Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvasarja iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-pariskunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvat iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-parsikunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Brittijulkkis Katie Price kohauttaa: väittää Ed Sheeranin kirjoittaneen hänelle musiikkia – brittilaulajan edustajat kiistävät iltalehti 16:59 31.07

Katie Price väittää tehneensä kappaleen megatähden kanssa. Tos-tv tähti Katie Price vieraili viime viikolla Loose Women -ohjelmassa. Ohjelmassa hän paljasti tehneensä uutta musiikkia ja vielä megatähti Ed Sheeranin kanssa. Pricen vihjaa, että Ed Sheeran olisi kirjoittanut kappaleen hänen tulevalle albumilleen. – Teen itse asiassa albumia. Ja eräs A-luokan artisti, jolla on kaksi hittiä top-listoilla, on kirjoittanut yhden kappaleen kanssani. Ei ole kovin vaikeaa arvata kuka se on, Price vihjaili ohjelmassa.


Amy Winehousen huumeisiin tutustuttanut ex-mies vaatii miljoonaa euroa laulajan kuolinpesältä – perhe raivoissaan: ”Hän ei ansaitse mitään” iltalehti 18:18 28.07

Amy Winehousen ex-mies Blake Fielder-Civil vaatii 1, 1 miljoonaa euroa Winehousen omaisuudesta. Amy Winehousen ex-mies Blake Fielder-Civil vaatii 1,1 miljoonan euron osuutta Winehousen kuolinpesältä, kertoo muun muassa The Sun. Menehtyneen brittilaulajan perhe on raivoissaan ex-miehen röyhkeästä käytöksestä. Mies esitti vaatimuksensa vain päiviä siitä, kun Winehousen kuolemasta tuli kuluneeksi kahdeksan vuotta.


Suomeen ennätyskiertueensa tuova Ed Sheeran teki jättitulot viime vuonna – mies ja kitara päihitti Beyoncén ja Metallican iltalehti 20:16 22.07

Brittilaulaja on yksi parhaiten tienaavista artisteista maailmalla. Tällä viikolla Suomessa esiintyvä laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran, 28, tunnetaan yksinkertaisista lavaesityksistä sekä vaatimattomasta ulkonäöstä. Huolimatta siitä, että mies esiintyy lähinnä kitaran kanssa, on hän yksi maailman rikkaimmista muusikoista. Sheeranin omaisuudeksi arvioidaan noin 178 miljoonaa euroa, ja Forbesin mukaan hän tienasi viime vuonna yli 98 miljoonaa euroa. Muusikko onnistui tuplaamaan tulonsa verrattuna vuoteen 2017, ja Sheeranin uskotaan tienanneen vuoden aikana enemmän kuin yhdenkään muun artistin koskaan.


Yllättävä peruutus Ilosaarirockiin – brittilaulajatar puhekieltoon stara 20:40 27.06

Brittiläinen laulaja Jess Glynne on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa.


Suomalainen DJ-tähti Rony Rex julkaisi singlen – mukana brittilaulaja Carla Monroe stara 07:00 23.05

Suomalainen DJ-tähti Rony Rex on julkaissut uuden Milk It -singlensä.


halunnut jättää Pääkirjoitus Jussi Halla-ahon tulee ulospäin suuntautuva

Uutiset