Beck palaa tänään ruutuun - Huumekohussa ryvettynyt Mikael Persbrandt kirjoitettiin sarjasta ulos iltalehti 12:50 05.03

Ruotsalaispoliisi Martin Beckiä esittää Peter Haber. Suomalaistenkin rakastaman ruotsalaispoliisi Martin Beck palaa tänään ohjelmistoon. Esitysvuoron saavat elokuvasarjan viides ja kuudes tuotantokausi. Vanhempi nähtiin naapurimaassa vuosina 2015 ja 2016. Tuoreemman esitys on parhaillaan kesken. Illan elokuvassa Beck: Huone 302 hotellihuoneesta löytyy alaston, kuoliaaksi kuristettu nainen. Tutkinta vie etuoikeutettujen maailmaan.


Lapsesta haaveillutta perhettä kohtasi tuplaonni 1993 – nyt siskokset edustavat eri maita olympiakisoissa iltasanomat 12:31 21.01

Hannah ja Marissa Brandt pukevat ylleen eri pelipaidat Pyeongchangin olympiakisoissa.


Bayern haki pisteet BayArenalta - Jolle ei mahtunut edes penkille iltalehti 23:38 12.01

Bayern München voitti Bayer Leverkusenin 3-1. Bundesliigan kevätpuolisko käynnistyi suomalaisittain pienellä pettymyksellä. Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich ei löytänyt tilaa Joel Pohjanpalolle edes kotijoukkueen vaihtopenkiltä, kun Tehtaan 11 kutsui Bayern Münchenin kylään. Toki Herrlichin ratkaisun takana voi olla puhdas matematiikka: Bayernia vastaan ei kannata lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään ja hänen avauksessaan oli jo viisi varsin offensiivisesti ajattelevaa pelaajaa: Leon Bailey, Kai Havertz, Karim Bellarabi, Julian Brandt ja Kevin Volland.


Uutiset