Kokaiinia tekotakapuolessa - salakuljettaja jäi kiinni Portugalissa iltalehti 16:39 13.02

Huumetta oli peppuun piilotettuna noin kilo. Portugalin poliisi on pidättänyt Lissabonin lentokentällä miehen, joka yritti tuoda maahan kilon kokaiinia piilotettuna tekotakapuoleen. Brasilialainen mies oli lentämässä Lissaboniin Belémistä Pohjois-Brasiliassa.


Perheen ilta sai yllättävän käänteen – aasi putosi katon läpi! stara 19:30 07.02

Brasilialainen perhe joudui taannoin todistamaan taatusti odottamatonta tilannetta kotonaa. Taloon


Painonpudotus epäonnistui karmeasti: 21-vuotias vapaaottelija joutui teho-osastolle Brasiliassa iltalehti 20:21 03.02

Brasilialainen vapaaottelija Alexandre Pereira da Silva, 21, joutui sairaalaan pudottaessaan painoa uransa ensimmäistä ammattilaisottelua varten. Asiasta kertovan MMA Fighting -sivuston mukaan da Silvan oli määrä otella viime sunnuntaina Rio de Janeirossa Shooto Brazil 80 -tapahtumassa, mutta päätyikin yllättäen sairaalahoitoon. Da Silvan tila on kriittinen ja häntä on hoidettu teho-osastolla viikon ajan.


Ihmis-Ken esitteli vyötäröään kylkiluiden poiston jälkeen - yksi ongelma vaivaa: ”Voin syödä vain keittoa” iltalehti 17:50 21.01

Ihmis-Ken esitteli Los Angelesissa uutta vyötäröään, jonka ympäryysmitta on 60 senttiä. 34-vuotias brasilialainen Rodrigo Alves eli Ihmis-Ken poisti neljä kylkiluutaan reilu viikko sitten. Syyksi hän ilmoitti sen, että halusi itselleen kapeamman vyötärön. Nyt leikkaus on takanapäin, ja Alves bongattiin Los Angelesista, jossa hän vilautti valokuvaajille uutta, 60 senttistä vyötäröään.


Ihmis-Ken varasti omat kylkiluunsa iltalehti 11:49 18.01

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves poistatti neljä kylkiluuta kirurgin vastanotolla. 34-vuotias brasilialainen Rodrigo Alves on ensimmäinen mies, jolle on tehty kylkiluiden poisto-operaatio. Alves poistatti luut saadakseen vyötärönsä kapeammaksi ja omasta mielestään kauniimmaksi. Alves olisi halunnut poistattaa kuusi kylkiluuta, mutta niin monen luun poistattaminen olisi voinut olla vaarallista. Alves joutui tyytymään neljän kylkilyyn poistoon.


Neymar mätti neljä maalia ja syötti kaksi - yksi temppu sai silti fanit buuaamaan supertähdelle iltalehti 08:44 18.01

PSG kaatoi eilen Dijonin Ranskan liigassa peräti 8-0. Pariisilaisten ykköshärkä oli tuttuun tapaan tähtihyökkääjä Neymar, joka pommitti pelissä peräti neljä maalia. Tämän lisäksi brasilialainen tarjoili vielä syötön kahteen muuhun osumaan. Tästä huolimatta pallojonglööri sai PSG-faneilta buuauksia, kun hän meni ampumaan joukkueensa viimeistä maalia rankkarista. Fanit toivoivat, että Neymar olisi antanut Edinson Cavanin ampua pilkun, sillä maali olisi nostanut uruguaylaisen Zlatan Ibrahimovicin edelle PSG:n kaikkien aikojen maalintekijänä.


Ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin vuosi alkoi rajusti - kylkiluut jäivät kirurgin pöydälle iltalehti 14:18 16.01

Rodrigo Alves on koukussa kauneusleikkauksiin. Ihmis-Keninä tutuksi tullut brasilialainen Rodrigo Alves on poistattanut kylkiluitaan. Alvesilta on poistettu neljä kylkiluuta. Alves on ensimmäinen mies, jolle kyseinen poisto on tehty. Poisto-operaatioon suoritti plastiikkakirurgi Michael K. Obeng.


Brasilialainen Cássia, 26, muutti Amerikkaan vanhemman miehen vaimoksi – sulhanen pettyi karvaasti morsiameensa: ”Minun piti kerjätä huomiota” iltasanomat 14:52 13.01

Jasonin ja Cássian romanssia seurattiin suositussa tosi-tv-sarjassa, mutta liitto ei miehen mukaan ollut aivan niin auvoinen kuin tv antoi ymmärtää.


Lenny Kravitz, 53, deittailee tyttärensä ikäistä Victoria's Secret -mallia iltalehti 22:28 08.01

Lenny Kravitz vannoi vielä hetki sitten pysyvänsä sinkkuna, mutta tuoreet kuvat kertovat muuta. Laulaja Lenny Kravitz, 53, on kuvattu ensimmäistä kertaa uuden tyttöystävänsä kanssa. Kravitzin käsipuolessa viihtyy tätä nykyä brasilialainen malli Barbara Fialho, 30. Pari kuvattiin aurinkoisella kävelyllä Miamissa sunnuntaina. Kyyhkyläiset kävelivät käsi kädessä ja heidän nähtiin myös pussaavan. Pari vietti sunnuntaita tapaamalla ystäviään lounaan merkeissä.


Real Madridin painajainen jatkuu, tähtipelaajalta rohkea purkaus – "Olemme helvetin syvällä" MTV 09:53 08.01

Brasilialainen laitapuolustaja Marcelo on ampunut täyslaidallisen seuransa Real Madridin viime aikojen otteista futisnurmilla.


Uutiset