Simon Cowellin ja Laurenin ympärillä vellovat erohuhut – lipsahtiko totuus pikkutytön suusta?

iltalehti 22:49 11.05

Simon Cowellin ja hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Silvermanin huhutaan eronneen. Brittilehdet ovat jo jonkin aikaa pyöritelleet tosi-tv-tuomari Simon Cowellin ja hänen tyttöystävänä tunnetun Lauren Silvermanin parisuhdekiemuroita. Pariskunnan ympärillä on jo pitkään ollut erohuhuja.


Simon Cowellin ja Laurenin ympärillä vellovat erohuhut –lipsahtiko pikkutytön suusta totuus?

iltalehti 22:49 11.05

Simon Cowellin ja hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Silvermanin huhutaan eronneen. Brittilehdet ovat jo jonkin aikaa pyöritelleet tosi-tv-tuomari Simon Cowellin ja hänen tyttöystävänä tunnetun Lauren Silvermanin parisuhdekiemuroita. Pariskunnan ympärillä on jo pitkään ollut erohuhuja.


Game of Thronesissakin nähty BJ Hoggs, 65, on kuollut

iltalehti 11:57 04.05

Irlantilaisnäyttelijän kuolemasta kertovat useat brittilehdet. BJ Hogg, 65, on kuollut. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hoggin kerrotaan kuolleen 30. huhtikuuta. Rakastettu näyttelijä muistetaan ehkä parhaiten BBC:n sarjasta Give My Head Peace. Hogg oli mukana suositussa sarjassa yli 20 vuotta. Hän näytteli Big Mervyniä.


Valioliigassa harkitaan radikaalia ehdotusta kauden päättämiseksi

iltasanomat 23:06 01.05

Brittilehdet uutisoivat, että seurat pitivät lähes neljän tunnin videoneuvottelun.


Brittilehdet: Valioliigan seurat harkitsevat pelien viemistä neutraaleille kentille

yle 19:31 01.05

Kausi pyritään viemään loppuun, vaikka Independentin mukaan kaksi seuraa haluaisi jättää sen kesken.


Koronarajoitukset iskivät pahasti kuningatar Elisabetiin, 94 - ei saa ratsastaa

iltalehti 14:48 26.04

Kuningatar Elisabet nauttii suuresti ratsastamisesta, mutta nyt sekin on boikotissa. Windsorin linnaan jo maaliskuun loppupuolella eristäytyneen kuningatar Elisabetin on täytynyt pidättäytyä ratsastamisesta, brittilehdet kuten The Sun uutisoivat. Lehtitietojen mukaan kuningatar kaipaa rakkaita hevosiaan ja ratsastamista. Daily Mail arvelee, että kuningatar välttää ratsastamista sen vuoksi, etteivät paparazzit räpsisi hänestä kuvia ratsailla. Hovin maineelle ei tekisi hyvää, jos kansa näkisi kuvia hauskaa pitävästä kuningattaresta vakavan koronapandemian aikana.


Paljastiko nyt jo poistettu Instagram-julkaisu miljoonakaupat? Prinssi Harryn ja Meghanin väitetään ostaneen Mel Gibsonin kartanon

iltasanomat 13:40 16.04

Brittilehdet kirjoittavat, että Harry ja Meghan olisivat tehneet kaupat Malibussa sijaitsevasta Mel Gibsonin kartanosta.


F1-legenda Stirling Moss, 90, on kuollut

iltalehti 14:10 12.04

Sir Stirling Moss on kuollut pitkäaikaisen sairauden myötä, kertovat brittilehdet. Sunnuntaiaamuna kotonaan Mayfairissä, Lontoossa kuollut Sir Stirling Moss oli 90-vuotias. – Hän kuoli niin kuin eli, näyttäen upealta, Mossin vaimo Susie kertoi Daily Mailille.


Prinssi William haluaa auttaa koronavirukseen sairastuneita - pohtii paluuta ambulanssilentäjäksi

iltalehti 10:17 31.03

Prinssi William työskenteli ambulanssilentäjänä vuoteen 2017 asti. Prinssi William on keskittynyt viimeiset kolme vuotta kuninkaallisten tehtävien suorittamiseen. Vielä vuonna 2017 prinssi William tienasi elantonsa ambulanssilentäjänä. Nyt prinssi haluaisi palata vanhaan työhönsä auttaakseen koronavirukseen sairastuneita. Asiasta kertovat useat brittilehdet. Toistaiseksi hovi ei ole vahvistanut, saako prinssi William palata vanhaan työhönsä. Lähipiirilähteen mukaan prinssi William on miettinyt aktiivisesti helikopteriin palaamista.


Harryn ja Meghanin ensimmäinen esiintyminen hoviskandaalin jälkeen: salainen työtehtävä - yksityiskoneella Kanadasta Miamiin?

iltalehti 22:00 07.02

Prinssi Harry on vetänyt puhujakeikan Miamissa pankin järjestämässä salaisessa konferenssissa. Brittilehdet uutisoivat kuninkaalliset velvollisuutensa jättäneiden prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin matkustaneen Kanadasta Miamiin konferenssia varten. The Sun kertoo, että pariskunta on kutsuttu torstaina yhdysvaltalaisen suurpankin, JPMorgan Chase \& Co:n järjestämään tilaisuuteen kunniavieraiksi. Buckinghamin palatsi on vahvistanut, että ainakin Harry on ollut puhujana tilaisuudessa.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin luontokuvia arvosteltiin – tekivät valituksen, mutta hävisivät

iltalehti 13:52 31.01

Prinssi Harry pahoitti taannoin mielensä siitä, että hänen ja herttuatar Meghanin julkaisemia luontokuvia arvosteltiin brittilehdessä. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin luontokuvat saivat taannoin aikaiseksi kohun, kun brittilehdet kirjoitti kuvia koskien artikkeleita, jossa arvosteltiin sitä, että herttuaparin kuvissa komeili eläimiä, jotka oli huumattu ja kahlittu. Prinssi Harry teki aiheesta valituksen, joka ei kuitenkaan mennyt läpi, kertoo BBC. Prinssin valituksen kohteeksi joutuneessa artikkelissa todettiin muun muassa, että prinssi Harryn kuvat sarvikuonosta, leijonasta ja norsusta ”eivät kertoneet koko totuutta”. Artikkelissa todettiin niin ikään, että prinssi oli ”vältellyt kuvailemasta olosuhteita, joissa kuvat oli otettu”.


Brittilehdet ottivat hovin shokkiuutisen vastaan tyrmistyneenä – The Sun pitää tekoa monarkian sisällissotana: ”MEGXIT”

iltalehti 11:32 09.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin erouutinen brittihovista hämmästyttää jopa kaiken nähneitä brittitabloideja. Vaikka Iran hyökkäsi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Yhdysvaltain sotilastukikohtiin Irakissa, brittilehdistön pääuutinen on prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vetäytyminen osittain kuninkaallisista tehtävistä syrjään. Esimerkiksi The Sun kirjoittaa, kuinka kuningatar Elisabet on syvästi järkyttynyt Harryn ja Meghanin päätöksestä. Lehti kutsuu Harryn ja Meghanin päätöstä sisällissodaksi ja käyttää etusivun pääotsikossaan erosta termiä MEGXIT – nimenomaan isoilla kirjaimilla.


George Michaelin sisko kuoli yllättäen - muusikon kuolemasta tasan kolme vuotta

iltalehti 17:28 27.12

George Michaelin sisko Melanie Panayiotou kuoli joulupäivänä. Melanie Panayiotou löydettiin kuolleena kotoaan Pohjois-Lontoossa. Hän oli kuollessaan 55-vuotias. Asiasta uutisoivat useat brittilehdet.


Brittilehdet: Johnson välttelee haastatteluja viimeiseen saakka – väisti aamutelevision toimittajaa maitokylmiöön

yle 19:07 11.12

Britannianssa on käynnissä vaalikampanjan viimeinen päivä.


Valtteri ja Emilia Bottaksen shokkiero nousi heti otsikoihin maailmalla – näin kansainväliset sivustot uutisoivat yllätysilmoituksesta

iltasanomat 11:15 29.11

Valtteri ja Emilia Bottaksen eropäätös kiinnosti myös maailmalla. Muun muassa monet brittilehdet kertoivat suomalaisen F1-tähden parisuhteen päättymisestä.


Tässä on uusi kuningatar Elisabet The Crown -jättisarjassa – näyttelijä on piinaavan vaikean roolisuorituksen edessä

iltasanomat 13:05 22.11

63-vuotias Imelda Staunton esittää Elisabetia The Crown -sarjan viidennellä ja kuudennella tuotantokaudella, uutisoivat brittilehdet.


Prinssi Andrew pyysi äidiltään, kuningatar Elisabetilta, 93, anteeksi - joutui silti vetäytymään varjoihin

iltalehti 14:34 21.11

Kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin kolmas lapsi on tuottanut harmaita hiuksia vanhemmilleen. Brittilehdet Mirror ja The Telegraph ovat haastatelleet hovin sisäpiiriä prinssi Andrew’n astuttua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Brittilehtien mukaan prinssi on pyytänyt äidiltään, kuningatar Elisabetilta, anteeksi. – Anteeksi äiti, prinssin kerrotaan sanoneen keskiviikkoisessa tapaamisessa.


Caitlyn Jenner osallistuu brittien Viidakon tähtösiin – yksi keskusteluaihe on ehdottomasti kielletty viidakossa

iltasanomat 11:51 14.11

Brittilehdet kirjoittavat Caitlyn Jennerin nettoavan itselleen muhkean rahapalkkion uudesta tosi-tv-tuotannosta.


F1-lehdistökatsaus: Autosport teki poikkeuksen – kunnianosoitus Valtteri Bottakselle nousi Lewis Hamiltonin MM-hehkutuksen edelle

MTV 18:34 04.11

Brittilehdet kilpailivat maanantaina ylisanoilla kuusinkertaisesta maailmanmestarista Lewis Hamiltonista. Monien mielestä Hamilton on jo nyt kaikkien aikojen kuljettaja, vaikka Michael Schumacher on vielä seitsemällä MM-voitollaan yhden edellä.


Prinsessa Dianan kuolema on jatkuvassa mediapaineessa elävälle prinssi Harrylle yhä arka asia: "En halua tapahtumien toistuvan"

yle 14:11 21.10

Tuoreessa tv-haastattelussa herttuatar Meghan kertoo ystäviensä varoittaneen, että brittilehdet tuhoaisivat hänen elämänsä.


Hot topics