EU:n jättävä Britannia vahvistaa suhteitaan Kiinaan MTV 10:09 16.12

Kiina ja Britannia ovat sopineet vahvistavansa siteitään talouden ja kaupankäynnin saralla. Britannian valtiovarainministeri Philip Hammond on ollut Pekingissä tapaamassa Kiinan valtion edustajia.


Theresa May: Neuvottelut brexitistä jatkuvat heti MTV 17:09 15.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn mukaan brexit neuvottelut Britannian ja EU:n tulevasta suhteesta alkavat välittömästi.


EU-johtajilta vihreää valoa brexitin etenemiselle - Juha Sipilä: "Suuri työ edessä" uusisuomi 15:11 15.12

Brysselissä tänään perjantaina kokoontuneet 27 EU-maan johtajat päättivät Britannian eroneuvotteluiden toisen vaiheen käynnistämisestä. 


Brexit-neuvotteluissa päästään toiseen vaiheeseen MTV 14:11 15.12

Brysselin EU-huippukokous on odotetusti päättänyt viedä Britannian EU-eroneuvottelut toiseen vaiheeseen. Asiasta kertoi Twitterissä hetki sitten Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk. 


Adele ja Britannian prinssit osallistuivat tornitalopalon uhrien muistojumalanpalvelukseen iltalehti 10:13 15.12

Lontoossa vietettiin muistojumalanpalvelusta kesäkuussa Grenfell Towerin tulipalossa kuolleiden muistolle. Lontoossa kesäkuussa tapahtuneessa valtavassa asuinkerrostalon palossa kuoli yhteensä 71 ihmistä. Palossa menetti henkensä yksi kuusihenkinen perhe ja kolme viisihenkistä perhettä. Vanhin uhri oli 83-vuotias nainen ja nuorin kuolleena syntynyt vauva, jonka viimeisillään raskaana ollut ja hengissä selvinnyt äiti hengitti paetessaan runsaasti palokaasuja. Jotakin tunteja palon jälkeen syntyneen vauvan kuoleman katsottiin aiheutuneen palosta. Hänen lisäkseen palossa kuoli 17 lasta, joista nuorin oli puolivuotias. Loukkaantuneita oli yli 70 ja sadat ihmiset jäivät kodittomiksi. Tulipalon uskotaan saaneen alkunsa viallisesta pakastimesta. Lontoossa vietettiin torstaina uhrien muistoksi jumalanpalvelus. St Paulin katedraaliin saapuivat palosta hengissä selvinneitä kunnioittamaan uhrien muistoa. Mukana olivat myös Britannian prinssit William ja Harry sekä Williamin puoliso herttuatar Catherine.


Theresa May sai EU-johtajilta hyväksyvät aplodit – brexit-neuvottelujen etenemisestä päätetään tänään MTV 05:54 15.12

Britannian pääministeri Theresa May sai EU-johtajilta aplodit esiteltyään brexit-neuvotteluiden etenemistä.


Theresa May sai EU-johtajilta hyväksyvät aplodit iltasanomat 03:17 15.12

EU on varannut itselleen takaportin Britannian irtiottoja varten.


Vauvan poikkeuksellinen selviytymistarina yllätti lääkärit: Syntyi sydän kehonsa ulkopuolella, selvisi hengissä iltasanomat 01:06 15.12

Vauvaa hoitanut lääkäri kertoo, että kolmeviikkoinen tyttö on Britannian ensimmäinen vauva, joka on selvinnyt vastaavista toimenpiteistä.


Äärimmäisen haastava kuva-arvoitus leviää somessa kulovalkean tavoin – Löydätkö sinä maastoutuneen sotilaan? iltasanomat 21:12 14.12

Britannian puolustusvoimien jakama kuva-arvoitus leviää somessa.


Theresa May kärsi kirvelevän tappion brexit-äänestyksessä - jopa omat kapinoivat vastaan iltalehti 02:17 14.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn arvovalta koki pahan kolauksen, kun hän hävisi niukasti tärkeänä pidetyn brexit-äänetyksen Britannian parlamentissa. Keskiviikon äänestyksessä osa Mayn oman konservatiivipuolueen jäsenet kapinoi ja äänesti pääministeriä vastaan. Äänestystuloksen myötä parlamentti nappasi itselleen lisää valtaa koskien Britannian EU-eroa.


Tähtien sota -näyttelijä paljastaa: Britannian prinssien kohtaus leikattiin pois elokuvasta iltalehti 00:31 14.12

Britannian prinssi Williamin ja prinssi Harryn osuus jäi uuden Tähtien sota -elokuvan leikkauspöydälle. Asian paljastaa John Boyega, joka esittää yhtä pääosaa tuoreimmassa Tähtien sota -trilogiassa. Prinssit vierailivat viime vuoden huhtikuussa sarjan kuvauksissa ja on uskottu, että he olisivat esiintyneet lyhyessä cameoroolissa Stormtroopereina eli Imperiumin iskujoukkojen sotilaina.


Britannian urheilusankaria uhkaa dopingpanna - saattaa menettää Vueltan voiton: ”Astmani paheni” iltalehti 10:57 13.12

Pyöräilyn supermies Chris Froome on dopingvaikeuksissa. Chris Froomea epäillään dopingrikkomuksesta, kertoo Kansainvälinen pyöräilyliitto (UCI) verkkosivuillaan. UCI:n mukaan Froomen näytteestä on löytynyt sääntöjenvastainen määrä salbutamolia, jota käytetään yleensä astmalääkkeenä.


Meghan Markle rakastaa joogaa – ja se myös näkyy! stara 15:00 12.12

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi hetki sitten


Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 12.12

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi hetki sitten


May sanoo Brexit-maksua ehdolliseksi: "Maksaminen riippuu sopimuksesta" MTV 19:57 11.12

Britannian pääministeri Theresa May sanoi tänään, että Britannian lupaus maksaa EU:lle 35-39 miljardia puntaa eli 40-44 miljardia euroa eromaksua on ehdollinen.


Säässä totaalimuutos: Britannian sekoittanut myräkkä iskee nyt Suomeen – ja uutta myrskyä pukkaa heti perään MTV 15:23 11.12

Suomen sää muuttuu huomenna radikaalisti, kun lounaasta iskee lumimyräkkä, joka tuprutti Iso-Britanniaan jopa 30 senttimetriä lunta. Runsaiden sateiden myötä myös tuulet voimistuvat.


Britannian brexit-neuvottelijalta jättiyllätys: "Jos emme pääse sopuun kauppasopimuksesta, emme maksa" uusisuomi 19:33 10.12

Britannian brexit-neuvottelija David Davis ilmoitti sunnuntaina yllättäen BBC:n haastattelussa, ettei pääministeri Theresa Mayn EU:n kanssa neuvottelema brexit-sopimus olekaan sitova.


Plastiikkakirurgi: Nyt kaikki haluavat Meghan Marklen nenän stara 10:30 10.12

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi hetki sitten


Nyt on kovat piipussa: prinssi Harry lopetti tupakoinnin Meghanin takia iltalehti 10:03 10.12

Prinssi Harry luopui pahoista tavoistaan, kun muutti yhteen kihlattu Meghan Marklen kanssa. Ison-Britannian prinssi Harryn elämäntavat ovat menneet kihlausuutisen jälkeen uusiksi. Daily Mail kertoo, että kihlauduttuaan amerikkalaisnäyttelijä Meghan Marklen kanssa Harry on päättänyt lopettaa tupakoinnin. Nuoripari asuu Kensingtonin palatsin alueella Nottingham Cottage -rakennuksessa, jossa tupakointi on virallisesti kielletty. Harry on kuitenkin sauhutellut salaa esimerkiksi illalliskutsuilla. Mutta nyt kun Meghan on emäntänä talossa, Harrykin on jättänyt savukkeet rauhaan. - Harry on luvannut, ettei tupakoi ollenkaan kotona. Meghan on tyytyväinen, sillä hän ei polta. Harry ei enää käy tupruttelemassa ikkunan edessä, vaan on lopettanut Meghanin tähden, lähteet kertovat Daily Mailille.


Uutiset