Kunnon saunamajuri! Leijonat kohtaava norjalaistähti rakastui Suomeen MTV 15:00 08.05

Suomalaisille tutuin pelaaja Norjan maajoukkueessa on Tapparassa kaksi SM-kultaa voittanut puolustaja Alexander Bonsaksen.


Norja ja Sveitsi sössivät kahden maalin johdot - latvialaispelaaja sooloili kauniin jatkoaikaratkaisun iltalehti 15:42 05.05

Päiväotteluissa mentiin jatkoille. Norja ja Latvia kohtasivat Suomen-lohkon päiväottelussa. Norja johti avauserän jälkeen Anders Bastiansenin ja Alexander Bonsaksenin maaleilla 2-0, mutta Latvian Rudolfs Balcers kavensi toisessa erässä ja Rodrigo Abols tasoitti päätöserässä.


Norja ja Sveitsi kiinni avausvoitoissa - Granlundin seurakaveri maalasi iltalehti 14:39 05.05

Norja ja Sveitsi johtavat 2-1. Norja ja Latvia kohtaavat Suomen-lohkon päiväottelussa. Norja johti avauserän jälkeen Anders Bastiansenin ja Alexander Bonsaksenin maaleilla 2-0, mutta Latvian Rudolfs Balcers kavensi toisessa erässä. A-lohkon päiväottelussa vastakkain ovat Sveitsi ja Itävalta. Sveitsi johtaa kahden erän jälkeen 2-1 Nino Niederreiterin ja Gaetan Haasin osumilla.


Norjalta väkevä MM-startti - Tapparan ex-mestaripakki maalasi iltalehti 13:52 05.05

Norja johtaa 2-0. Norja ja Latvia kohtaavat Suomen-lohkon päiväottelussa. Norja johtaa avauserän jälkeen maalein 2-0. Anders Bastiansen teki Norjan ensimmäisen ja Alexander Bonsaksen toisen maalin.


edellä, itsevarmana ”Palaamme limsojen miksi jääkiekon naisten näyttää kartalla olevansa yhä solmi 49 miljoonan syytävät vihelletään poikki

Uutiset