Tuoreet Katy Perryn rantakuvat lisäsivät vettä myllyyn raskaushuhuille - kiisti vauvauutiset jo keväällä iltalehti 10:40 12.07

Tuoreet Katy Perryn ja Orlando Bloomin rantalomakuvat ovat lietsoneet jälleen raskaushuhut liikkeelle. Laulaja Katy Perry, 34, ja näyttelijä Orlando Bloomi, 42, kihlautuivat vuoden alussa. Siitä lähtien raskaushuhut ovat velloneet pariskunnan ympärillä. Kaksikon tuoreet lomakuvat Ranskasta ovat lisänneet vettä myllyyn. Rantakuvissa tarkkasilmäisten katseet ovat kiinnittyneet Perryn vatsanseutuun ja somessa spekuloidaan hänen odottavan esikoistaan.


Bloomberg: Jeff Bezosin avioero selvä – ex-vaimo saa yli 34 miljardin euron edestä Amazonin osakkeita iltasanomat 05:05 06.07

Jeff ja MacKenzie Bezos ilmoittivat erostaan tammikuussa.


Niinistö Bloombergille: Venäjä ei hyökkäisi pelkästään Suomeen iltasanomat 13:11 13.06

Presidentti Sauli Niinistö ei pidä Venäjän hyökkäystä pelkästään Suomeen ja Baltiaan todennäköisenä, koska silloin olisi kyse laajemmasta sodasta.


Presidentti Niinistö Bloombergin haastattelussa: "Aseellinen konflikti Itämerellä sytyttäisi koko maailman tuleen" yle 10:24 13.06

Niinistön mukaan Nato-jäsenyys lisäisi jännitteitä Suomen itärajalla.


Tuleeko uusista Air Force Oneista tähtilipun hengessä sini-valko-punaisia? Trump toivoo niin yle 21:30 09.06

Kustannusten säästämiseksi tulevista presidentin lentokoneista on muun muassa vähennetty matkustajapaikkoja, kertoo Bloomberg.


Nyt on outoa – Orlando Bloom on säilyttänyt kuolleen koiransa mtv 13:42 08.06

Näyttelijä Orlando Bloom säilyttää kuolleen koiransa luurankoa kotonaan.


Orlando Bloom säilyttää koiransa luurankoa kotonaan: ”Tiedän, että se kuulostaa hivenen oudolta” iltalehti 00:52 08.06

Näyttelijä Orlando Bloom rakastaa eläimiä ja erityisesti koiria. Kun Bloom kuvasi vuonna 2005 ilmestynyttä Kingdom of Heaven -elokuvaa Marokossa, hän kohtasi kulkukoiran, jonka hän päätyi adoptoimaan. Hän antoi koiralle nimeksi Sidi. Vuonna 2015 Bloom paljasti tuolloin 12-vuotiaan Sidin kärsivän maksasairaudesta. Ilmeisesti koira myös menehtyi tähän.


Ronaldoa raiskauksesta syyttävän naisen asianajaja: Syyte ei ole rauennut iltasanomat 21:30 05.06

Raiskaussyyte jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa etenee, vastoin uutistoimisto Bloombergin keskiviikkoista uutisointia.


Ronaldoa raiskauksesta syyttävän naisen asianajaja: Syyte ei ole rauennut MTV 21:23 05.06

Uutistoimisto Bloombergin tieto jalkapallotähti Cristiano Ronaldon raiskaussyytteen raukeamisesta ei pidä paikkaansa, kertoi Ronaldoa raiskauksesta syyttävän naisen asianajaja myöhemmin keskiviikkona.


Ristiriitaista tietoa Cristiano Ronaldon raiskaussyytöksistä – tapaus ei ole todellakaan ohi: ”Se on absurdia teatteria” iltalehti 13:43 05.06

Der Spiegelin tiedot Cristiano Ronaldon raiskaussyytöksistä kumoavat Bloombergin tuoreen uutisen. Taloussivusto Bloomberg uutisoi tiistaina, että Cristiano Ronaldoa vastaan nostettu raiskaussyyte on poistunut Nevadan osavaltion tuomioistuimen listoilta. Sivuston mukaan Ronaldoa raiskauksesta syyttänyt yhdysvaltalaisnainen, Kathryn Mayorga, 35, olisi luopunut kanteestaan vapaaehtoisesti. Saksalaislehti Der Spiegelin toimittajan Rafael Buschmannin mukaan Bloombergin uutinen ei kuitenkaan kerro totuutta tapauksesta. Hänen tietojensa perusteella raiskaussyytöstä käsitellään jatkossa vain eri oikeusasteella.


Bloomberg: Ronaldoon kohdistunut raiskaussyyte raukesi yle 11:56 05.06

Oikeudelle osoitettu pyyntö ei täsmentänyt, sopivatko Cristiano Ronaldo ja tätä syyttänyt nainen tapauksen.


Lähde: Cristiano Ronaldon raiskaussyyte raukesi MTV 11:19 05.06

Raiskaussyyte jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa vastaan on rauennut, kertoo uutistoimisto Bloomberg. Nevadan osavaltion oikeusistuin sai viime kuussa pyynnön keskeyttää oikeuskäsittely.


Lähde: Cristiano Ronaldon raiskaussyytteen oikeuskäsittely keskeytetty MTV 11:19 05.06

Raiskaussyyte jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa vastaan on rauennut, kertoo uutistoimisto Bloomberg. Nevadan osavaltion oikeusistuin sai viime kuussa pyynnön keskeyttää oikeuskäsittely.


Bloomberg: Ronaldoon kohdistunut raiskaussyyte raukesi iltasanomat 10:42 05.06

Raiskaussyyte jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa vastaan on rauennut, kertoo uutistoimisto Bloomberg.


Cristiano Ronaldoa raiskauksesta syyttänyt nainen luopui kanteestaan iltalehti 10:30 05.06

Cristiano Ronaldoa raiskauksesta syyttänyt nainen on luopunut vapaaehtoisesti kanteestaan, uutisoi yhdysvaltalainen taloussivusto Bloomberg. Cristiano Ronaldoa raiskauksesta syyttänyt nainen on luopunut vapaaehtoisesti kanteestaan Nevadan osavaltion oikeudessa, uutisoi taloussivusto Bloomberg. Sivuston mukaan syytteen perumisen virallisesta kirjauksesta ei selviä, onko Juventuksen supertähti ja kanteesta vastannut yhdysvaltalaisnainen Kathryn Mayorga sopineet asian keskenään oikeuden ulkopuolella.


Monacon edustalle ilmestyi venäläisen miljardöörin hurja superjahti - F1-tallien pyörittäminen on nappikauppaa tämän jättiläisen hintaan verrattuna iltalehti 13:03 25.05

Venäläismiljardööri Andrei Melnitshenko saapui näyttävästi seuraamaan Monacon GP-viikonlopun tapahtumia. Monacon edustalle lipui F1-viikonlopun alla varsin hulppea ilmestys. Arviolta parin sadan metrin päässä rantaviivasta seisoo venäläisen miljardöörin Andrei Melnitshenkon omistama Sailing Yacht A, jonka hinnaksi on arvioitu yli 300 miljoonaa dollaria. Summa on pikkurahaa muun muassa EuroChemin ja SUEKin suurimmalle osakkeenomistajalle ja hallituksen puheenjohtajalle. Melnitshenkon omaisuuden arvo on tällä hetkellä noin 11,9 miljardia euroa. Hän kuuluu sekä Bloombergin että Forbesin listoilla maailman sadan rikkaimman ihmisen joukkoon.


Bloomberg: USA lykkää autotullien käyttöönottoa – ilouutinen Suomelle yle 18:07 15.05

Pörssit pomppasivat heti Bloombergin uutisen tultua.


MM-uintien avausmatkoillaan syyksi epäillään – ”Jokaisen ”Perille

Uutiset