”Huonoin kauppasopimus koskaan” – Trump haukkui WTO:n, näin asiantuntijat arvioivat ”järeää” uhkausta uusisuomi 18:38 31.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump uhkasi torstaina uutistoimiston Bloombergin haastattelussa, että maa jättää maailmankauppajärjestö WTO:n, mikäli se ei onnistu uudistumaan.


Bloomberg: Trump pitää EU:n tarjousta autotullien poistosta riittämättömänä iltasanomat 12:56 31.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo Bloombergin haastattelussa, että Euroopan unionin tarjous autotullien poistosta ei ole tarpeeksi hyvä.


Trump uhkailee Yhdysvaltojen eroavan Maailman kauppajärjestöstä – vaatii WTO:ta "ryhdistäytymään" MTV 06:06 31.08

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump uhkailee maan lähtevän maailman kauppajärjestö WTO:sta, jos järjestö ei "ryhdistäydy". Asiasta kertoo talouslehti Bloomberg.


Bloomberg: Trump pitää EU:n tarjousta autotullien poistosta riittämättömänä MTV 05:26 31.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo Bloombergin haastattelussa, että Euroopan unionin tarjous autotullien poistosta ei ole tarpeeksi hyvä. EU:n kauppakomissaari Cecilia Malmström ilmoitti torstaina, että EU on valmis vastavuoroisiin autotullien poistoihin Yhdysvaltojen kanssa.


Trump: Yhdysvallat eroaa WTO:sta, jos ei saa parempaa kohtelua iltasanomat 04:57 31.08

Bloombergin mukaan Yhdysvaltojen vetäytyminen WTO:sta olisi maailmantaloudelle huomattavasti suurempi uhka kuin Trumpin ja Kiinan välinen kauppasota.


Trump Bloombergille: EU:n tarjous autotullien poistosta ei ole tarpeeksi hyvä iltasanomat 02:47 31.08

Trumpin mukaan eurooppalaiset kulutustottumukset ovat sellaiset, että he ostavat omia eivätkä yhdysvaltalaisten autoja.


Bloomberg: Erkki Liikanen on ykkössuosikki EKP:n uudeksi pääjohtajaksi MTV 20:42 28.08

Pitkän linjan poliitikko ja talousvaikuttaja Erkki Liikanen on vahvoilla Euroopan keskuspankin pääjohtajaksi, kertoo uutistoimisto Bloomberg.


Trump googlasi itsensä ja jyrähti: ”Hakutuloksia on peukaloitu – lähes jokainen uutinen on negatiivinen” uusisuomi 17:29 28.08

Donald Trump syyttää Googlea hakutulosten peukaloinnista, kertoo Bloomberg. Presidentin mukaan hakutuloksissa näkyy pelkkiä negatiivisia uutisia. Hän kutsuu tilannetta "hyvin vakavaksi".


Ilmarinen vahvistaa uutistoimistolle: Sipoossa murhattu oli yhtiön työntekijä uusisuomi 13:20 03.08

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen vahvistaa, että Sipoossa surmattu mies oli yhtiön entinen työntekijä. Uutistoimisto Bloombergille asiasta kertoo yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander.


Asuntovelallisille tärkeä ennuste julki: ”Syyskuussa 2019” uusisuomi 12:29 22.07

Uutistoimisto Bloombergin kokoaman ennusteen mukaan ekonomistien enemmistö odottaa nyt, että Euroopan keskuspankki EKP nostaa ohjauskorkoaan ensi vuoden syyskuussa.


Bloomberg: Danske Bankia epäillään miljardien eurojen rahanpesusta – jättisakot uhkaavat MTV 14:56 11.07

Danske Bank -konsernin Viron-yksikön epäillään pesseen rahaa yli kahdeksan miljardin dollarin edestä, kertoo uutistoimisto Bloomberg.


Bloomberg: Facebookin Mark Zuckerberg nousi maailman kolmanneksi rikkaimmaksi henkilöksi – omaisuutta huikeat 81,6 miljardia dollaria MTV 17:34 09.07

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg, 34, on noussut maailman kolmanneksi rikkaimmaksi mieheksi, kertoo yhdysvaltalaismedia Bloomberg.


Kim Jong-un asetti deadlinen tapaamiselle - Trump asetti tämän jälkeen omansa MTV 23:31 11.06

Bloomberg uutisoi Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin asettaneen Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tapaamiselle deadlinen.


Petteri Orpo varoittaa Suomea: ”Velan maksamisesta voi tulla mahdotonta” uusisuomi 19:45 11.06

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) sanoo uutistoimisto Bloombergin haastattelussa, että Suomen on alettava maksaa valtionvelkaansa pois, ennen kuin mahdollisuus saada tilanne hallintaan menee ohi.


Populistiliitto repesi – Liiga vaatii uusia vaaleja: ”Italia ei voi enää sanoa kyllä Euroopalle” uusisuomi 17:47 30.05

Italiassa Liigan johtaja Matteo Salvini on hylännyt Viiden tähden liikkeen tarjouksen elvyttää pyrkimykset muodostaa populistihallitus, kertoo Bloomberg.


Bloomberg: Korean niemimaan rauhalle laskettiin hintalappu – summa tähtitieteelliset 1700 000 000 000 euroa iltasanomat 13:09 11.05

Asiantuntijat käyttivät laskelmiensa pohjana Saksojen yhdistymisen hintaa.


Bloomberg: Merkel ei usko Yhdysvaltojen suojelevan Eurooppaa iltasanomat 00:53 11.05

Liittokansleri haluaa Euroopan ottavan kohtalonsa omiin käsiinsä.


Ikoninen kitaravalmistaja Gibson jättiveloissa - hakeutuu yrityssaneeraukseen iltalehti 21:08 01.05

Gibson-kitaroita ovat käyttäneet muiden muassa Elvis Presley, B. B. King ja Pete Townshend. Maailman ensimmäinen puoliakustisten sähkökitaroiden valmistaja, ikoninen Gibson Brands Inc. hakeutui tiistaina yrityssaneeraukseen, kertovat yhdysvaltalaismediat. Uutistoimisto Bloombergin mukaan saneeraushakemuksesta käy ilmi, että yhtiöllä on jopa 500 miljoonan dollarin velat. Velkojat myöntävät yritykselle uuden 135 miljoonan dollarin lainan, jonka avulla musiikkiyhtiö pystyy jatkamaan liiketoimintaansa.


New Yorkin ex-pormestari lupaa 4,5 miljoonaa dollaria Pariisin ilmastosopimukselle - ”Kyllä, lähetän heille sekin” iltalehti 13:15 23.04

Michael Bloomberg toivoo Yhdysvaltain vielä palaavaan Pariisin ilmastosopimukseen. New Yorkin entinen pormestari lupaa nyt maksaa 4,5 miljoonaa dollaria kattaakseen osan Yhdysvaltain hallituksen sitoutumuksista Pariisin ilmastosopimukselle, kertoo BBC. Bloomberg sanoo, että hänen täytyy nyt auttaa parantamaan ympäristöä presidentti Donald Trumpin päätettyä irtautua sopimuksesta.


Talouslehti spekuloi: Donald Trump ja Kim Jong-un tapaavat jossain näistä 9 paikasta – listalla mukana mukana Suomi, Ruotsi ja Norja MTV 10:44 19.04

Talouslehti Bloomberg kertoo, että Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin mukaan historiallisen kohtaamisen tapaamispaikaksi on kaavailtu tällä hetkellä muutamaa mahdollista kaupunkia.


- ellei NHL epärealistinen kuva huippujohtaja jatkaa KalPassa myös kritiikkiä ”Korjaus nainen herätti Suojelupoliisin Svetlanalla tilastofaktaa –

Uutiset