Yhdysvaltojen tuli-inferno tappoi ainakin yhden ja vei kymmeniä sairaalaan – "Muistuttaa armageddonia" MTV 17:56 14.09

Ainakin yksi ihminen kuoli ja useita loukkaantui kaasuräjähdyksissä eilen Bostonin lähistöllä Yhdysvalloissa. Valtoimenaan raivonneet palot tuhosivat myös liki sata asuin- tai liikerakennusta.


New York Times: Yksi ihminen kuollut ja yli 20 loukkaantunut epäillyissä kaasuräjähdyksissä Bostonin lähellä iltasanomat 07:20 14.09

Yhdysvalloissa Massachusettsin osavaltiossa yksi ihminen on kuollut ja yli 20 loukkaantunut epäillyissä kaasuräjähdyksissä, kertoo New York Times.


Bostonin lähellä evakuoidaan ihmisiä kaasuräjähdysten tieltä – ainakin yksi kuollut ja 12 loukkaantunut MTV 07:10 14.09

Yhdysvalloissa Bostonin läheisistä kaupungeista evakuoidaan joukoittain ihmisiä useiden tulipalojen ja epäiltyjen kaasuräjähdysten takia.


Bostonin lähellä evakuoidaan ihmisiä – poliisi saanut 70 ilmoitusta paloista, räjähdyksistä ja kaasun hajusta MTV 05:20 14.09

Yhdysvalloissa Bostonin läheisistä kaupungeista evakuoidaan joukoittain ihmisiä useiden tulipalojen ja epäiltyjen kaasuräjähdysten takia.


Bostonin lähellä kymmeniä epäiltyjä kaasuräjähdyksiä – ”Useita tulipaloja ympäri kaupunkia” iltasanomat 02:35 14.09

Useiden ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.


Bostonin lähellä kymmeniä epäiltyjä kaasuräjähdyksiä – ”Useita tulipaloja käynnissä ympäri kaupunkia” iltasanomat 02:35 14.09

Useiden ihmisten kerrotaan loukkaantuneen.


Nuoren miehen kemikaalikokeiluilla pelottava loppu: Sai aikaan ison räjähdyksen naapurustossa MTV 21:26 09.07

Yhdysvaltalaiskaupunki Bostonin rauhallisessa naapurustossa tapahtui sunnuntaiyönä yllättävä räjähdys, joka viranomaisten mukaan on peräisin kemikaalikokeiluista.


Norwegian määräsi ja perui lyhytkuonoisten eläimien kuljettamiskiellon lennoillaan MTV 19:21 30.05

Lentoyhtiö Norwegian on perunut kiellon, jonka perusteella lyhytkuonoisia kissoja ja koiria ei olisi vastedes saanut kuljettaa yhtiön lennoilla. Tällaisiin eläimiin kuuluvat muun muassa mopsit ja bostoninterrierit.


Norwegian kieltää lyhytkuonoisten koirien matkustamisen - katso listalta, mitkä rodut eivät enää pääse lennolle iltalehti 13:07 30.05

Muun muassa mopsit ja bostoninterrierit eivät voi enää lentää Norwegianilla. Päätös astui voimaan eilen. Norwegianin internetsivuille on ilmestynyt teksti: "HUOMIO! Lyhytkuonoisten koirien matkustamista lennoillamme ei sallita." Norwegianin edustaja Tarja Valde-Brown vahvistaa Iltalehdelle, että Norwegian on kyseisen päätöksen tehnyt. Se astui voimaan eilen. Valde-Brownin mukaan suositus tuli kansainväliseltä eläinlääkärijärjestöltä.


LeBron Jamesin Cleveland Cavaliers löi Bostonin ja eteni NBA:n finaaleihin iltasanomat 08:05 28.05

Cavs pelaa loppuotteluissa neljättä kertaa putkeen.


Bostonin unelma suli - mykistävän hyvä LeBron James vei Clevelandin NBA-finaaliin iltalehti 07:45 28.05

Ei kannata lyödä vetoa LeBron Jamesia vastaan, kun ottelupari menee ratkaisevaan seitsemänteen taistoon. LeBron James huhki 35 pisteen illan, kun Cleveland Cavaliers nappasi paikan NBA:n finaaleissa Boston Celticsin kustannuksella. Itäisen konferenssin finaalisarja meni Clevelandille voitoin 4-3. Ratkaiseva ottelu Bostonissa päättyi Clevelandille Jamesin mahtiottelun ansiosta pistein 87-79.


David Quinnista New York Rangersin uusi päävalmentaja ? "Hän soveltuu erinomaisesti joukkueeseemme" jatkoaika.com 22:14 23.05

New York Rangers on nimittänyt David Quinnin uudeksi päävalmentajakseen. Hän toimi aiemmin Bostonin yliopistojoukkueen päävalmentajana.


Tätä USA:n NHL-pakkia Leijonien pitää varoa - mielettömät tehot kahteen otteluun iltalehti 10:32 15.05

NHL:n Boston Bruinsin joukkueessa kasvaa useita huippuluokan lahjakkuuksia. Kirkkainta kärkeä edustaa 20-vuotias puolustaja Charlie McAvoy. Bostonin tiputtua pudotuspeleissä McAvoy lensi Tanskaan auttamaan USA:n joukkuetta, ja puolustaja on tehnyt hurjaa jälkeä MM-jäällä.


Tshekin NHL-avut kurittivat Venäjää - Bostonin kaksikko takoi seitsemän pinnaa iltalehti 23:49 10.05

David Pastrnak iski jatkoaikaratkaisun. Venäjän maali pysyi puhtaana reippaat 185 minuuttia MM-turnauksen alussa. Sitten tuli David Krejci, pehmytkäsi Bostonista, ja painoi kiekon takaylähyllylle: 1-1. Kohta Krejci ja vielä tehokkaampi Bruins-taituri, David Pastrnak, petasivat Dmitri Jaskinille varman paikan maalin eteen: 2-1. Toisen erän alussa oli Pastrnakin vuoro nauttia Krejcin tarjoilusta: 3-2.


NHL:stä vapaaksi kaksi mahdollista huippuvahvistusta Leijonille – "Ei suunnitella etukäteen" MTV 15:09 07.05

San Josen Joonas Donskoin ja Bostonin Tuukka Raskin NHL-kaudet päättyivät viime yönä Suomen aikaa.


Kahden suomalaisen NHL-kausi ohi – Vegas jatkaa ihmettään lännen finaaleissa MTV 06:26 07.05

Vegas Golden Knights ja Tampa Bay Lightning etenivät jääkiekon NHL:n konferenssifinaaleihin Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä. Samalla päättyi Bostonin Tuukka Raskin ja San Josen Joonas Donskoin kausi Pohjois-Amerikassa.


Video: NHL:n ukaasi ei auttanut: Bostonin tähtipelaaja iski jälleen iljettävällä tempulla - vastustaja raivostui iltalehti 08:00 05.05

NHL:n tähtipelaajiin mutta myös vihatuimpiin hyökkääjiin lukeutuva Boston Bruinsin Brad Marchand teki jälleen temput viime yönä. Brad Marchand raivostutti Ryan Callahanin tempullaan. NHL on katsottavissa Viaplaysta ja Viasatin kanavilta. Marchand sai noottia jo NHL:n toimistosta asti, kun hän lipoi jatkuvasti kielellään Toronto Maple Leafsin Leo Komarovin kasvoja edellisessä ottelusarjassa. Ärsytystemppuaan hän perusteli alun perin Komarovin jatkuvalla läheisyyden tarpeella.


Päivän vetovihje: NHL:ssä juhlitaan taas maaleilla iltalehti 11:38 02.05

Keskiviikon vetovihje jatkaa tiistain jalanjäljissä ja pelaa taas yli 5,5 maalin tulosta NHL:n pudotuspeleihin. Boston ja Tampa Bay ovat Pittsburghin ja Washingtonin tapaan hyökkäysvahvoja joukkueita, joiden pelitavat puoltavat runsasmaalisia ottelutuloksia - hyvistä maalivahdeista huolimatta. Bostonin kevään yhdeksästä pudotuspeliottelusta seitsemän on toistaiseksi päättynyt yli 5,5 maalin tulokseen (78%). Tampan vastaava lukema on 71% (5/7). Kun mikään tässä näiden joukkueiden kolmannessakaan kohtaamisessa ei puhu otteluiden vähämaalisuuden puolesta, uskallan arvioida overille nytkin päälle 60% todennäköisyyden.


apulaisulkoministeri raskaista lapseen sanoja Kiira seurasi ilmiriita Tansanian presidentti todella isot USAn apulaisoikeusministeri

Uutiset