg raportissaan.


Orlando Bloom suunnittelee Katy Perryn kosimista? stara 14:00 17.10

Umpirakastuneet laulaja Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom palasivat yhteen


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 17.10

Umpirakastuneet laulaja Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom palasivat yhteen


Katy Perry ja Orlando Bloom tekivät debyytin punaiselle matolle – pari jälleen yhdessä mtv 14:31 06.10

Katy Perry ja Orlando Bloom esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä punaisella matolla.


Hakkeri uhkaili sulkevansa Facebookin Zuckerbergin tilin sunnuntaina – perääntyi aikeistaan viime tipassa MTV 10:04 29.09

Hakkeri, joka on uhkaillut viikolla sulkevansa Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin Facebook-tilin, on perääntynyt aikeistaan, kertoo talousjulkaisu Bloomberg.


Nokia perustaa yhteisyrityksen Rostelecomin kanssa ja tekee Venäjälle 100 miljoonan investoinnin MTV 15:02 24.09

Nokia ja venäläinen Rostelecom perustavat yhteisyrityksen, joka tähtää yhteiseen verkkoliiketoimintaan Venäjällä. Asiasta Suomessa kertova Kauppalehti viittaa artikkelissaan uutistoimisto Bloombergin tietoihin.


Nokia perustaa yhteisyrityksen Rostelecomin kanssa ja tekee Venäjälle miljardi-investoinnin MTV 15:02 24.09

Nokia ja venäläinen Rostelecom perustavat yhteisyrityksen, joka tähtää yhteiseen verkkoliiketoimintaan Venäjällä. Asiasta Suomessa kertova Kauppalehti viittaa artikkelissaan uutistoimisto Bloombergin tietoihin.


”Huonoin kauppasopimus koskaan” – Trump haukkui WTO:n, näin asiantuntijat arvioivat ”järeää” uhkausta uusisuomi 18:38 31.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump uhkasi torstaina uutistoimiston Bloombergin haastattelussa, että maa jättää maailmankauppajärjestö WTO:n, mikäli se ei onnistu uudistumaan.


Bloomberg: Trump pitää EU:n tarjousta autotullien poistosta riittämättömänä iltasanomat 12:56 31.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo Bloombergin haastattelussa, että Euroopan unionin tarjous autotullien poistosta ei ole tarpeeksi hyvä.


Trump uhkailee Yhdysvaltojen eroavan Maailman kauppajärjestöstä – vaatii WTO:ta "ryhdistäytymään" MTV 06:06 31.08

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump uhkailee maan lähtevän maailman kauppajärjestö WTO:sta, jos järjestö ei "ryhdistäydy". Asiasta kertoo talouslehti Bloomberg.


Bloomberg: Trump pitää EU:n tarjousta autotullien poistosta riittämättömänä MTV 05:26 31.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo Bloombergin haastattelussa, että Euroopan unionin tarjous autotullien poistosta ei ole tarpeeksi hyvä. EU:n kauppakomissaari Cecilia Malmström ilmoitti torstaina, että EU on valmis vastavuoroisiin autotullien poistoihin Yhdysvaltojen kanssa.


Trump: Yhdysvallat eroaa WTO:sta, jos ei saa parempaa kohtelua iltasanomat 04:57 31.08

Bloombergin mukaan Yhdysvaltojen vetäytyminen WTO:sta olisi maailmantaloudelle huomattavasti suurempi uhka kuin Trumpin ja Kiinan välinen kauppasota.


Trump Bloombergille: EU:n tarjous autotullien poistosta ei ole tarpeeksi hyvä iltasanomat 02:47 31.08

Trumpin mukaan eurooppalaiset kulutustottumukset ovat sellaiset, että he ostavat omia eivätkä yhdysvaltalaisten autoja.


Bloomberg: Erkki Liikanen on ykkössuosikki EKP:n uudeksi pääjohtajaksi MTV 20:42 28.08

Pitkän linjan poliitikko ja talousvaikuttaja Erkki Liikanen on vahvoilla Euroopan keskuspankin pääjohtajaksi, kertoo uutistoimisto Bloomberg.


Trump googlasi itsensä ja jyrähti: ”Hakutuloksia on peukaloitu – lähes jokainen uutinen on negatiivinen” uusisuomi 17:29 28.08

Donald Trump syyttää Googlea hakutulosten peukaloinnista, kertoo Bloomberg. Presidentin mukaan hakutuloksissa näkyy pelkkiä negatiivisia uutisia. Hän kutsuu tilannetta "hyvin vakavaksi".


Ilmarinen vahvistaa uutistoimistolle: Sipoossa murhattu oli yhtiön työntekijä uusisuomi 13:20 03.08

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen vahvistaa, että Sipoossa surmattu mies oli yhtiön entinen työntekijä. Uutistoimisto Bloombergille asiasta kertoo yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander.


Orlando Bloom raivostui teatterilavalla – keskeytti näytelmän kahdesti ja vaati häntä kuvanneen naisen laittamaan älylaitteensa pois iltasanomat 14:27 28.07

Orlando Bloom tähdittää Killer Joe -näytelmää Lontossa.


Asuntovelallisille tärkeä ennuste julki: ”Syyskuussa 2019” uusisuomi 12:29 22.07

Uutistoimisto Bloombergin kokoaman ennusteen mukaan ekonomistien enemmistö odottaa nyt, että Euroopan keskuspankki EKP nostaa ohjauskorkoaan ensi vuoden syyskuussa.


ja ravintoloitsijat mieltä Tapaus toistaiseksi vähän näyttöä

Uutiset