Järkyttävä määrä poissaoloja: Huuhkajat lähtee pahasti riisuttuna tärkeisiin otteluihin - ”tähän on saanut valitettavasti tottua” iltalehti 18:52 28.05

Kun Huuhkajat starttaa kesäkuun harjoitusotteluihin Romaniaa ja Valko-Venäjää vastaan, ringistä uupuu peräti 11 vakiopelaajaa. Loukkaantumiset, sairastelut ja Yhdysvaltain MLS-liigan pyöriminen pudottivat joukkueesta muun muassa Alexander Ringin, Joel Pohjanpalon ja Kasper Hämäläisen. Lisäksi Bröndbyn kanssa ei päästy sopuun Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren mukanaolosta. Päävalmentaja Markku Kanervan mukaan tilanne on haastava, mutta ei uusi.


Jättipanimo joutuu tuhoamaan peräti 40 000 oluttölkkiä - syy: Teemu Pukin seuran täydellinen mureneminen! iltalehti 13:28 23.05

Panimojätti Carlsberg joutui tekemään kirpaisevan ratkaisun, kun Bröndbyn mestaruushaaveet tuhoutuivat kauden loppumetreillä. Loppukaudesta yskineellä Bröndbyllä oli vielä päätösottelussaan teoreettinen mahdollisuus mestaruuteen, mikäli se kaataisi Aalborgin ja Midtjylland menettäisi samaan aikaan pisteitä omassa ottelussaan. Haaveet vesittyivät, kun Bröndby jäi tasapeliin ja Midtjylland vielä voitti. Tanskalaisseuran sponsorina toimiva Carlsberg oli tehnyt valmiiksi erikoiserän mestaruusolutta Bröndbyn kunniaksi. Maltainen manna oli pakattu Bröndbyn värein koristeltuihin tölkkeihin, joissa luki "mestarit 2018". Törppöjä valmistettiin 40 000 kappaletta.


Teemu Pukin Bröndby-taival päättyi valtavaan pettymykseen: Mestaruus karkasi käsistä iltalehti 21:39 21.05

Huuhkajien monivuotisen luottohyökkääjän Teemu Pukin matka Bröndbyssä päättyi isoon pettymykseen. Bröndby oli ennen Tanskan liigan mestaruuden ratkaisevaa kierrosta kaksi pistettä Midtjyllandin perässä. Bröndbyn olisi pitänyt voittaa kotonaan Aalborg, jotta sillä olisi ollut saumat nousta ykköseksi. Seura kuitenkin jäi 1-1-tasapeliin. Pienenä lohtuna voi mainita, että Midtjylland voitti omassa ottelussaan Horsensin, joten edes voitto ei olisi riittänyt Bröndbylle mestaruuteen. Midtjyllandissa pelaavat suomalaisista Markus Halsti, Tim Sparv ja Kaan Kairinen. Bröndbyssä pelaa Pukin lisäksi Paulus Arajuuri.


Hän on Tanskan kuumin suomalaisurheilija – seura tarjoaa tuplapalkkaa Teemu Pukille iltasanomat 16:14 16.05

Teemu Pukki tekee lähtöä Bröndbyn riveistä.


Jukurit jatkoi pisteputkeaan kerran pahimpaan mörköönsä Korvesta psykologin arviossa taas kerran

Uutiset