Valtteri Bottakselta herkullista tekstiä F1-tulevaisuudestaan – paljon parempaa luvassa? MTV 16:25 14.09

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas sai vasta helpottavia uutisia, kun hän ja saksalaistalli allekirjoittivat vuoden mittaisen jatkon. Tällä kaudella Bottas on käynyt MM-taistoa tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan. Bottas itse uskoo, että hän ei ole vielä lähelläkään parasta tasoaan.


Valtteri Bottakselta suitsutusta päävihollisen leiriin – "Tuollainen Ferrari-kuskin pitääkin olla" MTV 09:55 13.09

Valtteri Bottas on vaikuttunut 21-vuotiaan Charles Leclercin otteesta kilpa-ajamiseen. 


Mercedeksen F1-pomolta kritiikkiä Valtteri Bottakselle iltasanomat 10:00 10.09

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff odotti Valtteri Bottakselta enemmän Italian F1-kisan viimeisillä kierroksilla.


Valtteri Bottakselta positiivinen signaali kesätauon jälkeen – "Kyllähän se lupaa hyvää" MTV 20:14 09.09

Mercedes-tallin Valtteri Bottas on napsinut huippusijoja F1-sarjan kesätauon jälkeen.


Valtteri Bottas, vieläkö uskot maailmanmestaruuteen? Suomalaiskuski löi pöytään rehellisen vastauksen MTV 06:30 09.09

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas yrittää yhä jahdata tallikaveriaan Lewis Hamiltonia MM-taistossa. Italian GP:n jälkeen kaksikon välinen ero on 63 pistettä. Bottakselta kysyttiin, että vieläkö hän uskoo pystyvänsä voittamaan mestaruuden?


Valtteri Bottakselta tyhjentävä kommentti hurjan voittotaistelun jälkeen – avasi syyn ratkaisevalle virheelle MTV 17:51 08.09

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas jahtasi tiukasti Italian GP:n voittoa, kun hän pisti Ferrarin monacolaiskuljettajan Charles Leclercin ahtaalle. Lopun taistelu meni kuitenkin Leclercin nimiin, minkä myötä Bottas oli toinen.


Valtteri Bottas jakoi kritiikkiä Monzan kisajärjestäjille – syynä F3-kuskin hurjalta näyttänyt kolari MTV 08:00 08.09

Italian GP -viikonloppu sai omaa draamaa lauantaina, kun F3-luokassa Alex Peroni lensi hurjalla ilmalennolla ratavallien päälle. Tilanteessa Peronin auto lähti ilmojen teille hidastetöyssystä, joka poistettiin radalta ennen F1-sarjan aika-ajojen alkua. Kyseinen este keräsi kuitenkin kritiikkiä muun muassa Mercedeksen suomalaiskuskilta Valtteri Bottakselta.


Mercedeksen data paljastaa: Kimi Räikkösen ulosajo vei Valtteri Bottakselta paalupaikan MTV 19:55 07.09

Mercedeksen analytiikan laskelmien mukaan Valtteri Bottas hävisi ratkaisevat kaksi kymmenystä, kun Kimi Räikkösen ulosajo pakotti hänen maanmiestään nostamaan jalkaa kaasulta Italian F1-kisan aika-ajossa.


F1-asiantuntijalta raaka näkemys – Valtteri Bottakselta vaaditaan täydellisyyttä ja ”vähän uutta” Lewis Hamiltonin kanssa MTV 09:50 07.09

F1-sarjassa Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on äärimmäisen kovan tehtävän äärellä, kun hän yrittää kaventaa tallikaveri Lewis Hamiltonin 65 pisteen MM-johtoa. Hamiltoniin liittyen Bottaksella riittää kovasti tekemistä jo tänään lauantaina Italian Monzassa.


Valtteri Bottakselta varoitussanat – F1-sarjan erikoinen kikkailusirkus voi nostaa päätään Monzassa MTV 06:03 07.09

Viime viikonloppuna Belgian Spassa nähtiin jo ennakkomaistiainen siitä, mikä voi hyvinkin toistua tänään lauantaina Italiassa. Tuolloin Mercedes-kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas olivat törmätä toisiinsa, kun F1-kuskit hakivat asetelmia aika-ajojen nopealle kierrokselle.


Toto Wolff selittää Valtteri Bottaksessa tapahtunutta muutosta, kuvailee suomalaisen Mersu-sopimusta ”upeaksi lahjaksi” iltalehti 07:48 16.08

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo Formula 1 -sarjan kotisivuilla julkaistussa haastattelussa Valtteri Bottaksen tekemästä työstä viimeisen vuoden aikana. Kausi 2018 oli Bottakselta painajaismaisen heikko. – Hän kärsi paljon vuoden lopussa, koska hänen esityksensä eivät vastanneet odotuksia, mutta emme myöskään antaneet siihen kunnon mahdollisuutta. Oli selvää, että kaiken panostuksen oli oltava Lewiksen mestaruudessa, Wolff selittää.


Valtteri Bottakselta vauhdikas paluu WRC-auton puikkoihin – laittoi nurmimattoa uuteen uskoon MTV 17:52 14.08

Formula ykköset ovat tällä hetkellä kesätauolla, mutta Mercedeksen Valtteri Bottas tarjoili vauhdin hurmaa testaamalla Saksassa M-Sportin Ford Fiesta WRC:tä.


Valtteri Bottakselta vauhdikas paluu ralliauton puikkoihin – laittoi nurmimattoa uuteen uskoon MTV 17:52 14.08

Formula ykköset ovat tällä hetkellä kesätauolla, mutta Mercedeksen Valtteri Bottaksella riittää vauhtia siitäkin huolimatta. Hän testasi Saksassa M-Sportin Ford Fiesta WRC:tä.


Valtteri Bottakselta vauhdikas paluu ralliauton puikkoihin – näin nurmikko sai kyytiä MTV 17:52 14.08

Formula ykköset ovat tällä hetkellä kesätauolla, mutta Mercedeksen Valtteri Bottaksella riittää vauhtia siitäkin huolimatta. Hän testasi Saksassa M-Sportin Ford Fiesta WRC:tä.


Nico Rosberg paljastaa tietojaan Mercedeksen kuvioista: Valtteri Bottakselta vahva signaali – Esteban Oconilla pullat hyvin uunissa MTV 11:41 04.08

Valtteri Bottaksen kanssa Mercedeksen F1-tiimin kisakuskin paikasta kilvoittelevalla Esteban Oconilla on peräti neljä tallivaihtoa ensi vuodeksi, kertoo suomalaiskuskille paikkansa mestaritallissa luovuttanut Nico Rosberg.


Valtteri Bottakselta vahva suoritus: Lewis Hamilton jäi taakse – suomalainen huomautti vaikeista lähtökohdista iltasanomat 17:14 03.08

Valtteri Bottas otti toisen lähtöruudun.


Valtteri Bottakselta hulvaton paljastus Saksan GP:n nollaamisesta: ”Pari märkää” MTV 05:55 02.08

Valtteri Bottas nollasi Saksan GP:ssä koetun pahan takaiskun sangen… suomalaisella tavalla.


Valtteri Bottakselta vihjailevaa tekstiä jättimäisen katastrofin jälkeen – ”Talli käski” MTV 10:03 29.07

Mercedeksen suomalaiskuskilla Valtteri Bottaksella oli enemmän kuin hyvä sauma kaventaa Lewis Hamiltonin kaulaa MM-taulukossa. Näin ei käynyt. Sen sijaan ero vain kasvoi, vaikka Hamilton jäikin kisassa joukon häntäpäähän.


Asiantuntija olisi kaivannut Bottakselta malttia kaaoskisassa, paine jatkosopimusta ja MM-taistelua ajatellen kasvaa: “Nyt tuli huono näyttö huonoon paikkaan” yle 08:01 29.07

Yle Urheilun F1-asiantuntija Jukka Mildh kokee, että Valtteri Bottas menetti erittäin suuren mahdollisuuden sunnuntaisessa Hockenheimin osakilpailussa.


MTV seuraa: Saksan GP:n aika-ajot – löytyykö Valtteri Bottakselta vastaus Ferrarin vauhtiin? MTV 16:09 27.07

F1-kauden puolivälin ylittävän osakilpailun Saksan GP:n aika-ajot ajetaan lauantaina. MTV Urheilu seuraa niitä hetki hetkeltä.


? Heshkan Ilveksen tähtipuolustaja ja ampuma-aserikoksista käyttö lopetettava välittömästi murhamysteerissä yhtä Oulu vuokraa palo­asemat Poliisi kiistää Stråka ”helvetin­koloon”

Hot topics